2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
amin kısmetim Rabbim hepimizin evlatlarını sağlıkla kavuştursun bizlere...
doktorlara güveniyoruz canım ne diyim onlar normal diyorsa normalmiş diyoruz.
bitsin artık şu aylar , şu stresten kurtulalım.
meğer ne zormuş hamilelik...

Canım ben 11 kilo almıştım en son 8 haziranda gittiğimde sonra şekerden dolayı diyete girdim vs. 3 kilo verdim şuanda toplamda 8 kilodayım :) çok endişeliydim bebeğim zayıftır diye ama öyle değilmiş çok içim rahatladı.

sevcan bilinçli annesin canım bebeğin için son derece dikkat ediyorsun ne güzel.
bak herşey yolunda kilosuda güzel.
maşallah miniğimize...

Çok saol lilacım. Doktorumda öyle dedi... Dedimki ani şeker düşüşleri bebek ölümlerine yol açarmış doğrumu? o da evet doğru şekerin çıkması tamam kötü ama ani düşmesi daha da kötü dedi sen sürekli yanında şeker bulundur şekerinin düştüğünü anladığın an at ağzına falan dedi Sonrasın dada ama sen çok bilinçli bir annesin şimdiden düşünüyorsun bebeğini bak 1 ay dikkat ettin herşey güzel oldu bunları düşünme allahın izniyle alıcaksın bebeğini sağlıklı sıhhatli kucağına dedi... Çok mutlu oldum :1hug:

Tatlım üzülme tabi, bak dediğin gibi herşeyi üzüntü tetikliyor. :1hug: Bizimde bir tanıdık 32. haftada doğum yaptı yüksek tansiyondan bebek gelişememiş 1700 gr dan 1400 e düşmüş almışlar hemen ayy 1400 gr bir minik düşünsenize şuanda küvezdeymiş 1 ay falan kalır sanırım. Canları sağolsun da yaşıyorlar sonuçta.

günaydın kızlar nasılsınız.. site normale dönmüş şükürler olsun..

kısmet canım benim seninle karşılaşamadık. sen ve deniz iyi olacaksınız hiç merak etme..yeğenim seni üzmeyecek inşallah... kendine dikkat et canım benim kötü şeyler düşünme.. herşey yoluna girecek canım..Alles wird gut...

kizlar biz geldik:=) kan verdim tansion derken ancak:=) ayy sidmik bebek sesi gelyior cok tatli minicik haha:=)) oglumla kahvalti yaptik doktor vizitesini bekliyorum bakalim neler olacak,

mestitosh canim hemsom cok cok tesekkur derim,
nasilsin oglusun nasil iyimi? insallah ikinizde iyisinizdir ,bak yiyenime iyi bakasin:=)seneye yzain oynarlarlar insallah,
canim hastanedeyim dogamsin diye ugrasiyorlar ama hersey inanki kismet Allhim saglik versinde sorun deil,,sizi cok ozeldim yaa,,

sevcan cigim briden ciktim hemen kahvalt ve hemsire konturolune girdim ondan kusura bakmayasin hemn cikip geri girdim diye:=))

denizbaris gunayidn hosgeldin canim Nasilsin canim umarim iyisin ,,oh ohh Allahim nazarlardan saklasin amin

benim oglusumda dunden beri tekmeliyor ama sikiilmis cikmak istiyor ondandin;=)

sevcan canim oncelikle masallah azminden dolayi neguzel hemen kilo vermisin:=) bravooa.s. ben almamaya dikkat etim ilk cocuktan tecrube edinmsitim,kaydirigubbakcemile3eh 6kilo dogunca korktumsempatiksalakcinnineyse bundada simdik haftada 2kilo almaliyim ya ben 1kiloyu asmamaya dikateyim,
ayy 1400grm allahim annesine sabirlar versin amin,
basa gelen cekilir gerci masallah denizin kilosu yerinde haftasina gore boyuda uzun memnunum,ben korkmuyorum iste tek uzulmem sezeryan dogum istemiyorum ins olmaz sezeryan olursada kismet:=))

canım kısmetim hoşgeldin...tabikide bizimkiler izinde beraber oynayacak Allahın izniyle.. Bak biz gelecek yaz Almanyaya gelmeyi düşünüyoruz sana da uğrayacağım inşallah Allahtan bir mani gelmezse..

ben cikiyorm kizlar yine griecem :=) doktorlari beklyiorum vizite icin sevgilerle,,,,kendinize iyi bakinn

günaydın kızlar dün siteda çalışmalat vardı ikidebi bakıyom düzeldimi diye kısmetciğim başın sağ olsun bebeğin de inş vaktinde gelir kızlar sizlerden ne hber hafta sonu ne yaptınız melek lerimiz nsıl inş herkes iyidir bizde iyiyiz oğluşum tepinip duruyo hareketlerin çok net belli eli nerde ayığı nerde kfasını her yerini anlıyo insan karnıma elimi koyuyrm nerdeyse hemen geliyo oraya ayağıyla dokunuyo kafasın getiriyo bi görseniz çok yalaka bi oğlum var babası elini karnıma koyduğnda saydırıyo tekmeleri bende çektiriyom elini oğlumu yoruyosn diye bizden haberler

bizim de bugün aşı günümüz, ilaçlarımız bitmiş bi de ilaç yazdırıcaz oğlumla, çok şükür bugün iş yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…