2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sancım yoğun görünüo doğummu açılmamı bimiom ama drlar ebeler şaşdılar sesim çıkmıo die ama dr sancıların başlamış dedi ilk gördüünde

ayy hayırlsıı canım umarım sağlıcakla alırsın vakti zamanı ne zamansa artık
Rabbim hakkında hayırlısını versin
sanırım ilk sen alacaksın yavrunu kucağına :)

ayy hayırlsıı canım umarım sağlıcakla alırsın vakti zamanı ne zamansa artık
Rabbim hakkında hayırlısını versin
sanırım ilk sen alacaksın yavrunu kucağına :)
ki yavrun zaten 32 haftayı geçmiş riskli zamanı da atlatmış
artık Takdiri İlahi

seker pembe canim gecmis olsun yeniden kendine iyi bak benimde elektrik carpar gibi alt kismima ara ara ozellikle geceleri bir agri saplaniyor pratik yapiyor bebek galiba :)

hehehehe kaza kaza yolu bulcak bir gun benim bebek zaten icimde avucmu kapatip aciyo bilmiyorum bazen organlarimi mincikliyo canavar :)
kizlar ben bebek alisverisine gidiyorum bir kac yere bakicam mother care bakicam ucuz bir sey varmi bosuna cok para dokmekte anlamsiz indirimde urunler varmi bakiyim bu gun ufak tefek bir seyelr aliriz artik kendinize iyi bakin cok opt..seker pembe sen ayrica iyi bak kendine yat dinlen canim cok opt..

slm nasılsınız annecikler

şekercim gelmişsin nasılsın canım aklımız sendeydi tabiki dualarımzda seninleydi

canım geçmiş olsun ya sende bir rahat edemedin sürekli hastanedesin allah yardımcın olsun aman dikkat et hayatım kendine az kaldı artık dayalalım

inşiallah şekercim azdaha beklesin söyle ona
dr altan bakıyor demi canım çatı muayanenesini görmüş oldun heralde nasıl acı oluyormu herkes acı oluyor diyor

sağol canım bende yürüyüşe başladım şuanda ölçtüm 111 çıktı iyi yani ama hiç birşey yemedi yediğim sadece 1 yumurta bir dilim peynir domates salatalık birde akşam yürüyüşe çıkarsam 1 ay geçer herhalde böyle ne yapalım sabırrrrrrrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…