dün kızımın yaş günü vardı sabahtan akşam 11 e kdr ayaktaydım, çokk yoruldum bu sabah uyandığımda dayak yemiş gibi her yerim ağrıyordu. 1 hafta izinden sobnra bugün işte ilk günüm, kızımı özledim o da sabah beni göremeyince epey ağlamış
ikinci bebekte yolda. çok hoş. çikolata seneye ücretsiz izin düşünüyor musun
dün oğlumun alış berişini ypatım beşiğini aldım pusetini rabasını vucutt bakım setini küvetini döşeğini az bişeyimiz kaldı kızlar kaıyefetleride çoğnu aldım şimdi 3 6 aylık alacağım biraz kendime pitane pişama aldım bide evde vardı bitane daha alacağm iç çamaşırı ladım emzirme sütyeni 2tane ama kilotları hamile kilotu aldım onlar konur acaba kızlar cantaya?sabahlık almadım
güle güle kullanın cicilerinizi. :ecrin_bebek:
ben hep buyuk yemek işini falan c.tesi yaparım ki pazar evımı toplayıp dnleneyım yoksa p.tesı sahoş gıbı oluyorsun. :))
2 gecedir sıçrayarak uyanıyorum gecenin bi vakti.nefes alma problemi yaşıyorum
sonrasında uyku haram...
balkonda bir süre oturuyorum temiz hava almak için sonra yatağa gidip oturarak uyumaya çalışıyorum...
kızlar böyle bir durum yaşayan varmı?
neden nefes alamıyorum ben ?
normal bi durum mu bu?
dün oğlumun alış berişini ypatım beşiğini aldım pusetini rabasını vucutt bakım setini küvetini döşeğini az bişeyimiz kaldı kızlar kaıyefetleride çoğnu aldım şimdi 3 6 aylık alacağım biraz kendime pitane pişama aldım bide evde vardı bitane daha alacağm iç çamaşırı ladım emzirme sütyeni 2tane ama kilotları hamile kilotu aldım onlar konur acaba kızlar cantaya?sabahlık almadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?