2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ya sen bu kadını öldürsen haksız tahrikten indirim alırım ben sana:)

o yüzden butterfly zoruma gidio artık sabredemiom ona gelmesin taşındım ne yardıma geldiler ne bişii hamile kaldım ilk zamanlar rezil gibiydim kanamam oldu dr 2 hafta yatcan hep dedi onlardaydım olduunda annemlere yolladı beni annemlerde herkes çalışıo

aynen medcim ama işte inanda vijdan olcak al bak erken doom riskimiz var dr yatcan dio yatabiliomuyus hayır neden annem bile tatilde

canlar kayınvalide - gelin davaları acayip karışık ve çok sinir bozucu oluyor. özellikle hamilelikte sinirler hat safhada olduğu normal zamanda umursamadığımız konuyu büyütebiliyoruz. bende katılıyorum en güzeli uzak olmak. benim kayınvalidem iyidir ama ben de siyasi davranıyorum ne de olsa her insan birbirinden farklıdır diye siyaset yapmak lazım. sanki çok yakınmış gibi olup uzak durmak lazım o zamn tatlı oluyosun. herşeyi anlatınca dha çok mkarışıyolar. kendi annesiyle bile insan birçok zaman anlaşamıyor o yüzden ben temkinli olmaya çalışıyorum

Son düzenleme:
kızıma bi şeler almış görseniz babanesi kuzeninin eskileri baasıyla amcasının bebeklikleri başka hiç bişi yoook

aynen medcim ama işte inanda vijdan olcak al bak erken doom riskimiz var dr yatcan dio yatabiliomuyus hayır neden annem bile tatilde
sen annenin tatilde olmasınamı kızdın ben geçen hafta hastanede yattım söylemedim bile yattığımı üzülmesin tatilini yarıda kesmesin diye

aanam benim kaynana 7 yaşına kadar eşimi annesine bırakmış,sonra eşim ortaokuldan sonra askeri lsieyi kazanmış gitmiş topu topu annesiyle 7 yıl kalmış yani,biz çıkarkende hiç arayıp sormuyodu oğlunu oğluda onu,bi evlendik anam herkes pek kıymetli oldu

benim kociş bile ne çok üzülüodu halime artık boşanmayı düşünüdum benim yüzümden baba olamio die dedimki eğer 2010nun sonuna dek olmazsa illetlik yapıcam ayrılıcam beni o bıraksın die ne iletlikler yaapıcaktım kocişim ayyy sinirim bozuldu yine bebeğim benim biliomusunuz anne olmadan önce onun annesi oldum ben tıırnaklarına kadar kesiyorum napım bebeğim yokken o sanki bebeğimmiş gibi dawrana dawrana oda öle alıştı nasıl bırakırdım bilmiyorum ama bırakırdımm benim yzümden buna mahkum olmamalıydı

bende direk konuya dalıyım kızlar aynen evlendikten sonra oğulları çok kıymetli oluyor alttan alta laf sokmalar fln sinir oluyorum ya valla şu hamileliğimizi maffediyolar düzgün geçiremiyoruz bu dönemi ...

kızıma bi şeler almış görseniz babanesi kuzeninin eskileri baasıyla amcasının bebeklikleri başka hiç bişi yoook

canım enim inan herkesin ki aynı. sen onlar için ne kendi canını ne de bebişini üzme sakın. eğer ayrı oturuyorsanız hiç dert etme zaten bebek olduktan sonra daha zor görüşücez

mihrim konuşma şekline kızdıım için tatile gitmesinede kızdımmm ne dedi sence bişi olmaz olursada kocan orda biztatil yapıca zbenim yüzümden gidişleri iki gün aksadı dün aradı saydırıyo drum iş yapmican dio 1 aydır anne gel yada kardeşimi yollada ewi az toparlamama yardım edin böle böle diom ne dese beğenirsin 1 hafta cenazeye gitcez dedi nerden çıktı sürprizzz piknikteleermiş kendileri
1 hafta teyzen çok hasta dedi nerdeler bil bakalım tura çıkmışlar gelmiicem desin yalan sölemesinnn

ben kocama bakamıomuşummmm ewlenene kadar adam akşam yemeğinde bile kahvaltı ediodu şimdi misss gibi yemekler yiyo mantılar açıom baklavalar yapıom bakamıomuşum en şimdi kilo aldım e eşim almadı e hamiş benim o diil neden sizce benim yüzümden ztn bi kg almışım dawul gibiymişim bbebeğe hiç bakamamışım yazıkmış torununa

zaten oğluunun paralarınıda yedim kalmadı adama yazzıkkk kötükedihüso naapsın gariban parasız kaldı

pembecim boşverelim ben kendimden eminim vicdanımda rahat onlar düşünsün verecekleri hesabı benimkisi ilk doğum yaptığım gün hastaneye geldi ortalığı karıştırdı kızım oksijensiz kaldıdiye küveze alındı eşime ve gelen herkese ben güya soğuk su içmişim bebeği broşit etmişim karımda o yüzden küvezde kalıyormuş bebek diye herkese feryat etti amaç eşim benimle ilgileniyor ya bizi kavga ettirmek düşün daha bir kaç saat olmuş doğum yapalı annemde dr sordu böyle birşey olurmu diye dr saçmalamayı hiç böyle olurmu dedi anne karın içinde de yatsa bebeğin ısısı hep aynı olur dedi tabi kaynana cadısıda mos mor oldu lohusalığımı mafvetti o yüzde hiç onu affedemiyorum

ayıp etmiş sıkma canını boş ver

hamilelikte zaten sabır diye bisey kalmıyor. özellikle su son aylarda. bende artık dayanamıyorum. neymiş onlarda hamile olmuslar benim davrandıgım gibi davranmıyorlarmıs. siz bunu külahıma anlatın 15 yasında evlenip 16da hamile kalırlarsa tabi anlamazlar

bekleyim bari. eger gelmezse tüketici haklarına basvuracagımı söylerim.

ben bir rimel icin bir ay bekledim ya telefonalrida cevap vermez korkum rimelden degil kredi akrtimdan ya daha cok cekim yaparlarsa idi urun gelmeyipte birde telefonalr acilmayinca bir ayi geckin surede geldi ben odedim ay gecti urun geldi yani bir rimel oda bu kadar z ahmete degmedi gelir merak etme ama onalr sinir eder oyle gonderir bana oyle yaptilar :)

ne büyük bir sevgi esin cok sanslı senin gibi bir esi oldugu için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…