2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dün kızımın yaş günü vardı sabahtan akşam 11 e kdr ayaktaydım, çokk yoruldum bu sabah uyandığımda dayak yemiş gibi her yerim ağrıyordu. 1 hafta izinden sobnra bugün işte ilk günüm, kızımı özledim o da sabah beni göremeyince epey ağlamış

ikinci bebekte yolda. çok hoş. çikolata seneye ücretsiz izin düşünüyor musun

dün oğlumun alış berişini ypatım beşiğini aldım pusetini rabasını vucutt bakım setini küvetini döşeğini az bişeyimiz kaldı kızlar kaıyefetleride çoğnu aldım şimdi 3 6 aylık alacağım biraz kendime pitane pişama aldım bide evde vardı bitane daha alacağm iç çamaşırı ladım emzirme sütyeni 2tane ama kilotları hamile kilotu aldım onlar konur acaba kızlar cantaya?sabahlık almadım

Günaydın kızlaarr.

Lila canım maşallah bebişinesağlıklı olmasına çok sevindim.
Dr tehlikeli değil dediyse kordonu kafana takma canım,umarım düzelir.

Kısmet canım seni görmek ne güzel iyi olmana çok sevindim ,tekrar başın sağolsun,Allah anneciğine gani gani rahmet eylesi mekanı cennet olsun.
Canım erken doğum riski altında olmana üzüldüm ama hastanede olmana sevindim çünkü kontrol altında olman çok çok iyi,umarım vaktinde gelir yavrucuğun.

Çikolata canım geçmiş olsun,haftlalardır hazırlanıyordun umarım herşey istediğin gibi yolunda gitmştir.Evladının doğum gününüde kutluyorum ayrıca a.s.

teşekkürler kızılcık, yaş günü istediğimiz gibiydi, çocuklar ve kızım çok eğlendiler, kızıma ablalık tacı taktım o an çok duygusaldı prensesler gibi sevindi kuzum.
ek olarak partiyi keşke c.tesi yapsaydım, pazar günü dinlenir işe öyle gelirdim, bugün kendimi yorgun hissediyorum. akannehir

güle güle kullanın cicilerinizi. :ecrin_bebek:

ben hep buyuk yemek işini falan c.tesi yaparım ki pazar evımı toplayıp dnleneyım yoksa p.tesı sahoş gıbı oluyorsun. :))

ben hep buyuk yemek işini falan c.tesi yaparım ki pazar evımı toplayıp dnleneyım yoksa p.tesı sahoş gıbı oluyorsun. :))

bizde gerçek doğum tarihinde kutlayalaım dedik, 11 temmuz 2007 doğumlu kuzum. aslında 10 temmuzda da kutlasak olurmuş, yorgunluğumu atamayınca daha iyi anladım boshayallersmile

selamlar herkese, dün gece benimki çok fazla hareket etti. gece sessizliğinden midir nedir...resmen suyunun sesini duydum böle lıkır lıkır diye size hiç böle bişey oldu mu? çok garibime gittii...

2 gecedir sıçrayarak uyanıyorum gecenin bi vakti.nefes alma problemi yaşıyorum
sonrasında uyku haram...
balkonda bir süre oturuyorum temiz hava almak için sonra yatağa gidip oturarak uyumaya çalışıyorum...
kızlar böyle bir durum yaşayan varmı?
neden nefes alamıyorum ben ?

normal bi durum mu bu?

karın büyüdükçe ciğerlere baskı yapıyomuş nefes darlığı çok normal bu aralar..ben de internette biyerde okumuştum.

lila geçmiş olsun bebek çokmu yukarda, ve ayaklarıda yukarıdaysa nefes boruna baskı yapıyor olabilir. suray hoşgeldin nasılsın

bende geçen hafta kuaföre gittim ağda yaptırdım bikini bölgesine. ağda yapan kadın dediki senin karnın ne kdr aşağıya inmiş. hiç çıkmadıki benimki. çokk aşağıda ve bu da beni zorluyor.

lilacım nasıl yatıyorsun? yüksek ihtimalle fark etmeden sırtüsstü yatıyorsun ondandır. y da yastığın düşük geliyor olabilir. eminim hepimşz biliyoruz ama sol yana yatmak çok önemli çocuğa en çok oksijenin pompalandığı pozisyon. bu durumu bir çok hamile yaşar canım hiç meraklanma. ben de sayıklıyormuşum ve iki elimde uyuşuk oluyor uykudan hep böyle uyanıyorum.

Canım hayırlı olsun,güle güle iyi günlerde kullanın inşallah.
Vucut bakım seti olarak hangi marka aldın ve neler var içinde ????

çikolata benimde öyle. özellikle hamile külotu kullanmaya çalışıyorum onlar biraz daha yukarı topluyor rahat ediyorum. yoksa hep bir acı var kasıklarda. doktora sorduğumda çocuğun pozisyonundandır dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…