ay benimdee....
ne şanslısın .ohh keyfine diyecek yok.benim annem önümüzdeki ay gelir artık...
neden küçük bizimkiler...napcaz böyle
slm kıslarrrr butterfly teşekküler tatlım sayende zorla morla kan ilacına başladım tekrar kızıma faydası olduunu bilmiyoduk mideme dokunuyo die içmiodum olsun kızım ii olsunda be dayanırım ne kaldıki şurda zaten değilmi kızlar....
buarada minişlerim naaapıo baki anacıkları nasıl ykında doğumdan sonrada hollanda inekleri ve danaları olarak anılcaz haberini ola kızlar....
moopssyyy aslında küçük değiller ama ben hep topaç beklediimden küçük gel,io gösüme :kedi:
ben yine sabah sabah kustum ya neden bilmem bazen tutuyo yine icim disima cikti resmen kahvalti yapiyim belki yatisir midem
arkadaşlar bende bugün gittim dra bebeğime baktık sanıyorm benm paşada biraz küçükmü sizce 31 haftamdayım 1700gr boy 42 cm dr uygusuzluğa ve yorgunluğa bağlı dedi bide tatile gittik yol beni çok yordu sık sık yiyemedim şekerimde dengesizleşti bundan sonra inş düzelir
gamsız insanlarkaydirigubbakcemile3
hem şişman olcam hem pembe giycem..mümkün değil...
ya artık türk kadınları çok bakımlı valla hepsi incecik..yanlarındada çocukları genç kız gibiler valla..
benımki 1.5 kgmuş..
senınkisi kaçtı..doktor bu gidişle 3 kg 3.200 doğar dedi..çokta büyük değil bizimki...belki daha zayıf doğar..yani tam sınırda...nasıl kilo aldırcam bilmiyorumbilmiyorumkismile
bişey yemiyo benimki galiba:dilcikar:
saglikli olsunalr kilo onemli degil esimin is arkadasi gecen aylarda dogum yapti resmini facebook siteme koydume rkek allahim 6 aylik gibi kocaman keske benimkide oyle olsa kucaklamak falan cok kolay olur ama bu bebegin annesi 1.80 boyunda falan benden bu kadar buyuk bebek olmaz zor ihtimal ama cok sirin :)
kızlar hepinize hayırlı doğumlar diliyorum.Eğer özel hastanede ve sezeryan yaptıracak olanınız varsa vede İstanbulda ise ücretsiz doğum fotoğrafını çekebilirim.Ben bir süre bu konuda örnek çalışma yapmalıyım.bari sizede faydası dokunsun.
bizde 1610 gr 42 cmdik geçen cuma çokmu küçük kızım
bizde 1610 gr 42 cmdik geçen cuma çokmu küçük kızım
kızlar hepinize hayırlı doğumlar diliyorum.Eğer özel hastanede ve sezeryan yaptıracak olanınız varsa vede İstanbulda ise ücretsiz doğum fotoğrafını çekebilirim.Ben bir süre bu konuda örnek çalışma yapmalıyım.bari sizede faydası dokunsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?