2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yemeğimi yedimde anlattın lilacım yeniden acıktım yapmıyanlarda avcunu koklasın ne mantıksa kaydirigubbakcemile2

Lila evin yakın olsaydı uçardım sana deme öyle kız :)))))))) zaten acıkmışım şurda zor tutuyorum kendimi hehehhe

bende kızımı alıp dışarı gideyim bulabilirsem bi kaç takım daha pijama takımı ve 1 tanede sabahlıklı takım alayım diyorum.
bende kızımı alıp gidecem çarşıya saat 1 den beri çarşıya gitmek için 3 tane kıyafet değiştirdi çarşıya 5 de gidecem artık kaç tane daha değiştirir bilmem bayanssulusmile

nasıl acıktım mihriiim kahvaltıyla duruyorum.
açlıktan nasıl abarta abarta anlatmışım yaaa....
bu arada bir yandanda bebeğin kıyafetleri yıkanıyor.

kızlar geçen gün bimden aldım bebek deterjanı-yumaşatıcısı-ve yüzey temizleyicisi
bingo üretmiş yeni sanırım.kampanyadaydı
memnun kaldım :)
astım şimdi balkona anam ne minikler yaaaa :)))))
şapkalarını alıp alıp koklayıp seviyorum :))))

şaka maka az kaldı kızlar, ben korkuyorum hep derlerdi tek çocuk hiç çocuk, iki çocuk çok çocuk diye :))) bakalım nasıl baş edicem iki haylazla
allah yardımcımız olsun kendimi 2 çocuklu bir anne olarak hala hissedemiyorum sanki yaşlandımgibi geliyor mafoldumben

ayyy kızlarr yapmayın yaww işteyiz nerden bulcazz şimidiii :) Allahtan dün de ben yapmıştım fasulyeyi pek çekmedi canım ama bak şimdi vişne kompostosuu olsa şölee buz gibi hiçte fena olmazdıııhihoyyyt lilaaaaa kız anladıkk marifetlisinn ama yazma böle yaaaa...:roflol:

geçenlerde misafirim geliyoo hamur işi yapcam dedin ayyy nasıl canım çektii anlatamammm:roflol: ne yapıyosun hamurla anlatsana birazz çok ballandırarak anlattmaa ama :) ben hiç hamurrr açmadımm biliyomusunuzz 3 yıllık evlilik hayatımda gerçiş yalan olmasın bi kere faciayla sonuçlanan bi poaça denemem olmuştuuu taşşş gibiii poaça yapmıştımm hihoyyyt güzel poaça tarifin varsa yazsna özeldenn tabüüü :)

vallahi yavrucum kapım sonuna dek açık keşke yakın olsak hepinizi ağırlasam :)
aaa pişmedimi hala ben bi gidip bakayım yahu...

tamam tamam bahsetmiycem yemekten kızlar...
kıyamam size...

hamur olayı benim elimde oyuncak gibi :))))
mayalayıp kardıktan sonra oooh şekil ver pişir şekil ver pişir :))))))
anlatmam fazla canınız çekeeer :))))
hamilesiniz sokmayın beni günaha anlattırıpta şekerim eheheheh :))))

ben kıyafetlerini yıkadım srerken kollarım lkoptu hepsi küçük küçük çok uğraşyırdı

sanki ramazan ayındayım gibi akşama kadar ne yemekler geçiyor gözümün önünden anlatamam:))) bende evde değilim iyiki yoksa yemek yemekten iyice şişerim mazallah :))))) önümüzdeki hafta dan sonra izne çıkıcam inşallah boğazıma dur derim yoksa ben mutfaktan çıkmam yaaaaadelikafadulden

erken mi çıkıyorsun izne suray? yani 32.hafta ayrılıyor musun ?

ben de gideyim hazırlanıyım kuföre gidelim kendime geliyim biraz

kuaformu ufff ya ben agda yaptiramiyorum utaniyorum tirnakalrimi zaten kendim yapiyorum mikrop kaparim falan diye saclarim icin giderdim artik gidemiyorum bir tane turk marketimiz var bir arkadas varmis turk kuafor onu aricam bulucam bunalri sevmiyorum bu konuda bir kere gittim kadin bana 48 saat once saca test yapmamiz lazim 48 saat sorna sac alerjik degilse boyayabilirz dedi simdi bekle bekle benim aklimda olan o an olucak ben gorucem hic gelemem teste falan ilk defa sac boyatmiyorumki sacalrimda siyah cikolata kahve istedim test etmemiz laizm falan filan yani ben turkiyede yillarca sac rengimi boyatiyorum bu kadar didiklememisti kimse beni istiyosan gel bu ne boyle sac kaynaklarim uzamisti bin zorla kuafor tamam dedi saat basi para istedi dusunun almis eline beyaz boncuk siyah saca bitli gibi bu ne ya dedim bana elimizde siyah boncuk yok diyo salakmi ne kalsin dedim salak bunalr ya her seyi didiklemekten is yapamiyolar.

geldik drdan kızlar aceleci dawranıo kızım açılma yok ama sancı varmış nstde drum yat kalkma hiç fln dedi risk altındaymışızzz

hele çoraplar mihriciiim serçe parmağım kadar onları artık peteğin üstüne koydum evde kurusun diye. :)))
ne minikleeer :)

geldik drdan kızlar aceleci dawranıo kızım açılma yok ama sancı varmış nstde drum yat kalkma hiç fln dedi risk altındaymışızzz

amanııın eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
söyle o prensese 1 ay daha sabretsin.
dışarıda çok merak edecek bişiy yok a.s

ne fasülyeymiş))heheheh)
bende biraz önce taze fasulye yedim.afiyet olsun herkeze....

kızlar bişey soracağım...eşim birlerine sor diyip duruyor.kime sorayım size sorayım:)
bu cinsellik nasıl olmalı..biz 2-3 günde 1 yapıyoruz...yapmakmı daha iyi yapmamakmı..nekadar arayla yapacağız .8. ayımıza girdik artık.bu konulara önem vermeliyiz

ben hic ogle yemegi yiyemiyorum 10 gibi kahvalti acikmiyorum sonra gofret falan yiyorum yada cok eserse sedace salata oglenlerim hep boyle geciyo kizlar..

iyi kiz masallah ben ayda bir kere gecen taklvim tuttum oda esim icin adam da onemlid egil zarar vermeyelim bebege diyo ama benim canim istemiyo :)

mutfakta en beceriksiz benim galiba ogrendim ama burda turkiyede dahada faciaydim hep disarda yerdim yada annemde ama burda internetten bakiyorum yapiyorum bazen tutuyo bazen tutmuyo kek yaptim iki kere super oldu sonra bir daha tuturamadim ya zamanla ogreniyorum yaptikca ama allahtan esim yaparsamda hep guzel olmus diyo turk yemeklerine bayiliyo aci geliyo biraz ilk zaman kirmizi oluyodu ama simdi alisti yiyebiliyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…