2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben balik sevmiyorum ya et yiyorum ama balik iste bekli haftada bir 15 gunde bir esim dun almis geldi belki bu gun yapar bize kokusu beni rahatsiz ediyo zaten ben balik yapmayida bilmem..

ben kızımı 4,500 gr doğurdummmmm şimdi bunasıl olur bilmem kızımda haftada 2 kez balık yiyordum çok iyi beslenmiştim ve sadece 12 kilo almıştım inşallah buda öyle olur :ecrin_bebek:

canım bende haftada bir balık yiyorum haftada 2 kez et sebze falan hiç aksatmıyorum..yumurta hergün yiyordum allerjı olunca 2-3 günde bir yiyorum hergun cviz meyve falan yiyorum peynirde mutlaka yerim.daha nasıl beslencez..anlamadım vallabilmiyorumkismile

EŞımı aradım benı balık yemeye gÖtÜr dedım yorgunmuŞ hıh yarın gÖtÜrcekmıŞ kÖtÜ baba dedım kızıma gelınce konuŞmıcak kızım olnla

Mopsyyy fl vardır bıtanem olmadan olmaz buarada slow tÜrkte mÜthıŞ Şarkılar var bı bakın az Önce bu kalp senı unuturmuyla baŞladılar eskı aŞk Şarkıları Çalıooo

:sinifsinif:
Mopsyyy fl vardır bİtanem olmadan olmaz buarada slow tÜrkte mÜthİŞ Şarkılar var bİ bakın az Önce bu kalp senİ unuturmuyla baŞladılar eskİ aŞk Şarkıları Çalıooo

yok valla heryerine baktım ...
ben şimdi slow falan dinleyemem uyur kalırım yanii.hele bu kalp seni unuturmuyu hiç dinleyemem:))eskilerde hiç mazim kalmadı yani anlamsız geliyor artık))heheheh

bende bu hamileliğimde hiç balık yiyemiyorum eşim sürekli bu yönde ısrar ediyor bebek zayıf felan doğarsa dilinden kurtulamam -tatlicadiarzu-

kızım babasına trip atcak hıh y foto olayı ile ilgili şöle düünüom akşam epilasyon işimiz bitince babamızın gömleğini giycez
karnımız açıkta kalcak altımıza boxer kravat resim çekçek babamız
sonra kısçemin ayakkabılarını koycas çekçez birde karnımı kurdelayla sarıp kaş göz fln çizip çekçes nasıl kıslar

ok bis sana özelden atarız ama eşime ufak bi yalan sölicez kkdan çekilişle kazandık fln gibi aklı çıkıo kaçırcaklar ya beniii

arkadaslar esim dun bankayla konusmus mortgagemizi tasiyacak galiba eger tasirsa 2 ay sonra yine tasinicaz hamileyken 2 kere tasinan tek kaidn olarak ben rekora kosucam eski evin yan taraflarinda komsu yok diye korkuyordum biliyosunuz krizden sonra kimse ev almamiyo burda dolayisiyla yanda ki tum evler bostu tum gun camdan bakiyordum adam yok buraya tasindik insan ici olsun diye burayida sevdim simdi esim diyorki hem niye kira ayrica mortgae odiyelim evde bulmus ben begendim ama komsularda var yani insan var cevrede ama tasinmak cok gozumde buyuyo yine 2 ayda bir tasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…