2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cevizdemi koyuyorsun canım orda bi cümle karışmış anlayamadım....
salça domatez tarzı bişeyler yk galiba....

kızlar temmuz anneleride doğurmya başlamışşş:dance:
darısı başımıza....

krema katılan yemeklerden tiskindim hamileliğim boyunca çok yağlı gibi geliyor

ben 3 tane dr gittim biri istedi bu testi ve birdaha istemediler doğumdan sonra eğer babanın kanındansa bebek iğne vurulacak benim kanımdansa gerek yok teyzemin kızıda aynıydı 2 ci çocuk babasının kanından dı iğne yapıldı

kızlar aslında kan uyusmazlıgı o kadarda sorunlu bisey değil. benim cok yakın bir arkadasımdada vardı anti-D iğnesi yaptırdı bebegini dünyaya getirdi masallah cok iyi

kızlar temmuz anneleride doğurmya başlamışşş:dance:
darısı başımıza....

amin inşallah canım ya

evet iyi bir dr nasıl bulacaksam bendemi bir sorun var yoksa dr lardamı anlamadım

benim dr var çok iyi ama uzak gidemiyorum eşimde herzaman yanımda gelemiyor ben tek gidemiyorum çok uzak ama süper bir dr imkansız gitmem ona
bakalım

kızlar aslında kan uyusmazlıgı o kadarda sorunlu bisey değil. benim cok yakın bir arkadasımdada vardı anti-D iğnesi yaptırdı bebegini dünyaya getirdi masallah cok iyi

evet okadar önemli değil dr nasıl abartacaklar seni sitrese sokacaklar işleri bu

eşimde yaptırma dedi boşver dedi aradım başaka dr giceğim allah yardımcım olsun benim yaaaaaaaaaaaaaaa offffffffff:sinifsinif:

evet canım öyle oluyomuş.testin amacı da anne kanıyla bebğin kanının karışıp karışmadığını öğrenmek .genelde doğuma kadar böyle bi şey olmuyomuş.

sorma yaaaaaa hamile kadım tadını çıkaramadım dr aramaktan başım şişti doğuma az kalmasa önemli değil ama şimdi dr değiştirmek te riskli

ay bayılırım biber dolmasına hergün yesem bıkmam niye fırında yapıyorsun ki

benim eşimde içini yer biberi bana kalır hahahaahah
bende yapayım bari

kızlar zuleyha neyaptı ki çok merak ettim ..allahım yardım etsin onada...dğn gece balkonda otururkende aklıma geldi kafama takıldı..hastahanedemi ki acaba???
inşallah bebişi iyidir...sonuçları temiz çıkar

evet canım öyle oluyomuş.testin amacı da anne kanıyla bebğin kanının karışıp karışmadığını öğrenmek .genelde doğuma kadar böyle bi şey olmuyomuş.

saçma bana göre böyle şey hayırlısı artık ama 5 tane dr 2 si bunu uyguladı hangine inanmak doğru

fırında daha güzel pişiyor daha lezzetli oluyor...yarım saat üzeri kapalı pişiriyorum sonra üzerini açıp biberlerin üzerini kızarttırıyorum çok nefis oluyor..fırından sona tencere dolmasıda bana lezzetsiz geliyor...
bide tavsiye ederim kırmızı köz biberlerden var ya onlardanda doldurup dolma yapmayı deneyin güzel oluyor...özellikle fırında mis gibi kokuyor...
ben yeşil biberden çok kırmızı köz biber dolmasını seviyorum

butterfly canım hepsiburadada sorun çıkmış galiba..bazen temin edilemeyen bazı ürünler varsa ellerindekini önce diğerlerinide temin edince gönderiyorlar..benim eşim yıllardır ordan alışveriş yapar hemde biçok şeyi bu zamana kadar hiç başımıza kötü bişey gelmedi..bence meraklanma tatlım hallolur..hem kapıda ödeme şansınnda var kredi kartı vermek istmessen..

kızlar zuleyha neyaptı ki çok merak ettim ..allahım yardım etsin onada...dğn gece balkonda otururkende aklıma geldi kafama takıldı..hastahanedemi ki acaba???
inşallah bebişi iyidir...sonuçları temiz çıkar
bende merak ettim şimdi umarım iyidir inşallah bebeğine birşey olmaz :Saruboceq:

havuzda minicik bi bebek var kızlar çok tatlı...ayaklarını havuza sokuyor annesi oda çırpınıyo))hehehhesanki bıraksan yüzcek velet:)

ayy eşşek yaaa nasıl özendim....
deli oluyorr resmen çıldırdı:)hehehehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…