slm kızlar.Hafta sonu olduğu için kimse yok galiba.
Biz de birazdan yola çıkacağız.Annemlerle yazlığa gidiyoruz.Gölün kenarında.Bir haftalığına kurtuluyorum sıcaktan.Sonra dr kontrolü olduğu için dönecem.Herkese opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Şeker pembecim sende dikkatli ol.Ben gelene kadar doğurma sakın olumunekankayizsmile
canım arkadaş 2 ay önce doğum yapmış bebeği orda yıkamışlar
bi tek bebe şampuanı unutmuşum dedi istemişler sanırım
ama tam listesi ne bilmiyorum sordum öğrenince sizlede paylaşırım
şeker pembe hoşgeldin ve geçmiş olsun. umarım hepimiz için en güzeli olur. aslında daha çiçeği burnunda bir üyeyim ama burda birinin derdi oldumu tek yürek oluyo insan. şu son iki gündür her foruma girdiğimde acaba herkes nasıl bebişler nasıl diye düşünüyorum. şekeri olan arkadaşlarımada geçmiş. çok şeker ve akıllı çocukları olsun :)
arkadaşlar ben şu son 4 gündür (31. haftaya girdiğimden beri) ağırlaştığımı hissediyorum. yürüyüşüm yavaşladı. çabuk yoruluyorum ve çok duygusalım. her ana ağlıyacak gibiyim. bebeğimin alışverişi yarım kaldı. bundan sonra hiç yapamayacağım yürümeyeceğim diye korkuyorum. kendimi yarımbi rinsan gibi hissediyorum.
ben geldim alisveristen cok yoruldum hemen kuvete girdim yeni ciktim dizlerim koptu ayakalrim sisti bebege bu gun hastane cantasi aldik spor canta aldim adidastan sonra bebek arabasi takimi aldik graco marka ayrica kendime bir seyelr aldim en en onemlisi dun aksam kalcamda gordugum catlaktan sonra gittim degisik bir catlak yagi daha aldim su an palmers kakao yagi ayrica roc catlak kremi bebek yagi ve yeni aldigim bir yagim var catlagin genetik olduguna inandigim icin cok umudum yok ama iste ne kurtarabilirsem gobekte goguste catlak yok popoda var ya arkamida net goremiyorumki ins olmaz dahada canimi sikti dun geceden bu yana dinleniyim biraz cok yoruldum bu gun :)