daha ğdaya gitcem off haftsonu nikah var ve elbisem dışında hiç bişi yok ayakkabılar çanta çamaşır hepsi eksik birde kaynanam düğün kuaföründen 3 kişilik randewu almış kız ablası ve hgelinleri için onaa moralim bozuldu ben sanki kimim her b..larını tebessüm yapsın herşeyin dışınada o itilsin eşimin gönlü aklmasa yapmam valla şükretsinler eşime ama bozuluom iştee
sende onları esssssssss geç canım ne kadar araya mesafe koyarsan o kadar kıymetli olursun bunu unutma canınıda hiç birşeye sıkma anan birdahamı doğuracak seni a.s.ama mihrim haksızmıyım bacım kuaföre bile randewu alırken beni es geçio kaynanam
sende onları esssssssss geç canım ne kadar araya mesafe koyarsan o kadar kıymetli olursun bunu unutma canınıda hiç birşeye sıkma anan birdahamı doğuracak seni a.s.
ya bu kaynana mevzuu beni geriyo hepsini boğacam bigün kızlar yaaaaa
benimkinide boğarmısın sevap kazanırsınya bu kaynana mevzuu beni geriyo hepsini boğacam bigün kızlar yaaaaa
ben şimdi arya mesafe koydum sadece konuştuğumuz konu nasılsın iyimisin hamile olduğumu bile en son kendi duydu hak etse en önce kendine söylerdim ay neyse tnasiyonum çıktı zaten sinirliyim kendilerineevet araya mesafe koymak önemli ben koymadım tepeme cıktılar
günaydın arkadşlar drdan geldim paşmı gördüm 1700grm olmuş 42cm de boyu 31 haftamızdayız sizce bebeğimin kilosu normalmi dr biraz az dedi
imdi aramıom sormuyom bende hamiş klamdan önce kısır dedi bana hemde kaynımın sözünde onca insanın yanında çocuk yokmu dediler yok dha erken ben daha yeni gelin sayılırım gibi bişi dedim döndü onun olmuyo dedi kırdı beni fena oldum ses etmedim ama yüzüm düştü hamişmişim meğer bende şimdi pas wermiom canımmm die arıyo beeni(( çok ta tın canım dedikçe canın çıksın diyesim gelio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?