bizimkisi matosiklet istiyor üniversteyi kazansın alacakmışız biz pembelerden kurtulduk 6 yaşına kadar sürekli pembe şeyler istiyorlar bayanssulusmilepasakli olmasindansa suslu olsun daha iyi benim kizimda suslu olcak mini pembe etekler giycek valla ama ben hep ileriyi kuruyorum kafamda erkek arkadasi olmasa bari ya esime diyorumki bebekten sonra buyuk araba istiyorum 18 yasina girdiginde kizima vercem sonra diyorumki yok vermiyim erkek arkadasi biner istemem surunsunler otobuslerde :)
semiz otunun salatasını yaptı annem harika oldu birde cacık güzel oluyor cokacimcoook
bizimkiside sattı ben hamileyim diye daha doğrusu ben sattırdım ben binemiyeceğim tek gezecek hafta sonları kıskanırım şimdi yeniden alacam diye söylenip duruyor aldırmam bebek büyünceyekadarayyy enim kocişte kızına motorsiklet alcakmış hamişim die sattık bis kızı 13 14 yaşına geldiinde yazlık için alcakmış basit bişi sonra güzelini alcakmışş
hiç anlamam nefret ederim dikş nakıştan sökük bile dikmektenmoralim bozuldu ama mihri yaaa telde ben sana söledi düz insin die dio inermi sizce ceket köşesi dümdüz
benimkisi motosiklet hastası sürekli büyük motor alır sattırdım ama motorunu verirken ağlıyacaktı resmen 10 senedir hafta sonları birlikte bineriz hiç birşey olmadı çok şükürmotorsiklet cok tehlikeli ya arkadaslar aman eski sirketimde bir arkadasim ise gelirken tirin altinda kaldi gec kaldim diyede hiz yapmis halkalida kafa tasi parcalanmisti vefat etti tamda arefe gunu karisi cocugu ortada kaldi adamin aman aman uzak durun ..
hepsi burda dan bisey almayın müsteri temsilcileri bile cıkmıyor. dolandırdılar resmen
git kafasına at bence kendisi yapsın yada yaptırsın uğraşmaya naapcam şimdi ben yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?