kızlar hepinize hayırlı doğumlar diliyorum.Eğer özel hastanede ve sezeryan yaptıracak olanınız varsa vede İstanbulda ise ücretsiz doğum fotoğrafını çekebilirim.Ben bir süre bu konuda örnek çalışma yapmalıyım.bari sizede faydası dokunsun.
mopshy facebook sayfama bak kocaman bu bebek ama bunu cikarmakta zor gerci akdin sezeryan oldu :)
benımki 30 hafta 5 günlük yani 31.haftadayız canım 1.5 kg..yani anlamadımbilmiyorumkismile
ben gayet güzel uyuyorum yiyorum ne bileyim neden böyleoldu:1ninca:
canm kiloyu ben almışım bebeğim almamş ama ben çok yoruldum bu hafta tatil bani yordu canı sağ olsun ne yaplım elimden geleni yapacağım artık mopsı canm seninkinin boyu kaçtı
baktım bebişe gerçekten kocaman..yeni doğmuş demek maşşallah yaa...benimki böyle olmaz yani imkansız..nasıl tutcaz bilmem...baksana ordaki babasımı nasıl tutuyor..başını bile tutmamış yani çocuk güçlü doğmuş..bizimkinin 3kg başı öne düşer valla..
normal olsada olur tabii ama söyle uygun bir saatte gelsin:))devlet hastanesi sorun çıkarıyor özeldemi olacaksın?
bişi demedi, şimdiye kadar hep iri olcak diodu şimdi 3 kg doğar dei kıyaslama diilde ben doğru beslenemiyomuyum diye korkuyorum açıkçası birde erken gelme ihtimalimiz varya ödüm patlıoooo
canım benim hamilelğin başında tiroidim çok düşük çıkmıştı her ay takibe alındı ama ilaç kullanmadım ,,sadece iyotsuz tuz kullanarak yukarı çektik şu anda normal değerlerde,,benimki sanırım hamilelikte geçici olarak ortaya çıktı
arkadaşlar yanlış anlaşılmasın ben ücretsiz diyorum:)) çeken çeksin tabii benim böyle bir çalımaya ihtiyacım olduğu için söyledim.
arkadaşlar yanlış anlaşılmasın ben ÜCRETSİZ diyorum:)) çeken çeksin tabii benim böyle bir çalımaya ihtiyacım olduğu için söyledim.
boyunu sormayı unutmuşum.ogün doğumdan konuştuk koyun gibi oldum zaten korkudan...
şu ultrason kağıdına bakayım belki yazıyordur...neye bakıyorduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?