2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu evlilik işi beni bunalım asoktu yine uçtumm tansiyonum çıktı yine ay ben ewlenirken kimseye yük olmadımmm

dert ettiğin seye bak daha iyi bir yere gidersin yada onlardan önce gidip onları bekletirsin orda

yok ya gitcem kendi düğün kuaförüme onlar eniştemize gidiolar adam hatır için açıo ma kızdım yanii kaynanam randewuyu alan tatlım ya kızlar diilki onlara nie yapım ki

imdi aramıom sormuyom bende hamiş klamdan önce kısır dedi bana hemde kaynımın sözünde onca insanın yanında çocuk yokmu dediler yok dha erken ben daha yeni gelin sayılırım gibi bişi dedim döndü onun olmuyo dedi kırdı beni fena oldum ses etmedim ama yüzüm düştü hamişmişim meğer bende şimdi pas wermiom canımmm die arıyo beeni(( çok ta tın canım dedikçe canın çıksın diyesim gelio

ilk önce benimkinden kurtulmalııı kızlar kanser eti karı beniii erken doğum riskim neden olmuş sizce yürüyüş yapıosdieeee mantığa bakın

evet araya mesafe koymak önemli ben koymadım tepeme cıktılar
ben şimdi arya mesafe koydum sadece konuştuğumuz konu nasılsın iyimisin hamile olduğumu bile en son kendi duydu hak etse en önce kendine söylerdim ay neyse tnasiyonum çıktı zaten sinirliyim kendilerine klava:

günaydın arkadşlar drdan geldim paşmı gördüm 1700grm olmuş 42cm de boyu 31 haftamızdayız sizce bebeğimin kilosu normalmi dr biraz az dedi

canım benim çok normal 30 haftadan sonra azalacak demişti bana doktor. bu zamana kadar hep bir hafta öndeydik. bundan sonra geldiğinde böyle olmayacak dedi. en fazla 200 gr düşüktür. ya da +/- 300 gr yanılma payı oluyor. bi de yaz geldi. bilmiyorum sen nasılsın ama ben yemek yiyemiyorum bol sıvı kavun karpuz bunlar da ne kadar besleyici olurki? önemli olan kilo vermemesi- o zaman anomali oluyor

offff ne sinir. zaten sen üzülüyorsundur terbiyesiz o yasıan gelmiş nasıl konusması gerektiğini ögrenememiş

bence gereksizler aslında olmasalar daha iimiş benimkini zaten ananesi büyütmüş bigün çok hataalandı başını bekledim sabaha kadar bebek gibi ilgilendim sabaha karşı sersemliği üstünde ateş içinde yanıo ne dedi sizce bana ananem öldü öleli kimse bana böle bakmadı ddedi 13 yaşındaymış ananem öldüünde gelde ağlama şimdi annelik bumu dicem benim anamdan hayır yokki ondan bekleyeyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…