2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bizimde pazar yarın alıcam ben de semizotu her hafta yemiyordum ama artık her hafta alıcam tv deki dr dinledim çok önemliymiş balık kadar

semizotunun bu kadar iyi olduğunu daha önce duymamıştım. bari bende yapayım. aslında yemeğini severim ama hamileliğimde hemen hemen hiç yemedim. aklıma gelmemişti. iyi oldu kızlar, sağolun hatırlattığınız için.

Slm kızlar oooo burda muhabbet iyiymiş.Bende katılabilirmiyim aranıza
hg

ye ye annesi yarasın bebişe

semizotunun hertürlüsünü çok severim :))) sıcak soğuk farketmez hehhehe ama ıspanak gibi pişirme şeklini yani sıcak olarak daha çok tercih ediyorum. soğan domates çok az da olsa salça koyarım ben çok az da pirinç ohhh afiyetle ye

Hoşbulduk benimde doğum 5 eylül çıkıyor takvimde.Yemeklerden bahsediyorsunuz.Benimde duyduğum iyi oldu ben balık normaldede hiç sevmeyen biriyim.Bu hafta mutlaka seemiz otu alıcam sizden duyduğum iyi oldu.Yaa balık hiç sevmem kırmızı et şu eşek eti,domuz eti haberlerini izlediğimden beri hiç yemiyorum tavuk desen onuda eşim sevmiyor.Valla geçen ay 10 tane iğne yedim b12 vitamin eksikliğim çıktı bu genelde vejeteryanlarda görülen bişey.Aman haa sakın etinizide ihmal etmeyin sebze sağlıklı ama vücudun etede ihtiyacı var.Sonra benim gibi yersiniz hergün iğneleri valla

bu arada lila başka çocuk düşünüyor musunuz diye sormuş.
ben Allah izin verirse 2.çocuk istiyorum. şu anda 32 yaşımdayım. 2 çocuk arasında en az 2 hatta 3 yıl ara verin diyorlar. bu durumda Allah da izin verirse, hayat da yolunda gidiyorsa 35 yaşımda 2.hamileliğimi yaşamak isterim. Tabi nasip kısmet.

balık ayda 2 kez yemeye çalışıyorum (bu arada en çok omega3 somondaymış)
tavuk çok zor yiyorum midem bulanıyor
kırmızı et haftada 1 kez
yiyorum

benim karnım yine bi yere toplandı sert oldu şimdi bebek kasıldı mı demek oluyor
1-2 dak sürüyor böyle olunca

kızlar omega 3-6 ceviz de de çok var
ben balık toplam hamileliğimde 3 kere anca yemişimdir
ama hergün bir avuç ceviz yemeye çalışıyorum

Kızlar ben çıkıyorum.Kendinize iyi bakın.Tnıştığımıza çok memnun oldum.Ara sıra fırsat buldukça gelirim topiğinize.Herkese iyi akşamlar

aslında bu haftalar yemek açısından en önemli haftalar diye okumuştum nette. her sabah süt ısıtacak vakit bulursam evde, değilse de ofiste muzlu- çilekli soğuk süt içiyorum. ama yumurtayı artık haftada 2'ye düşürdüm gibi. zira sıcakta yenmiyor.
meyve ile aram iyi. bol vitamin olması açısından iyi.
ceviz yiyorum akşamları. bir avuç kadar.
tavukla aram nadir, ekmek arası balıkçı bulduk evin oralarda :) haftada 1 yemeye çalışıyorum . et ehh. aklıma geldikçe. yoksa canım çekmiyor.

kızlar omega 3-6 ceviz de de çok var
ben balık toplam hamileliğimde 3 kere anca yemişimdir
ama hergün bir avuç ceviz yemeye çalışıyorum

ben de ceviz sevmiyorum fıstık yiyorum
ceviz hamileliğimin başında yemiştim zorla
bulantılarımın olduğu zaman annem zorla ağzıma tıkıyordu
düşünüyorumda o zor zamanlarımda annem olmasaydı yanımda Allah korusun bu bebeğimide düşürürdüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…