2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay benimdee....

ne şanslısın .ohh keyfine diyecek yok.benim annem önümüzdeki ay gelir artık...

neden küçük bizimkiler...napcaz böyle

arkadaşlar bende bugün gittim dra bebeğime baktık sanıyorm benm paşada biraz küçükmü sizce 31 haftamdayım 1700gr boy 42 cm dr uygusuzluğa ve yorgunluğa bağlı dedi bide tatile gittik yol beni çok yordu sık sık yiyemedim şekerimde dengesizleşti bundan sonra inş düzelir

bende düzenli içmeye calsıyorum canım. insallah cabalarımızın neticesini alırız.

benim guatır degerlerim yükseldi galiba gözlerim kararıyor

moopssyyy aslında küçük değiller ama ben hep topaç beklediimden küçük gel,io gösüme :kedi:

benımki 1.5 kgmuş..

senınkisi kaçtı..doktor bu gidişle 3 kg 3.200 doğar dedi..çokta büyük değil bizimki...belki daha zayıf doğar..yani tam sınırda...nasıl kilo aldırcam bilmiyorumbilmiyorumkismile
bişey yemiyo benimki galiba:dilcikar:

slm hanımlar nasılsınız???

ayy ben dün çok kötüydümsıcaklardan mıdır nedir tansiyonum düştü üstüne bide bel ğrısıvalla yattığım yeri biemedm bıktımsol yanıma yatmaktan yaa offff valla bayılazaaammm yaaa Allah'ım zaman çabuk geçsinde hemen tırtlıyalım hepimizi ...

benımki 30 hafta 5 günlük yani 31.haftadayız canım 1.5 kg..yani anlamadımbilmiyorumkismile
ben gayet güzel uyuyorum yiyorum ne bileyim neden böyleoldu:1ninca:

gamsız insanlarkaydirigubbakcemile3
hem şişman olcam hem pembe giycem..mümkün değil...
ya artık türk kadınları çok bakımlı valla hepsi incecik..yanlarındada çocukları genç kız gibiler valla..

mospohy cok inceick olanda var ama bu irktand egilller buraya cok rusyadan polonyadan goc olmus onlar goruyorum manken gibi sarisin ama ya rus ya polonyali bunalr cilli mavi gozlu kiololu :)

saglikli olsunalr kilo onemli degil esimin is arkadasi gecen aylarda dogum yapti resmini facebook siteme koydume rkek allahim 6 aylik gibi kocaman keske benimkide oyle olsa kucaklamak falan cok kolay olur ama bu bebegin annesi 1.80 boyunda falan benden bu kadar buyuk bebek olmaz zor ihtimal ama cok sirin :)

sevgili kayınvalideciğim evini boyatıyormuş sabahın köründe yardım etmemizi istedi benden istemiyor eşimden istiyor ama eşim sabah işe gidiyor budurumda kime demiş oluyor bana bir sürü torunu var bize düştü ben yardım felan edemem tutsun bir kadın parasımı yok istese 3 tane gene tutar asıl ona değil dün kızımı yanındaydı eşime intizar etmiş kızımında canı baya sıkılmış bende sinir oldum ölsem yardım etmem artık işte böyle kızlar takmıyorum mazeretim var hamileyimmmmmmmmmmmm

bizede 3 kg doğar dedi dr amcamız ve benim moral 0 oldu öle diince adam ben 4 kilo doğmuşum kardeşim 5

evt bende kucaklayamam küçük bebeği...yani hiç kucağıma almadım şimdiye kadar .büyük olsa kavrarız hemenolumunekankayizsmile

bursada olsaydın çalışırdık..ben varım yani sezeryan ve özel hastahane kısmı tutuyor..

bizde 1610 gr 42 cmdik geçen cuma çokmu küçük kızım

yavrum kıyaslamayın bebişleri herkesin farklı yapısı var sen ve eşin zayıfsanız sizden fazla kilo bekleyemezsiniz her çocuk farklı anne babadan oluyor Bence normal değerler arasında..Dr.un ne dedi

bizde 1610 gr 42 cmdik geçen cuma çokmu küçük kızım

yok canım benimkisi kadarmış hemen hemen..gerçi bende uzunum babasıda uzun ama anlamadım neden kilosu az oldu...ilk zamanlarda boyu uzundu bizimkisinin...
belki dopuma kadar alır kilo

kızlar 3-3,5 kilo normal bence yaa,,sağlıklı olsunlar da...benimki de 1 hafta önce 1500 gr dı....

Negüzel valla kütahyada olsaydın senden yardım isterdim ama malesef İstanbulda doğum yapamayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…