2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bizimkisi matosiklet istiyor üniversteyi kazansın alacakmışız biz pembelerden kurtulduk 6 yaşına kadar sürekli pembe şeyler istiyorlar bayanssulusmile

kaynımın damatlıına saworowskimidir nedir ondan işliom ama dediği gibi olmadı eşimin telde anlattığı gibi diil bence hoş ama offff olmadıysa birsürü konuşcaklar varya (((

sinir oldum hepsi burda.com dan ürünler almıstım eskik yollamıslar ve parasını kredi kartımdan cekmişler. müsteri hizmetlerine msj atamıyorum sayfa hatası veriyor.

ayyy enim kocişte kızına motorsiklet alcakmış hamişim die sattık bis kızı 13 14 yaşına geldiinde yazlık için alcakmış basit bişi sonra güzelini alcakmışş

moralim bozuldu ama mihri yaaa telde ben sana söledi düz insin die dio inermi sizce ceket köşesi dümdüz

ayyy enim kocişte kızına motorsiklet alcakmış hamişim die sattık bis kızı 13 14 yaşına geldiinde yazlık için alcakmış basit bişi sonra güzelini alcakmışş
bizimkiside sattı ben hamileyim diye daha doğrusu ben sattırdım ben binemiyeceğim tek gezecek hafta sonları kıskanırım şimdi yeniden alacam diye söylenip duruyor aldırmam bebek büyünceyekadar

kizlar esim ev resimelrini atti simdi aksamda gormeye gidicez galiba mortgage bu eve tasicaz resimelrde begndim esyali her sey icinde 20 yil mortgagecimiz var ya ode ode bitmez esim diyoki eger olursem sana direkt kaliyo deidmki 20 yili bekleme o zaman madem olicen niye bosa 20 yil odiyelim :)

Eklentiler

• $yeni ev mutfak.webp
    7 KB · Görüntüleme: 25
  • $yeni ev oturma odasi.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 20
  • $yeni ev yatak odasi.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 29
motorsiklet cok tehlikeli ya arkadaslar aman eski sirketimde bir arkadasim ise gelirken tirin altinda kaldi gec kaldim diyede hiz yapmis halkalida kafa tasi parcalanmisti vefat etti tamda arefe gunu karisi cocugu ortada kaldi adamin aman aman uzak durun ..

hepsi burda dan bisey almayın müsteri temsilcileri bile cıkmıyor. dolandırdılar resmen

benimkisi motosiklet hastası sürekli büyük motor alır sattırdım ama motorunu verirken ağlıyacaktı resmen 10 senedir hafta sonları birlikte bineriz hiç birşey olmadı çok şükür

off ya herif bi evlenio herşeyine koşturuyom bu halde yine kıymet bilmiolar yakında gerdeğede ben gircem kızla e benim hakkım dimi ama herşeyi ben yapıomm

butter fly kredi kartını iptal et bence nolur noolmaz bis e kart çıkarıos netten işlem yapılcaanda tek kulanımlık benimki acaip dikkat eder böle şşelere
saadett ew 10 nuamra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…