slm kıslar bis geldik dr amcadan yatak dewam edilio açılma kontrolü yapmadı ewe geldik ağrımız vs dewamederse beklio drumuz
günaydın arkadaşlar gene 2 gündür hastaneyle uğraşıyorum mafoldum şekerim yükselmiş yatıracaklardı hastaneye ama yatırmadılar evde dinlenecem diyete uyacam şeker ölçüm cihazı aldık sürekli şekerim ölçülecek bu sefer açlık şekerim 238 çıktı yani çok fazla dün 133 düşürdük salıya kadar kontrol altına alınacak yoksa gene hastanede kalacam birde her yemekten sonra bebeğin hareketlerini sayacakmışım 3 defa oynarsa herşey yolunda demekmiş allah yardımcımız olsun arkadaşlar şurda 60 günüm kaldı dr ağustosun 20 alırız dedi birşey olmadan çıkarsaydık şu çocukları eyvahedigeldismile
mihri canm geçmiş olsun biliyosun bendede çıkmıştı şeker ben şeker aleti almıştm hemn drm önermişti bir hafta hergün günde 4 5defa ölçdüm sonuçları kağıda yazdım drma götürmüştüm ve drum çok bagandi sonuçları sende yap en aznda vucudun neye karş şekeri yükseltiyo bunu öğrendinmi o yemeği bidaha yemzsn yada az tüketirsin benmde akşm yükseldi hemen anladım olçdüm şekerimi 171 çıkmştı gece saat 11de ellerim faln uyuşmuştu ben evin içinde 25 dakika yürudüm şekerimi tekrar ölçdüm 120ye düşdü yemeklerden sonra yarım saat yürüş yap çok faydasını göreceksin az kaldı dayanmamız lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?