canım cok basit. tavuk gögsünü kus bası dogruyorsun tavanın içinde biraz yagla soteliyorsun (tereyag olursa daha güzel oluyor) içine markette satılan kremedan koyuyorsun parca biraz parca ceviz kıvama gelene kadar karsıtır ocaktan indir içine cornflakesleri ufala. kasar rendesi koy üstüne tekrar konfleks fırına ver. cok güzel oluyor ve hemen yapılacak bir yemek. ben yanına makarna da yapıyorum
krema katılan yemeklerden tiskindim hamileliğim boyunca çok yağlı gibi geliyorcanım cok basit. tavuk gögsünü kus bası dogruyorsun tavanın içinde biraz yagla soteliyorsun (tereyag olursa daha güzel oluyor) içine markette satılan kremedan koyuyorsun parca biraz parca ceviz kıvama gelene kadar karsıtır ocaktan indir içine cornflakesleri ufala. kasar rendesi koy üstüne tekrar konfleks fırına ver. cok güzel oluyor ve hemen yapılacak bir yemek. ben yanına makarna da yapıyorum
[QUOTE
kan uyuşmazlığı riski bizde de var.ben şimdiye kadar 3-4 kez yaptırdım.negatif çıktı.poztif olursa sorun oluyo.testin adı indirekt coombs.iki doktora gittim ikisi de yaptı canım.doğumdan sonra da bebiş rh + olursa iğne vurulucam.
krema katılan yemeklerden tiskindim hamileliğim boyunca çok yağlı gibi geliyor
kızlar temmuz anneleride doğurmya başlamışşş:dance:
darısı başımıza....
kızlar aslında kan uyusmazlıgı o kadarda sorunlu bisey değil. benim cok yakın bir arkadasımdada vardı anti-D iğnesi yaptırdı bebegini dünyaya getirdi masallah cok iyi
ben 3 tane dr gittim biri istedi bu testi ve birdaha istemediler doğumdan sonra eğer babanın kanındansa bebek iğne vurulacak benim kanımdansa gerek yok teyzemin kızıda aynıydı 2 ci çocuk babasının kanından dı iğne yapıldı
tüh ya nagişcim valla doktorlardan çekiyorsun sende bi den glemedi şansına iyi bi dr...
hoşbulduk cn..biber dolması yaptım .fırında pişircem.
canım testler doğumdan sonra yapılıyorsa onu kafaya takma bence iyibir doktor bulmaya çalışş
evet canım öyle oluyomuş.testin amacı da anne kanıyla bebğin kanının karışıp karışmadığını öğrenmek .genelde doğuma kadar böyle bi şey olmuyomuş.
sorma yaaaaaa hamile kadım tadını çıkaramadım dr aramaktan başım şişti doğuma az kalmasa önemli değil ama şimdi dr değiştirmek te riskli
ay bayılırım biber dolmasına hergün yesem bıkmam niye fırında yapıyorsun ki
benim eşimde içini yer biberi bana kalır hahahaahah
bende yapayım bari
bende merak ettim şimdi umarım iyidir inşallah bebeğine birşey olmaz :Saruboceq:kızlar zuleyha neyaptı ki çok merak ettim ..allahım yardım etsin onada...dğn gece balkonda otururkende aklıma geldi kafama takıldı..hastahanedemi ki acaba???
inşallah bebişi iyidir...sonuçları temiz çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?