Maşallah canım bebişineBu döllenme zamanıyla alakalı bence,kimininki geç kimininki erken dölleniyor o yüzden bebekler geriden ya da önden gidiyor deniyor.
Hayırlısı inşallah sağlıcakla kucaklarız bebişlerimizi.
ecrin ceylin falan koymayacağım ben
ecrin ceylin falan koymayacağım ben
Evet canım o isimler benimde hoşuma gitmiyor koyacak arkadaşlar gücenmesin tabi.
Bir de azra ismide hoşuma gitmiyor tuhaf ama bana azraili çağrıştırıyor.
Ben daha çok bilindik isimlerden yanayım ama ah bide karar verebilsem işte.
Evet canım o isimler benimde hoşuma gitmiyor koyacak arkadaşlar gücenmesin tabi.
Bir de azra ismide hoşuma gitmiyor tuhaf ama bana azraili çağrıştırıyor.
Ben daha çok bilindik isimlerden yanayım ama ah bide karar verebilsem işte.
önden gidiyosa tahmini tarihten öncemi doğuyo ?
ben herkese azra diyince verdikleri ilk tepki buydu azrail gibi one öyle dediler ama şimdi herkes alıştı
ben herkese azra diyince verdikleri ilk tepki buydu azrail gibi one öyle dediler ama şimdi herkes alıştı
aynen ya hep duru kouyorlar önceden çok hoşuma giderdi ama şimdi herkes duru koyuyorecrini bende sevmiyorum ecel gibi ..yani bana eceli çağrıştırıyor..can çekişmek gibi sanki:)))
bide duru isminden içim kalkıyor artk...ne var bu duruda bukadar anlamış değilim gerçekten..bütün kız bebekler ya duruyada öykü....çok çoğaldı....
Aaaa canım doğru senin kzını adı Azra olacaktı dimi ??
Çok pardon umarım kırmamışımdır seni.
ecrin ceylin falan hakkaten sıktı biras çok moda oldu bi ara ama hakkten yaygınlaştı
azra ismi çok güzel bi isim bence anlamıda çok güzel el değmemiş toprak bakira temşz kadın anlamında azraili çağrıştırıyo evet ama azrail kötü bişiy diiil bir melek oda sonuçta
ecrin bana fonetik açıdan çok sert geliyor ve okuduğuma göre 2009da ya da bu sene tam hatırlayamayacağım yaklaşık 10.000 bebeğe ecrin ismi konmuş.
alya ismini düşünmedim değil ama ayla ile karıştırırlar bence ve çok aman aman da hoşuma gittiği söylenemez.
hiçbir isim yok öne çıkan inanılır gibi değil:bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?