canim bende aynen eism geliyor aksam 6 gibi ama hep yanlizim disari ciksamda zevk alamiyorum geri donuyorum bu aralar bende temizlik manyagi oldum elimde detol dolsiyorum eism cok kiziyo bebegi oldureceksin diyo ..
Aman canım dikkat et temizlik hastalığı bi başladımı çok ciddi sorunlara yol açabiliymuş.
niye sinirlendi nagiş dr
Canım hayırdır ne oldu ??
ben geldim kızlar yemek yaptım gerçi daha pişirmedim fırına koyacağım eşimin gelmesine yakın...
dün yemek yoktu bugün uğraşayım biraz dedim.ayıp olmasın eşime..zaten yarından sonra şehirdışında olacak..bu yemeği 2 gün yeriz zaten:)))
sonra aşşağıa markete indim yoğurt almaya...tam karnımın ortasına kramp girdi ..ama baya bi yukarıda olduğu için korkmadım yani doğum değildir diye...zor yürüdüm geldim..market yakın yandaki sitenin altında yai okadarda yürümedim.ama baya kramptı yani bacağımıza giren kramplardan.biraz zor nefes aldım..neydi ki bu böyleee..sizde oluyormu??sancı falan değildi
geçmiş olsun büyük bir dertten kurtulmuşsunselam kızlar ağda yaptım geldim. bu sıcakta biraz zor oldu ama şükür bitti.ooohhh miss gibi oldum rahatladım vallla...
dün dr bana test verdi kan uyuşmazlığım varya bende daha önce yaptırdım bu testi tekrar istedi bende bugün ssk ya gittim 3 saat sıra bekledim bide dr yanına girdim utroyona koydu sonra konuştuk deim kan uyuşmazlık testim var yaptırmak istiyorum kimde di dedi bende dr söyledi dedim hayır şimdi yapılmaz kim söylediyse sana git söyle dedi doğumdan sonra olacak şeyler dedi doğru söylüyor aslında
ben neyim burda dedi biz dr değilmiyiz biz bilmiyormuyuz dedi
dr söyle hastaneye gittim orda ki hademe bana yaptıttırmadı ded de di adam benle alay etti kısa cası yolladı boşa gittim dr bide uzağa gidiyorum git gel öldümarabalarda[/QUOTE
geçmiş olsun canım birde böyle salaklarla uğraşmak öldürüyor adamı dr olmuşlar ama adam olamamışlar var içlerinde
nasıl yapilıyor o yemek :uhm:kızlar cornflakesli tavuk yaptınız mı hiç. cok basit ve cok lezzetli tam hamile yemegi. benim kurtarıcım
dün dr bana test verdi kan uyuşmazlığım varya bende daha önce yaptırdım bu testi tekrar istedi bende bugün ssk ya gittim 3 saat sıra bekledim bide dr yanına girdim utroyona koydu sonra konuştuk deim kan uyuşmazlık testim var yaptırmak istiyorum kimde di dedi bende dr söyledi dedim hayır şimdi yapılmaz kim söylediyse sana git söyle dedi doğumdan sonra olacak şeyler dedi doğru söylüyor aslında
dr söyle hastaneye gittim orda ki hademe bana yaptıttırmadı ded de di adam benle alay etti kısa cası yolladı boşa gittim dr bide uzağa gidiyorum git gel öldümarabalarda
dr söyle hastaneye gittim orda ki hademe bana yaptıttırmadı ded de di adam benle alay etti kısa cası yolladı boşa gittim dr bide uzağa gidiyorum git gel öldümarabalarda[/QUOTE
kan uyuşmazlığı riski bizde de var.ben şimdiye kadar 3-4 kez yaptırdım.negatif çıktı.poztif olursa sorun oluyo.testin adı indirekt coombs.iki doktora gittim ikisi de yaptı canım.doğumdan sonra da bebiş rh + olursa iğne vurulucam.
nasıl yapilıyor o yemek :uhm:
tüh ya nagişcim valla doktorlardan çekiyorsun sende bi den glemedi şansına iyi bi dr...dün dr bana test verdi kan uyuşmazlığım varya bende daha önce yaptırdım bu testi tekrar istedi bende bugün ssk ya gittim 3 saat sıra bekledim bide dr yanına girdim utroyona koydu sonra konuştuk deim kan uyuşmazlık testim var yaptırmak istiyorum kimde di dedi bende dr söyledi dedim hayır şimdi yapılmaz kim söylediyse sana git söyle dedi doğumdan sonra olacak şeyler dedi doğru söylüyor aslında
dr söyle hastaneye gittim orda ki hademe bana yaptıttırmadı ded de di adam benle alay etti kısa cası yolladı boşa gittim dr bide uzağa gidiyorum git gel öldümarabalarda
hoşbulduk cn..biber dolması yaptım .fırında pişircem.hoşgeldin canım
neyemek yaptın ki banada söyle akşama ne pişirsem diye düşünüyorum
aaaaa nasılmış o yemek canımgüzelmi oluyor.ilk kez duyorum .farklı şeyleride demeyi severim...kızlar cornflakesli tavuk yaptınız mı hiç. cok basit ve cok lezzetli tam hamile yemegi. benim kurtarıcım
ne yapacağımı şaşırdım ortada kaldım eşimi aradım neyapacağım dedim özelde test yaptırmak çok pahalı biliyorsunuz hem bu test çok gereksiz ve daha önce yaptırmıştım ne gerek var
eşimde ben o dr sevmedim seni başka dr götüreceğim diyor şimdi artık dr değiştirmekten bıktım doğru bir dr bulamadım bu gidişle evde veya dr ararken doğuracağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?