2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar benim göğüslerimden sarı su geliyor sabah kalktığımda üzerime akmış gecelikte donmuş halde oluyor baya çok oluyor bazen sizde varmı
ben üzerinemi yatıyorum bastırınca çıkıyor ki anlamadım

şuan yine ölçtüm 103 çıktı ama benm ki senin kadar hiç yükselemedi canm bebeğinin kilosu nasıl iri bebekmi kaç kilo aldın şana kadar?
saadetcim ceylancım ssağolun canım meloscum bebeğimin kilosu iyi 2 gün önce 2,200 gr dr 10 gün önden gidiyorsun dedi bende şuana kadar 9 kilo aldım sadece karnım var iyimi

elleme canım gögüslerini ne güzel işte sütün olacak

sıkmıyorum kendiliğinden akıyor sabak kaltığımda geceliğimde görüyorum bide sert oluyor onun aktığı yer

canım geçmiş olsun ya sende bir rahat edemedin sürekli hastanedesin allah yardımcın olsun aman dikkat et hayatım kendine az kaldı artık dayalalım
anamdan emdiğim süt burnumdan geldi inanki hamileliğimin tadını bir çıkaramadım ilk aylar öyla çektim şimdide şekerim bolmuş ne yapim :gitme:

aman süt olsun hep kortuğum sütü olmassa diye yada bebeğim doymassa diyom tetirginim

inşallah gerçi bu göğüslerde süt olmassa şaşarım
eşim mandıra diyor sinir ediyor

anamdan emdiğim süt burnumdan geldi inanki hamileliğimin tadını bir çıkaramadım ilk aylar öyla çektim şimdide şekerim bolmuş ne yapim :gitme:

allah yerdımıcımız olsun canım ya ben ilk 5 ay çok miğde bulantısı yaşadım miğde yanması başka bir şikayetim olmadı çok şükür aman olmasın inşallah sağlıkla alırız
ama miğdm bulandığı zamanlar ölüyorum demiştim

kızlar d sımartı olan varmı varsa bebeğim tv ye bakıyormusunuz çok güzel şimdide bebek yıkıyorlar

şimdide doğum anı başlıyor kadını doğurtacaklar canlı gösteriyorlar ya çok hoşuma gidiyor

kızlare doğum izliyorum tv de kadının pilesentasını gösteriyor nasıl çocuk kadar var kordonunu felan gösteriyor ona bağlı

ben kızıma hamileyken akmıyordu sütüm ama doğunca boldu yetti yani doyurmaya 18 ayda emdirdim buda öyle olur inşallah

BEBEK ıÇıN:
Yenidoğan bebek bezi
Islak mendil(alkolsüz ıslak havlu tercih edilmeli ben unibaby ıslak havlu aldım)
Zıbın,başlık,çorap,eldiven vs. giyim ihtiyaçları
Mevsime uygun yelek veya hırka
Yumuşak havlu
Battaniye
Bebek mendili
Emzik
Biberon(her ihtimale karşı)
Bebek şampuanı,sabunu,pişik kremi,bebe yağı

kızlar hastane çantası için liste yapmışlar
bence sabun şampuan yağ çok saçma bebeği yıkıycaz sanki hastanede
abartı geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…