sanırım ssezeryan fln demedi
saadetcim ceylancım ssağolun canım meloscum bebeğimin kilosu iyi 2 gün önce 2,200 gr dr 10 gün önden gidiyorsun dedi bende şuana kadar 9 kilo aldım sadece karnım var iyimişuan yine ölçtüm 103 çıktı ama benm ki senin kadar hiç yükselemedi canm bebeğinin kilosu nasıl iri bebekmi kaç kilo aldın şana kadar?
kızlar benim göğüslerimden sarı su geliyor sabah kalktığımda üzerime akmış gecelikte donmuş halde oluyor baya çok oluyor bazen sizde varmı
ben üzerinemi yatıyorum bastırınca çıkıyor ki anlamadım
mısırdada şeker var diye biliyorum maydonoz idrara çıkarırmış idrarlada şeker atılıyormuş diye biliyorummihricim mısır fazla şekeri atıomuş vücuttan
şükür nagişim şükür ama canım yanıooo
anamdan emdiğim süt burnumdan geldi inanki hamileliğimin tadını bir çıkaramadım ilk aylar öyla çektim şimdide şekerim bolmuş ne yapim :gitme:canım geçmiş olsun ya sende bir rahat edemedin sürekli hastanedesin allah yardımcın olsun aman dikkat et hayatım kendine az kaldı artık dayalalım
anamdan emdiğim süt burnumdan geldi inanki hamileliğimin tadını bir çıkaramadım ilk aylar öyla çektim şimdide şekerim bolmuş ne yapim :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?