2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Saol canım.En önemlisi o sağlıklı olsunlarda erken gelmiş geç gelmiş farketmez.

evt mavıcımm bnde sleppy ın deıdıgını dıyorummm 31 haftlık oluosun önden gttgıı ıcınn normal ynı dedımm 1750 grm 31 hfta ıcınn negzel bebegını önceden kucagına alıcan ıstee

ayyy kızlar bende yüzmek istiyoum bu sene henüz kısmet olmadı tatilede gidemiyruz(( evimin yanında havuz var ama girmek istemiyorum. kayınbirader tekirdağda oturuyor eşim bi hafta sonu gidelim diyor tamam diyorum sonradan da içimden bu karnımla adamın yanında nasıl girerim yaaa:kedi: bide son zamanlarda hareketlerimde kısıtlamalar oldu eskisi gibi değiliz malum :))) suya girince acaba sorun yaşarmışım eyvahedigeldismile

ben herkese azra diyince verdikleri ilk tepki buydu azrail gibi one öyle dediler ama şimdi herkes alıştı

ecrin ceylin falan hakkaten sıktı biras çok moda oldu bi ara ama hakkten yaygınlaştı
azra ismi çok güzel bi isim bence anlamıda çok güzel el değmemiş toprak bakira temşz kadın anlamında azraili çağrıştırıyo evet ama azrail kötü bişiy diiil bir melek oda sonuçta

ecrini bende sevmiyorum ecel gibi ..yani bana eceli çağrıştırıyor..can çekişmek gibi sanki:)))
bide duru isminden içim kalkıyor artk...ne var bu duruda bukadar anlamış değilim gerçekten..bütün kız bebekler ya duruyada öykü....çok çoğaldı....

önden gidiyosa tahmini tarihten öncemi doğuyo ?

Öyle oluyormuş doktor dedi normal doğumum 20eylül görünüyor hesaplamalarda.Eylülün başında beklemeye başlıycaz böyle giderse dedi doktor teyzemiz.Ama bellide olmazmış sonradan yavaşlıyabilirmiş gelişim.

azara yı beğeniyorum ben.ama anlamının bakire olması hoşuma gitmiyor...

ben herkese azra diyince verdikleri ilk tepki buydu azrail gibi one öyle dediler ama şimdi herkes alıştı

yok canım takılma sen azra çok asil bi isim söyleenişide güzel akrabamız var yoksa bende koyardım :))
iki kız kardeş biri azra biri berra çok güzel dimi

ecrin bana fonetik açıdan çok sert geliyor ve okuduğuma göre 2009da ya da bu sene tam hatırlayamayacağım yaklaşık 10.000 bebeğe ecrin ismi konmuş.
alya ismini düşünmedim değil ama ayla ile karıştırırlar bence ve çok aman aman da hoşuma gittiği söylenemez.
hiçbir isim yok öne çıkan inanılır gibi değil:bbo:

aynen ya hep duru kouyorlar önceden çok hoşuma giderdi ama şimdi herkes duru koyuyor
Aaaa canım doğru senin kzını adı Azra olacaktı dimi ??
Çok pardon umarım kırmamışımdır seni.

yok canım ne kusuru
herkesin zevki farklıdır

Evet canım bir melek ama ölüm meleği sonuçta ölümde güzel birşey değil yani.

kızlar bizde alisa koyacağız ya..geçenlerde arkadaşın kızı var daha 3 yaşında..geldi annesine anne orda bebekmi var diyo beni gösterip..
evt falan dedik kız kardeş olcak sana dedik...bir süre sonrada e bebek olcak adı ne olcak dedi..
alisa dedik...
çocukta dediki ama kız olcak neden ali olcak dedi))))))hehehehe
ali zannetti...yani oda haklı...düşününce her isim biyerlere çekiliyor ..

bide kendi çocuğun olunca insan isim beğenemiyorum başkası sorsa aklına ne gelirse söylersin
mesela zeynep ismi benim çok hoşuma gider ama bizde çok
buse de hoşuma gidiyor

amma kaynatmışsınız kızlarr maşallah,,yemek yapıp geldim ter fışkırıo her yerimden bi duş alıyım bari....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…