havuzda minicik bi bebek var kızlar çok tatlı...ayaklarını havuza sokuyor annesi oda çırpınıyo))hehehhesanki bıraksan yüzcek velet:)
mopsycim sen havuza girmiyormusun?ben hergün giriyorum valla..doktorum doğurana kadar güvendiğin bir havuza girebilirsin dedi..bizim sitedeki çok temizdir zaten hergün ölçtürüyorum bide değerleri rahat rahat giriyorum ben..
ben daha hiç gidemedim bi havuza çok istiyorummda nereye güvencemki temizmi diye
bide eşim ayağın kayar düşersin diyo
mopsycim sen havuza girmiyormusun?ben hergün giriyorum valla..doktorum doğurana kadar güvendiğin bir havuza girebilirsin dedi..bizim sitedeki çok temizdir zaten hergün ölçtürüyorum bide değerleri rahat rahat giriyorum ben..
slm kızlar?nasılsınız?yakında giremedim.dün kalçamı görünce şoka girdim felaket çatlamış ve ben yeni farkettimsenağlamabitkisel çözümü falan var mı?ne yapmam gerekiyo ki?bilmiyorumkismile
ayyyy yirim yaaa mayoda giymiştir minicik poposuna tam ısırımlık :))))
selam canım hoşgeldin..ben hamileliğim,n başımdan beri bebek yağı ve çatlak kremi sürüyorum bişey olmadı şimdiye kadar umarımda olmaz..ama çatladıysa faydası varmı bilmiyorum..
yok canım koca göbekle utanıyorum ben girmeye.nasıl gireyim...yani mümkün değil giremem herkez bana bakar bide y hiç gelemem gerçekten...bizim havuzda temiz ama ben giremiyorum işte..
yürüyorum akşamları el ayak çekilince site çevresinde tur atıyoum...ben nedense utanmaya başladım çok büyüdü karnım ya...kafayı yedim galiba(
yok canım koca göbekle utanıyorum ben girmeye.nasıl gireyim...yani mümkün değil giremem herkez bana bakar bide y hiç gelemem gerçekten...bizim havuzda temiz ama ben giremiyorum işte..
yürüyorum akşamları el ayak çekilince site çevresinde tur atıyoum...ben nedense utanmaya başladım çok büyüdü karnım ya...kafayı yedim galiba(
keşke bende kullansaydım canım.bişey olmaz diye takmadım.karnımda yok ama kalçam görünmez hale gelmiş kıpkırmızı çatlamış hayretler içindeyim:bbo:
yaa kızlar bı kız yazmıss 29 hftalık 1750 gram dıe hepınız üzülmüşünuzz bızım bebeklermız küçükmü dır yazılmasn bnce kılo tkıbı her bebek frklıı nıe kndınızıı uzuyonuz besleyemıomm kucuk klmış dıeee herkesn frklıı
canım benim bebek o bebek:)) göbek olsa zaten bende girmezdim ama herkes hamile olduğumu biliyor hiçte takmıyorum valla..sezon başı bi mayo vede bikini almıştım inan mayoyu bile giymiyorum hep bikini daha rahet ediyorum...bu sıcakta boşver canım sen usulca sal kendini suya:))
yaa kızlar bı kız yazmıss 29 hftalık 1750 gram dıe hepınız üzülmüşünuzz bızım bebeklermız küçükmü dır yazılmasn bnce kılo tkıbı her bebek frklıı nıe kndınızıı uzuyonuz besleyemıomm kucuk klmış dıeee herkesn frklıı
mopsy isim düşündün mü? benim kızımın ismi yok hala off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?