kizlar tam simdiye kadar 5kilo almisim kilolarla araniz nasil?? aman ha dikat edin!!!
oglum 1,600grm di4gun once:=)
kizlar bol bol dinlenin sol tarafiniza uyuyun surekli,,su cok icin aman ha sicakta disariya gitmeyin:=)) siz daha iyi bilirisniz eh demedende gecemiyorum hahaha:=)
sevcan bilinçli annesin canım bebeğin için son derece dikkat ediyorsun ne güzel.
bak herşey yolunda kilosuda güzel.
maşallah miniğimize...
sevcan burda bazi hastanelerde 36dan sonra koymuyorlar,
ben ilkonce kadin klinigindeydim ambulansla cocuk klinigine sevk edildim,cunki erken olursa hemen kuveze alsinlar diye:=)
34den sonra genelde koymuyorlarmis bebek direncli oluyormus koysalarsa 10gunu asmazmis:=)
ama doktorlarim burda dediki dun eger dogarsa kuveze koyariz sagliklida olsa hani uzun kalmaz ama kontrol bazinda,en iyi asamasi suanda 30-32hafta aman dikkat edin 32den sonra fazla buyumuyormus ya o yuzden 34de kadar durdurmak istiyorlar seromla yasiyorum ama iyim moralim iyi,evet stresten ana rahim agzi acildi zaten kisaydi simdik acik sanci gelse denz kucagimd ahahaha:=) aman buan sukur uzulmuyorum AMAN UZULMEYIN!!!! DINLENIN
SEVCAN canim oh en iyisini dusunmusun rahatini psiolojini dusun,
is yerinde dusunemne zaman kalmaz iyiki anlasma yapmisin:=)A llahim zamnali kucaklamayi nasip eylesin,amin
Tatlım üzülme tabi, bak dediğin gibi herşeyi üzüntü tetikliyor. :1hug: Bizimde bir tanıdık 32. haftada doğum yaptı yüksek tansiyondan bebek gelişememiş 1700 gr dan 1400 e düşmüş almışlar hemen ayy 1400 gr bir minik düşünsenize şuanda küvezdeymiş 1 ay falan kalır sanırım. Canları sağolsun da yaşıyorlar sonuçta.
kizlar biz geldik:=) kan verdim tansion derken ancak:=) ayy sidmik bebek sesi gelyior cok tatli minicik haha:=)) oglumla kahvalti yaptik doktor vizitesini bekliyorum bakalim neler olacak,
mestitosh canim hemsom cok cok tesekkur derim,
nasilsin oglusun nasil iyimi? insallah ikinizde iyisinizdir ,bak yiyenime iyi bakasin:=)seneye yzain oynarlarlar insallah,
canim hastanedeyim dogamsin diye ugrasiyorlar ama hersey inanki kismet Allhim saglik versinde sorun deil,,sizi cok ozeldim yaa,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?