2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canim bende aynen eism geliyor aksam 6 gibi ama hep yanlizim disari ciksamda zevk alamiyorum geri donuyorum bu aralar bende temizlik manyagi oldum elimde detol dolsiyorum eism cok kiziyo bebegi oldureceksin diyo ..

Aman canım dikkat et temizlik hastalığı bi başladımı çok ciddi sorunlara yol açabiliymuş.

ben geldim kızlar yemek yaptım gerçi daha pişirmedim fırına koyacağım eşimin gelmesine yakın...
dün yemek yoktu bugün uğraşayım biraz dedim.ayıp olmasın eşime..zaten yarından sonra şehirdışında olacak..bu yemeği 2 gün yeriz zaten:)))
sonra aşşağıa markete indim yoğurt almaya...tam karnımın ortasına kramp girdi ..ama baya bi yukarıda olduğu için korkmadım yani doğum değildir diye...zor yürüdüm geldim..market yakın yandaki sitenin altında yai okadarda yürümedim.ama baya kramptı yani bacağımıza giren kramplardan.biraz zor nefes aldım..neydi ki bu böyleee..sizde oluyormu??sancı falan değildi

Aman canım dikkat et temizlik hastalığı bi başladımı çok ciddi sorunlara yol açabiliymuş.

canim biliyorum annemde var su araalr kursa falan baslamis babamla bazi sorunalr yasamislardi akdin sorna temizlige sardi arkadaslari ile iliskisini kesti zamanla tum gun temizlik yaparoldu mesele yardim ediyorum geliyo kaldiriyo haliyi toz buldu oturup yarim gun agliyodu hastaisnd eyincede gucune gisiyodu sonra doktor kendine sosyal alan yarat deyicne kursa basladi simdi iyi esimde dalga geciyo annene benzicen yakinda diyo ama cok sikiliyorum ya temizlik yapiyorum ya alisveris aliyorum aliyorum gecen baktim lancaster iki poudra almisim ayni dursun biri bitince digerini kullanirim diyorum mac magazaya gidsiyorum aliyorum diyorumki hamielikten sorna surerim urun cikmis mesela dergide goruyorum iki renginide istiyorum diyorum yani disari ciktiysam mutlaka kullaniyim kullanmiyim bir kac sey aliyorum makyaj malzemesi genelde ama arkadas yok bir sey yok disari bir sey almicaksam niye cikiyim diyorum ..

niye sinirlendi nagiş dr

Canım hayırdır ne oldu ??

dün dr bana test verdi kan uyuşmazlığım varya bende daha önce yaptırdım bu testi tekrar istedi bende bugün ssk ya gittim 3 saat sıra bekledim bide dr yanına girdim utroyona koydu sonra konuştuk deim kan uyuşmazlık testim var yaptırmak istiyorum kimde di dedi bende dr söyledi dedim hayır şimdi yapılmaz kim söylediyse sana git söyle dedi doğumdan sonra olacak şeyler dedi doğru söylüyor aslında
ben neyim burda dedi biz dr değilmiyiz biz bilmiyormuyuz dedi
dr söyle hastaneye gittim orda ki hademe bana yaptıttırmadı ded de di adam benle alay etti kısa cası yolladı boşa gittim dr bide uzağa gidiyorum git gel öldümarabalarda

selam kızlar ağda yaptım geldim. bu sıcakta biraz zor oldu ama şükür bitti.ooohhh miss gibi oldum rahatladım vallla...

hoşgeldin canım

neyemek yaptın ki banada söyle akşama ne pişirsem diye düşünüyorum

Saadet Canım annenin düzelmesine sevindim.
Dediğinde haklsın dışarı bende bir şey almayacaksam çıkmak istemiyorum.

Son düzenleme:
kızlar cornflakesli tavuk yaptınız mı hiç. cok basit ve cok lezzetli tam hamile yemegi. benim kurtarıcım

slmmmmmmmm kızlarr ne cok kynatmışınız bır gunde mşllhh okuoku ynı geldm ...bnde sınırlıyım esım aradı adanaya gdebılırım dedı mallrda sorun cıkmısmı nee bende kızdımm bu halde enı bırakıp nasıll gtcen dıee napcaz dıo ne dııım dıoo bnm gıtmem gerekıo dıo offff

Canım ya üzüldüm boş yere yormuşlar seni.
Bu doktorların hepsi aynı yerden yani tıp tan mezun oluyorlar ama birinin dediğini diyeri yalanlayıp tam tersini söylüyor bende anlamadım gitti.

selam bayanlarrr.... opuyorumnanaktan
nasılsınız..
epeydir girememiştim...
inş herşey yolundadır...

bende balkonda oturdum ama biri yemek yapıyor soğan kavuruyor midem bulandı ben hala soğan kavuramıyorum yemeklerde

ne yapacağımı şaşırdım ortada kaldım eşimi aradım neyapacağım dedim özelde test yaptırmak çok pahalı biliyorsunuz hem bu test çok gereksiz ve daha önce yaptırmıştım ne gerek var
eşimde ben o dr sevmedim seni başka dr götüreceğim diyor şimdi artık dr değiştirmekten bıktım doğru bir dr bulamadım bu gidişle evde veya dr ararken doğuracağım

nasıl yapilıyor o yemek :uhm:

canım cok basit. tavuk gögsünü kus bası dogruyorsun tavanın içinde biraz yagla soteliyorsun (tereyag olursa daha güzel oluyor) içine markette satılan kremedan koyuyorsun parca biraz parca ceviz kıvama gelene kadar karsıtır ocaktan indir içine cornflakesleri ufala. kasar rendesi koy üstüne tekrar konfleks fırına ver. cok güzel oluyor ve hemen yapılacak bir yemek. ben yanına makarna da yapıyorum

tüh ya nagişcim valla doktorlardan çekiyorsun sende bi den glemedi şansına iyi bi dr...
hoşgeldin canım

neyemek yaptın ki banada söyle akşama ne pişirsem diye düşünüyorum
hoşbulduk cn..biber dolması yaptım .fırında pişircem.
kızlar cornflakesli tavuk yaptınız mı hiç. cok basit ve cok lezzetli tam hamile yemegi. benim kurtarıcım
aaaaa nasılmış o yemek canımgüzelmi oluyor.ilk kez duyorum .farklı şeyleride demeyi severim...

canım testler doğumdan sonra yapılıyorsa onu kafaya takma bence iyibir doktor bulmaya çalışş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…