2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben daha hiç gidemedim bi havuza çok istiyorummda nereye güvencemki temizmi diye
bide eşim ayağın kayar düşersin diyo

Bende dün eşimle havuza denize girdim..(ilk girdiğimde dayanamaycak kadar kasılıyorum..sanırım oğlum büzüşüyo kafamçokkarıştı )
Düşmekten değilde Su içinde tekme yemekten korkuyorum akannehir

bikiimi giyiyorsun bide helalll olsunnn canım:))süpersin vallaaaa....
ben seneye artık kısmetse

valla giyiyorum hoş eski bikinilerim gibi değil ama neyse:)) mayo aşağı çekiyor göbiş gerince rahatsız oluyosun ben bikiniyle daha rahat ettim..

bulamadınmı hala isim canımmmbilmiyorumkismile
yardımcı olalım sana ne düşünüyorsun???
bizim alisa olacak...herkez alıştı bile herkez ismini söylüyor bebişin.bizde alıştık..

çok güzel canım, farklı..
sağlıkla gelsin alisa bebek inşaallah:Saruboceq:
ben düşünüyorum henüz öne çıkan hiçbir isim yok

dimi canım.moral verdin gerçekten.:lepi:
benim doktor boyunu ölçmüyor galiba artık.hep belden yukarısının resimlerini veriyor boyunu falan bilmiyoruz biz artıkbilmiyorumkismile

çok güzel canım, farklı..
sağlıkla gelsin alisa bebek inşaallah:Saruboceq:
ben düşünüyorum henüz öne çıkan hiçbir isim yok

çok sağol canım...
anlamıda asil soydan gelen demek.artık adıyla yaşasın inşallah..sağlıkla hepimizinki

canım şu bitki uzmanlarının sitelrine bi bak istersen belki işe yarar bi formül vardır denersin..

Bende henüz çatlama başlamadı kaydirigubbakcemile2
eyvahedigeldismile ama sabaha kadar rüyamda çatlaklarımla uğraştım sempatiksalakcinni
HODAN diye bi bitki varmış...eğer oluşursa onu kullanacağım aklınızda olsun

pembecım ewt bılıorumm önde oldugunuu bnde onu anlatmyaa calsırıorummm öndeyse 31 haftlık oluoo 1750 gramda normal ztnn her bebegın kılo ve by gelısımı frklı tbıkı bazı arkadalar uzulmusler besleyemıoz galıba kucuk dogcak fln demısler ondan dedım bendee takmayın uzulmeyınn dıee 3 3.5kılo normall zaten 2 ayımız var artık daha hızlı kılo alıolrrr hem

eveet iri bebek o annenin şeker durumu erken döllenme durumlarını göz önünde bulundurmak lazım yani

Evet kızlar bebeğim önden gidiyor 31,5 haftalık görünüyor eböle devam ederse gelişimini çabuk tamamlayıp erken doğabilirmiş.oyuyla kilosu orantılıymış.Tombiş değil yani hızlı gelişmiş.Tabiki bende.Doktordan uyarı aldım buay biraz fazla almışım.Biraz dikka tet dedi ilk kez.Bebeğimde 1 ayda tam 1 kilo almış.

Mopsy bende Mayokini aldım
Çok rahat... Mayo gibi sıkmıyor
ay kızlar bizim toppikteki anneler süper anne maşşallah size yaa....
ben bu konuda öküzüm biraz...valla nebileyim benim girmem için kimsenin olmaması lazım...
aslında benim kayınvalidemin yazlığı var yüzme havzlu...eşim oraya gidelim orda gir diyor ona bile utanıyorum ben...kimse olmayacak gerçi ..sadece bize ait.kayınvalidemde gitmedi anca birisi hafta sonu biz falan gitcek olursak gelir..zaten gelirse ben yine giremem amannn 1 kere havuza girem diye rahatsoz olmaya gerek yok diyorum içimden..aslında imkanım çok yani.ben sorunluyum bu konuda.
bide ben sezeryan olacağım için çokta önem vermiyorum yüzeyimde rahat doğurayım diye...
ama size helal olsun valla süpersiniz:lepi:

kızlar kk a isimlere baktım da hep
duru
ecrin
ırmak
öykü
felan var hel duru çoğunlukta bizden kimse de yok dimi duru

dimi canım.moral verdin gerçekten.:lepi:
benim doktor boyunu ölçmüyor galiba artık.hep belden yukarısının resimlerini veriyor boyunu falan bilmiyoruz biz artıkbilmiyorumkismile

canım benim hiç üzme kendini sağlıkla gelicek hepimizin minnoşları inşallah..zaten tam ölçüm yapamıyorlar benim oğlan resmen iki kat duruyordu geçen gittiğimizde ne mümkün..zaten kaval kemiğini ölçüyorlar mış onun 7 katı gibi boy hesabı yapıyorlarmış oda ortalama..net değil..zaten onun ölçümünü yapıyor her gidişte..fl yazan değeri 7 ile çarpıyorsun..

Maşallah canım bebişine Bu döllenme zamanıyla alakalı bence,kimininki geç kimininki erken dölleniyor o yüzden bebekler geriden ya da önden gidiyor deniyor.
Hayırlısı inşallah sağlıcakla kucaklarız bebişlerimizi.

çok dikkat etmek lazım canım şahsen ben gitsem öle profosyonel yüzmem kenarlarla oyalanırım korkarım kalabalığa gitmekten ama gidebileceğim bi yer arıyorum eşimi ikna edebilirsem bayanlara özel

canım benim maşallah bebişine..sen yazınca arkadaşlar üzülmüş epeyde ben o yüzden yazdım..seninki zaten önde gidiyormuş ..31.hafatya göre değerlerin gayet normal..sağlıkla gelsinlerde en önemlisi o ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…