işte ben bu yüzden sevmiyorum netten alışveriş yapmayı
kızlar hepinize hayırlı doğumlar diliyorum.Eğer özel hastanede ve sezeryan yaptıracak olanınız varsa vede İstanbulda ise ücretsiz doğum fotoğrafını çekebilirim.Ben bir süre bu konuda örnek çalışma yapmalıyım.bari sizede faydası dokunsun.
terziye gitcem şimdi satenini değiştirtcem
hepsi burda dan bisey almayın müsteri temsilcileri bile cıkmıyor. dolandırdılar resmen
butter fly kredi kartını iptal et bence nolur noolmaz bis e kart çıkarıos netten işlem yapılcaanda tek kulanımlık benimki acaip dikkat eder böle şşelere
saadett ew 10 nuamra
güzel haberlerle gelirsin inşllh ipekyol
ipekcim inşallah hayırlı haberle dönersin opuyorumnanaktan
ipekçim hakkınızda hayırlısı inşallah üzmez annesini kuzum iileşmiştir kordonu
ipekcigim guzel haberlerle bekliyoruz seni kendine iyi bak opt.
daha ğdaya gitcem off haftsonu nikah var ve elbisem dışında hiç bişi yok ayakkabılar çanta çamaşır hepsi eksik birde kaynanam düğün kuaföründen 3 kişilik randewu almış kız ablası ve hgelinleri için onaa moralim bozuldu ben sanki kimim her b..larını tebessüm yapsın herşeyin dışınada o itilsin eşimin gönlü aklmasa yapmam valla şükretsinler eşime ama bozuluom iştee
benimkisi motosiklet hastası sürekli büyük motor alır sattırdım ama motorunu verirken ağlıyacaktı resmen 10 senedir hafta sonları birlikte bineriz hiç birşey olmadı çok şükür
masallah kiz naisl kosturuyosun :)
hepsi burdadan makyaj malzemesi almistim canim utun stokta yok diye beni bir ay beklettiler ama parayi aldirlar hemen musteri temsilcileri acmaz bosa ugrasma bir ay sonra urun geldi sorunsuz ama ben bekledim birde sinir olmustum telefonalr aciliyor ama haftada bir tutturabilirsen :)
boşwer üzme canını bisde eminönü alışwerişinde kızımın bi kaç parça bişilerini kaybettik başının gözünün sadakası olsun dedim napım kızının başının gözünün sadakası olsun
yaparsın yaparsın bir kere yapma senden kötüsü olmaz bende benimkilere sinirliyim yadaha ğdaya gitcem off haftsonu nikah var ve elbisem dışında hiç bişi yok ayakkabılar çanta çamaşır hepsi eksik birde kaynanam düğün kuaföründen 3 kişilik randewu almış kız ablası ve hgelinleri için onaa moralim bozuldu ben sanki kimim her b..larını tebessüm yapsın herşeyin dışınada o itilsin eşimin gönlü aklmasa yapmam valla şükretsinler eşime ama bozuluom iştee
ben bu yüzden hiç netten alış veriş yapmam güvenemyorumnapayım artıkgelirse süpriz olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?