2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

acıbademde yapıcam, epidural sezeryan istiyorum, teklifinize talibim: )

ya kaynımın damatlıına saworowski işledim ama az yamuk gitmiş olmadı hoş durmuyo sanki gelin yaaa saworowski işletio bana yapıştırıcıyla yapıosss e çıkarınca kötü durdu doğal olarak offf moralim 0 olduuuuuuuuuuu

hepsi burda dan bisey almayın müsteri temsilcileri bile cıkmıyor. dolandırdılar resmen

hepsi burdadan makyaj malzemesi almistim canim utun stokta yok diye beni bir ay beklettiler ama parayi aldirlar hemen musteri temsilcileri acmaz bosa ugrasma bir ay sonra urun geldi sorunsuz ama ben bekledim birde sinir olmustum telefonalr aciliyor ama haftada bir tutturabilirsen :)

butter fly kredi kartını iptal et bence nolur noolmaz bis e kart çıkarıos netten işlem yapılcaanda tek kulanımlık benimki acaip dikkat eder böle şşelere
saadett ew 10 nuamra

bende e kart kullanıyorum ama konu eksik ürün yollanıp parasının alınması.

güzel haberlerle gelirsin inşllh ipekyol

ipekcim inşallah hayırlı haberle dönersin opuyorumnanaktan

ipekçim hakkınızda hayırlısı inşallah üzmez annesini kuzum iileşmiştir kordonu

ipekcigim guzel haberlerle bekliyoruz seni kendine iyi bak opt.

tşk ederiz teyzeleri.İnş hayırlı haberlerle geliriz.Biz şimdi çıkıyoruz.Akşama doğru görüşürüz.

daha ğdaya gitcem off haftsonu nikah var ve elbisem dışında hiç bişi yok ayakkabılar çanta çamaşır hepsi eksik birde kaynanam düğün kuaföründen 3 kişilik randewu almış kız ablası ve hgelinleri için onaa moralim bozuldu ben sanki kimim her b..larını tebessüm yapsın herşeyin dışınada o itilsin eşimin gönlü aklmasa yapmam valla şükretsinler eşime ama bozuluom iştee

masallah kiz naisl kosturuyosun :)

boşwer üzme canını bisde eminönü alışwerişinde kızımın bi kaç parça bişilerini kaybettik başının gözünün sadakası olsun dedim napım kızının başının gözünün sadakası olsun

benimkisi motosiklet hastası sürekli büyük motor alır sattırdım ama motorunu verirken ağlıyacaktı resmen 10 senedir hafta sonları birlikte bineriz hiç birşey olmadı çok şükür

bosver binmesin sen aglicana o aglasind erlerya uzulsun araba alsin onla gezsin motor daha atehlikeli ben arkadasima cok uzulmustum bir tanede oglu vardi sonra karisiyla bir daha gorusemedim yazik

bekleyim bari. eger gelmezse tüketici haklarına basvuracagımı söylerim.

kızlar bi topic açtım içimizdeki meleklere sölemek istdiklerimiz die o kadar güzeli yazılanlar kızıma okutucam hepinizi tek tek tanıycak onlar için neler hissettiğimizi bilecek

yaparsın yaparsın bir kere yapma senden kötüsü olmaz bende benimkilere sinirliyim ya klava:

off ya kızlar moralim gerçekten bozuldu beymenden aldık arkadaştan arıyorum açmıo pis herif eşimme borcu var bugün gidip alcaktım ben ya ondan açmıo pis herif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…