2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bişi demedi, şimdiye kadar hep iri olcak diodu şimdi 3 kg doğar dei kıyaslama diilde ben doğru beslenemiyomuyum diye korkuyorum açıkçası birde erken gelme ihtimalimiz varya ödüm patlıoooo

normal doorcam gelirmisin yinede :kedi:

mopshy facebook sayfama bak kocaman bu bebek ama bunu cikarmakta zor gerci akdin sezeryan oldu :)

baktım bebişe gerçekten kocaman..yeni doğmuş demek maşşallah yaa...benimki böyle olmaz yani imkansız..nasıl tutcaz bilmem...baksana ordaki babasımı nasıl tutuyor..başını bile tutmamış yani çocuk güçlü doğmuş..bizimkinin 3kg başı öne düşer valla..

benımki 30 hafta 5 günlük yani 31.haftadayız canım 1.5 kg..yani anlamadımbilmiyorumkismile
ben gayet güzel uyuyorum yiyorum ne bileyim neden böyleoldu:1ninca:

canm kiloyu ben almışım bebeğim almamş ama ben çok yoruldum bu hafta tatil bani yordu canı sağ olsun ne yaplım elimden geleni yapacağım artık mopsı canm seninkinin boyu kaçtı

canm kiloyu ben almışım bebeğim almamş ama ben çok yoruldum bu hafta tatil bani yordu canı sağ olsun ne yaplım elimden geleni yapacağım artık mopsı canm seninkinin boyu kaçtı

boyunu sormayı unutmuşum.ogün doğumdan konuştuk koyun gibi oldum zaten korkudan...
şu ultrason kağıdına bakayım belki yazıyordur...neye bakıyorduk

ya aslındA HEMEN HEMEN HEPıMıZıNKı 3 KG FLN OLCAK KAYNANAM 3 KG DOĞAR DııNCE OO MAŞALLH ÇOK ıı FLN DEMıŞ EŞıME EŞıMDE KÜÇÜK DııLMıŞ NDN ÜZÜLÜOSUN DıO

annesi cok iri mopsy ben kadina kafami kaldirirp bakicam nerdeyse 1.80 uzeir ama iri yapili bebekte kocaman malum simdi benden bu bebek olmaz bunye meselesi iste diger bir is arkadasinin esi ayni zamanda dogum yapti annesi ben ebtlarda bunun yarisi kadar ama o kadar sirinki gordum bayildim kiz bebek mavi gozler falan resmen biblo gibi :)

Canım Benim birde şekeri olanlar genellikle bebekleri hızlı kilo alıyor kg fazla oluyor bence

ben kızımı 4,500 gr doğurdummmmm şimdi bunasıl olur bilmem kızımda haftada 2 kez balık yiyordum çok iyi beslenmiştim ve sadece 12 kilo almıştım inşallah buda öyle olur :ecrin_bebek:

Yok be ceylancım ben vıtamınlerımıde aksatıom o da etkı edıo baŞladık yıne ıÇÇem hepsını kızım ı olsun yeterkı erken doĞum rıskı dedıler ya bıze korkum o aslkında erken doĞarsa mınıcık daha kg alsınkı Çok mınık olmasın :kedınu dÜŞÜnÜom

bişi demedi, şimdiye kadar hep iri olcak diodu şimdi 3 kg doğar dei kıyaslama diilde ben doğru beslenemiyomuyum diye korkuyorum açıkçası birde erken gelme ihtimalimiz varya ödüm patlıoooo

Erken gelmeleri kg fazla da olsa gelişimleriyle alakalıymış canım ..Dr.um kendi söyledi benimde erken gelme riskim var ama kg.fazla olması önemli değil ciğer gelişmesi önemli

bebeğin biraz kilolu doğması anne için çok iyi oluyor helede ilk bebekleri olanlar için çünkü bakımı daha kolay oluyor

bende de degerler yüksek cıkıyor. suan gözüm kararıp basım dönüyor. daha öncede oluyordu degerlerim yükseldiğinde kan tahlillerim aksama dogru cıkacak.

arkadaşlar yanlış anlaşılmasın ben ücretsiz diyorum:)) çeken çeksin tabii benim böyle bir çalımaya ihtiyacım olduğu için söyledim.

nooldu kaçırdım orayıneden öle dedin gel valla süper olur çekersen ben çok dua ederim sana:)))yada doğum öncesi çalışmada yapabiliriz istersen normal olcak ya ya yetişemezsen

arkadaşlar yanlış anlaşılmasın ben ÜCRETSİZ diyorum:)) çeken çeksin tabii benim böyle bir çalımaya ihtiyacım olduğu için söyledim.

Çok düşüncelisin zaten bende kütahyada olsa çağırırdım anlamında demiştim .ç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…