ben daha hiç gidemedim bi havuza çok istiyorummda nereye güvencemki temizmi diye
bide eşim ayağın kayar düşersin diyo
bikiimi giyiyorsun bide helalll olsunnn canım:))süpersin vallaaaa....
ben seneye artık kısmetse
bulamadınmı hala isim canımmmbilmiyorumkismile
yardımcı olalım sana ne düşünüyorsun???
bizim alisa olacak...herkez alıştı bile herkez ismini söylüyor bebişin.bizde alıştık..
valla bencede kafaya takmaya hiç gerek yok..zaten normali 3 kilo ve 50 cm:)) şimdiden 42,43 cm de olanlar var ve iki ay var kızlar...dert edilcek şey değil bencede..beni doktorum haftasıyla uyumlu diyor çok iri bi bebek olmıycak diyor..ee zaten çok kilolu olması sağlıklı olması anlamına gelmezki..hem bundan sonra çok daha fazla kilo almaya başlıycaklar..
Mopsy bende Mayokini aldımbikiimi giyiyorsun bide helalll olsunnn canım:))süpersin vallaaaa....
ben seneye artık kısmetse
çok güzel canım, farklı..
sağlıkla gelsin alisa bebek inşaallah:Saruboceq:
ben düşünüyorum henüz öne çıkan hiçbir isim yok
canım şu bitki uzmanlarının sitelrine bi bak istersen belki işe yarar bi formül vardır denersin..
niye üzülsünler canım ya 2 hafta ilerideymiş o bebek, sata göre iri bebek yani, ayrıca erken döllenme vs durumlarını bilemeyiz.bu da bazen rastlanan bir durum
sağlıkla doğsun tüm yavrularımız inşaallah...:teselli:
her bebeğin aynı boy ve kiloda olması imkansız, takılmaz zaten az çok araştıran bir anne bunlara...
mopsy isim düşündün mü? benim kızımın ismi yok hala off
ay kızlar bizim toppikteki anneler süper anne maşşallah size yaa....Mopsy bende Mayokini aldım
Çok rahat... Mayo gibi sıkmıyor
dimi canım.moral verdin gerçekten.:lepi:
benim doktor boyunu ölçmüyor galiba artık.hep belden yukarısının resimlerini veriyor boyunu falan bilmiyoruz biz artıkbilmiyorumkismile
Evet kızlar bebeğim önden gidiyor 31,5 haftalık görünüyor eböle devam ederse gelişimini çabuk tamamlayıp erken doğabilirmiş.oyuyla kilosu orantılıymış.Tombiş değil yani hızlı gelişmiş.Tabiki bende.Doktordan uyarı aldım buay biraz fazla almışım.Biraz dikka tet dedi ilk kez.Bebeğimde 1 ayda tam 1 kilo almış.
Bende dün eşimle havuza denize girdim..(ilk girdiğimde dayanamaycak kadar kasılıyorum..sanırım oğlum büzüşüyo kafamçokkarıştı )
Düşmekten değilde Su içinde tekme yemekten korkuyorum akannehir
Evet kızlar bebeğim önden gidiyor 31,5 haftalık görünüyor eböle devam ederse gelişimini çabuk tamamlayıp erken doğabilirmiş.oyuyla kilosu orantılıymış.Tombiş değil yani hızlı gelişmiş.Tabiki bende.Doktordan uyarı aldım buay biraz fazla almışım.Biraz dikka tet dedi ilk kez.Bebeğimde 1 ayda tam 1 kilo almış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?