2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar doğumu beklemekte çok stres...biran önce günümüz gelsede doğursak.düşündükçe kafamda büyüyorr resmen..

mopsycim sen havuza girmiyormusun?ben hergün giriyorum valla..doktorum doğurana kadar güvendiğin bir havuza girebilirsin dedi..bizim sitedeki çok temizdir zaten hergün ölçtürüyorum bide değerleri rahat rahat giriyorum ben..

ben daha hiç gidemedim bi havuza çok istiyorummda nereye güvencemki temizmi diye
bide eşim ayağın kayar düşersin diyo

slm kızlar?nasılsınız?yakında giremedim.dün kalçamı görünce şoka girdim felaket çatlamış ve ben yeni farkettimsenağlamabitkisel çözümü falan var mı?ne yapmam gerekiyo ki?bilmiyorumkismile

ben daha hiç gidemedim bi havuza çok istiyorummda nereye güvencemki temizmi diye
bide eşim ayağın kayar düşersin diyo

canım yüzmek doğumu kolaylaştıran bir spormuş benim doktorum çok öneriyor..ben denizede çok girdim..hergün havuzdayım,sadece çok güneşte kalmamamya dikkat ediyorum leke oluşurmuş o yüzden yüksek korumlaı kremler sürüyorum..dikkatli oluyorsun <zaten öyle hoplayıp zıplamıyosun ve havuz taşları kaymaz malzemeden yapılır o yüzden endişlenicek bişey yok..işki temiz yer bulmak...

yok canım koca göbekle utanıyorum ben girmeye.nasıl gireyim...yani mümkün değil giremem herkez bana bakar bide y hiç gelemem gerçekten...bizim havuzda temiz ama ben giremiyorum işte..
yürüyorum akşamları el ayak çekilince site çevresinde tur atıyoum...ben nedense utanmaya başladım çok büyüdü karnım ya...kafayı yedim galiba(

slm kızlar?nasılsınız?yakında giremedim.dün kalçamı görünce şoka girdim felaket çatlamış ve ben yeni farkettimsenağlamabitkisel çözümü falan var mı?ne yapmam gerekiyo ki?bilmiyorumkismile

selam canım hoşgeldin..ben hamileliğim,n başımdan beri bebek yağı ve çatlak kremi sürüyorum bişey olmadı şimdiye kadar umarımda olmaz..ama çatladıysa faydası varmı bilmiyorum..

ayyyy yirim yaaa mayoda giymiştir minicik poposuna tam ısırımlık :))))

evt ya nasıl neşeleniyor anatamam..maşşallah maşşallah...ay bide kendi bebeğimizin öyle gülücükler atıp mutlu olduğunu görünce ben kafayı yerim galiba:))çok tatlı bu bebekler ya melek gibi:ecrin_bebek:

selam canım hoşgeldin..ben hamileliğim,n başımdan beri bebek yağı ve çatlak kremi sürüyorum bişey olmadı şimdiye kadar umarımda olmaz..ama çatladıysa faydası varmı bilmiyorum..

keşke bende kullansaydım canım.bişey olmaz diye takmadım.karnımda yok ama kalçam görünmez hale gelmiş kıpkırmızı çatlamış hayretler içindeyim:bbo:

ben de utanıyorum sanki utancak ne varsa

giyorum bide hamile tişörtlerini herkes bana bakıyor kaydirigubbakcemile3

canım benim bebek o bebek:)) göbek olsa zaten bende girmezdim ama herkes hamile olduğumu biliyor hiçte takmıyorum valla..sezon başı bi mayo vede bikini almıştım inan mayoyu bile giymiyorum hep bikini daha rahet ediyorum...bu sıcakta boşver canım sen usulca sal kendini suya:))

yaa kızlar bı kız yazmıss 29 hftalık 1750 gram dıe hepınız üzülmüşünuzz bızım bebeklermız küçükmü dır yazılmasn bnce kılo tkıbı her bebek frklıı nıe kndınızıı uzuyonuz besleyemıomm kucuk klmış dıeee herkesn frklıı

keşke bende kullansaydım canım.bişey olmaz diye takmadım.karnımda yok ama kalçam görünmez hale gelmiş kıpkırmızı çatlamış hayretler içindeyim:bbo:

canım şu bitki uzmanlarının sitelrine bi bak istersen belki işe yarar bi formül vardır denersin..

haklısın canım kesinlikle kıyaslama yapmayın doktor normal ve sağlıklı dediyse öyledir

bikiimi giyiyorsun bide helalll olsunnn canım:))süpersin vallaaaa....
ben seneye artık kısmetse

valla bencede kafaya takmaya hiç gerek yok..zaten normali 3 kilo ve 50 cm:)) şimdiden 42,43 cm de olanlar var ve iki ay var kızlar...dert edilcek şey değil bencede..beni doktorum haftasıyla uyumlu diyor çok iri bi bebek olmıycak diyor..ee zaten çok kilolu olması sağlıklı olması anlamına gelmezki..hem bundan sonra çok daha fazla kilo almaya başlıycaklar..

mopsy isim düşündün mü? benim kızımın ismi yok hala off

bulamadınmı hala isim canımmmbilmiyorumkismile
yardımcı olalım sana ne düşünüyorsun???
bizim alisa olacak...herkez alıştı bile herkez ismini söylüyor bebişin.bizde alıştık..

niye üzülsünler canım ya 2 hafta ilerideymiş o bebek, sata göre iri bebek yani, ayrıca erken döllenme vs durumlarını bilemeyiz.bu da bazen rastlanan bir durum
sağlıkla doğsun tüm yavrularımız inşaallah...:teselli:
her bebeğin aynı boy ve kiloda olması imkansız, takılmaz zaten az çok araştıran bir anne bunlara...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…