2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu arada bu sabah çok kötü oldum. hem midem bulandı, hem karnım ağrıdı. hem de sanırım tansiyonum düştü.
bandı geriye doğru sarınca ne olduğunu galiba çözdüm. dün sabah duş almıştım. sonra da arabayla geldim işe. gelirken klimayı açtım. normalde çok dikkat ederim, zor da kalmadıkça cam açmayı tercih ediyorum. klima bazen çarpıyor. duş aldığımı unutmuş olarak klimayı 18 derecede tuttum. bu sabah acısı çıktı. sabah işe geldiğimde bayılacak gibiydim, şimdi Allaha şükür biraz açıldım.
havalar çok sıcak, çok bunalıyoruz, ama klimaları hem evde hem arabada açacaksak da 18 derece değil, 20-21 derecede falan tutun. aksi takdirde hassas olan vücutlarımız direk etkileniyor.

bunalrda cirkin ogullarimmmmm elimde makine haha:)

Eklentiler

• $P7070599.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 24
  • $P7070600.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 24
taze fasülye yanında da cacık sarmısaksız herkes acıktı herhalde

ben ayrana caciga yogurda bayilirim esimde tam tersi agzina surmez gerci ayran bilmiyorlardi dene dene diyorum yok sagol diyo yogurt ozurlu burdakiler hep meyveli yogurt yiyo oda bana gore hic hos degil bebek yogurdu gubu one oyle mantiya bayilirim esim yogurtlu yemekte yemiyo ..

ben son 3 haftaya kadar çalışıcam.34.haftada yıllık iznimi kullanıcam 2 hafta.sonra gelip tekrar çalışıcam 2 hafta kadar.sonra da doğum iznim başlıcak.

ameliecim 31 içinde çalışabilir raporu alınca ne yıllık izin ne de rapor alınabiliyor artık 37 nin sonuna kadar. bilmiyorum kurum mu farklı ama maliye bakanlığında böyle ... canım aynısını bende düşünmüştüm ama bu olayı özlük işlerinden öğrenince durumlar değişti. 31 de çalışabilir raporu alırsan 37'nin sonuna kadar ne izin ne rapor alamazsın dediler.

fasülye yemeğine bayılırım mımmmmm şimdi olsa da yesem :))))) ay karnım acıktı he

mihricim benimdeçok olur hem bacak aralarım hemde göğüsaltım lansinoh göğüs kremi pişiğe de çok iyi gelir. pişik olan bölgeyi yıka daha sonra sür. bebeğede zararı yok

bende kızımı alıp dışarı gideyim bulabilirsem bi kaç takım daha pijama takımı ve 1 tanede sabahlıklı takım alayım diyorum.

şaka maka az kaldı kızlar, ben korkuyorum hep derlerdi tek çocuk hiç çocuk, iki çocuk çok çocuk diye :))) bakalım nasıl baş edicem iki haylazla

Kızlar benim göğüslerimin kahverengi kısımları minik minik çatlayıp hafiften kanıyor... Biri dün oldu... Çok kaşınıyordu kaşıdım ondan oldu zannetmiştim... Neyse bepanten sürdüm..
BU sabah bi kalktım ki diğer göğsüm de aynı olmuş..
Artık her gün bepanten süreyim bari de kuruyup çatlamasınlar...

mihricim benimdeçok olur hem bacak aralarım hemde göğüsaltım lansinoh göğüs kremi pişiğe de çok iyi gelir. pişik olan bölgeyi yıka daha sonra sür. bebeğede zararı yok
onu hiç denemedimde bazı kremler denedim birde kantron yağı sürüyorum oda çok pis kokuyor ben bile kendi kokuma dayanamıyorum

eheee benimde menümde taze fasülye var :))))
şu an pişiyor gittim kontrol ettim biraz daha pişsin düdüklüde.
üğzerine bolca yoğurt oooh...
yanınada dometes ve soğan incecik dilimlenir.bolca limonlanır üstüne bolca nane tuz vepul biber salata iyice karıştırılır tdına doyum olmaz :))
içecek olarakta vişne kompostusu offf acıktım yaaaa.....pişsin artık....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…