imdi aramıom sormuyom bende hamiş klamdan önce kısır dedi bana hemde kaynımın sözünde onca insanın yanında çocuk yokmu dediler yok dha erken ben daha yeni gelin sayılırım gibi bişi dedim döndü onun olmuyo dedi kırdı beni fena oldum ses etmedim ama yüzüm düştü hamişmişim meğer bende şimdi pas wermiom canımmm die arıyo beeni(( çok ta tın canım dedikçe canın çıksın diyesim gelio
bana ceza bile vermezler çünkü herkes şikayetçi allah bir çene vermiş kendi evlatları bile bıkmış sempatiksalakcinniya sen bu kadını öldürsen haksız tahrikten indirim alırım ben sana:)
sen annenin tatilde olmasınamı kızdın ben geçen hafta hastanede yattım söylemedim bile yattığımı üzülmesin tatilini yarıda kesmesin diyeaynen medcim ama işte inanda vijdan olcak al bak erken doom riskimiz var dr yatcan dio yatabiliomuyus hayır neden annem bile tatilde
kızıma bi şeler almış görseniz babanesi kuzeninin eskileri baasıyla amcasının bebeklikleri başka hiç bişi yoook
ayıp etmiş sıkma canını boş vermihrim konuşma şekline kızdıım için tatile gitmesinede kızdımmm ne dedi sence bişi olmaz olursada kocan orda biztatil yapıca zbenim yüzümden gidişleri iki gün aksadı dün aradı saydırıyo drum iş yapmican dio 1 aydır anne gel yada kardeşimi yollada ewi az toparlamama yardım edin böle böle diom ne dese beğenirsin 1 hafta cenazeye gitcez dedi nerden çıktı sürprizzz piknikteleermiş kendileri
1 hafta teyzen çok hasta dedi nerdeler bil bakalım tura çıkmışlar gelmiicem desin yalan sölemesinnn
o yüzden butterfly zoruma gidio artık sabredemiom ona gelmesin taşındım ne yardıma geldiler ne bişii hamile kaldım ilk zamanlar rezil gibiydim kanamam oldu dr 2 hafta yatcan hep dedi onlardaydım olduunda annemlere yolladı beni annemlerde herkes çalışıo
bekleyim bari. eger gelmezse tüketici haklarına basvuracagımı söylerim.
benim kociş bile ne çok üzülüodu halime artık boşanmayı düşünüdum benim yüzümden baba olamio die dedimki eğer 2010nun sonuna dek olmazsa illetlik yapıcam ayrılıcam beni o bıraksın die ne iletlikler yaapıcaktım kocişim ayyy sinirim bozuldu yine bebeğim benim biliomusunuz anne olmadan önce onun annesi oldum ben tıırnaklarına kadar kesiyorum napım bebeğim yokken o sanki bebeğimmiş gibi dawrana dawrana oda öle alıştı nasıl bırakırdım bilmiyorum ama bırakırdımm benim yzümden buna mahkum olmamalıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?