ameliecim 31 içinde çalışabilir raporu alınca ne yıllık izin ne de rapor alınabiliyor artık 37 nin sonuna kadar. bilmiyorum kurum mu farklı ama maliye bakanlığında böyle ... canım aynısını bende düşünmüştüm ama bu olayı özlük işlerinden öğrenince durumlar değişti. 31 de çalışabilir raporu alırsan 37'nin sonuna kadar ne izin ne rapor alamazsın dediler.[/QUO
ben kurumumdaki personel dairesibe sordum.yıllık iznini kullanabilirsin.hatta gebelik dışında başka bi hastalık nedeniyle rapor da alabilirsin dediler.
eheee benimde menümde taze fasülye var :))))
şu an pişiyor gittim kontrol ettim biraz daha pişsin düdüklüde.
üğzerine bolca yoğurt oooh...
yanınada dometes ve soğan incecik dilimlenir.bolca limonlanır üstüne bolca nane tuz vepul biber salata iyice karıştırılır tdına doyum olmaz :))
içecek olarakta vişne kompostusu offf acıktım yaaaa.....pişsin artık....
bende kızımı alıp gidecem çarşıya saat 1 den beri çarşıya gitmek için 3 tane kıyafet değiştirdi çarşıya 5 de gidecem artık kaç tane daha değiştirir bilmem bayanssulusmilebende kızımı alıp dışarı gideyim bulabilirsem bi kaç takım daha pijama takımı ve 1 tanede sabahlıklı takım alayım diyorum.
allah yardımcımız olsun kendimi 2 çocuklu bir anne olarak hala hissedemiyorum sanki yaşlandımgibi geliyor mafoldumbenşaka maka az kaldı kızlar, ben korkuyorum hep derlerdi tek çocuk hiç çocuk, iki çocuk çok çocuk diye :))) bakalım nasıl baş edicem iki haylazla
ben kıyafetlerini yıkadım srerken kollarım lkoptu hepsi küçük küçük çok uğraşyırdınasıl acıktım mihriiim kahvaltıyla duruyorum.
açlıktan nasıl abarta abarta anlatmışım yaaa....
bu arada bir yandanda bebeğin kıyafetleri yıkanıyor.
kızlar geçen gün bimden aldım bebek deterjanı-yumaşatıcısı-ve yüzey temizleyicisi
bingo üretmiş yeni sanırım.kampanyadaydı
memnun kaldım :)
astım şimdi balkona anam ne minikler yaaaa :)))))
şapkalarını alıp alıp koklayıp seviyorum :))))
sanki ramazan ayındayım gibi akşama kadar ne yemekler geçiyor gözümün önünden anlatamam:))) bende evde değilim iyiki yoksa yemek yemekten iyice şişerim mazallah :))))) önümüzdeki hafta dan sonra izne çıkıcam inşallah boğazıma dur derim yoksa ben mutfaktan çıkmam yaaaaadelikafadulden
ben de gideyim hazırlanıyım kuföre gidelim kendime geliyim biraz
geldik drdan kızlar aceleci dawranıo kızım açılma yok ama sancı varmış nstde drum yat kalkma hiç fln dedi risk altındaymışızzz
ne fasülyeymiş))heheheh)
bende biraz önce taze fasulye yedim.afiyet olsun herkeze....
kızlar bişey soracağım...eşim birlerine sor diyip duruyor.kime sorayım size sorayım:)
bu cinsellik nasıl olmalı..biz 2-3 günde 1 yapıyoruz...yapmakmı daha iyi yapmamakmı..nekadar arayla yapacağız .8. ayımıza girdik artık.bu konulara önem vermeliyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?