teşekkürler kızılcık, yaş günü istediğimiz gibiydi, çocuklar ve kızım çok eğlendiler, kızıma ablalık tacı taktım o an çok duygusaldı prensesler gibi sevindi kuzum.
ek olarak partiyi keşke c.tesi yapsaydım, pazar günü dinlenir işe öyle gelirdim, bugün kendimi yorgun hissediyorum. akannehir
çikolata benimde öyle. özellikle hamile külotu kullanmaya çalışıyorum onlar biraz daha yukarı topluyor rahat ediyorum. yoksa hep bir acı var kasıklarda. doktora sorduğumda çocuğun pozisyonundandır dedi
2 gecedir sıçrayarak uyanıyorum gecenin bi vakti.nefes alma problemi yaşıyorum
sonrasında uyku haram...
balkonda bir süre oturuyorum temiz hava almak için sonra yatağa gidip oturarak uyumaya çalışıyorum...
kızlar böyle bir durum yaşayan varmı?
neden nefes alamıyorum ben ?
normal bi durum mu bu?
tamam canım ekledim :)
bizde dün son alışverişlerimizi yaptık.
kendime gecelik aldım hastane için aynı Rüzgarın hastane çıkışı renginde bebek mavisi :) Ana oğul takım giyecez :)))
2 tane kilot aldım kocaman...
emzirme sütyeni aradım ama bedeni yoktu.
kızlar bu emzirme sütyenleri ne kadar gerekli ? ben inceledim pek ince geldi yaa taksam göğüs uçlarım belli olur dışarı falan giderken rahat olamam ki ?
resmen ince bezden hani incecik bi süngeri falan olsa iyi diyecem ama ...
ne diyosunuz bu konuda size sormak için erteledim gerekirse alıcam.
ayy kızlar dün beni görseydin nasıl ağlıyorum sebepsiz yere eşimin ödü koptu hiç susmadan ağlıyorum
biraz önce de aradı seni tatile gönderiyim dedi sen bunaldın dedi
koca karınla nasıl denize giricem
Canım hayırlı olsun,güle güle iyi günlerde kullanın inşallah.
Vucut bakım seti olarak hangi marka aldın ve neler var içinde ????
chicco nun kini aldım 50 tl 6 parça su bazlı pişik önleyici sabunu bebek yağışampunıpudrası poposu ve vucudu için temizleme pamuğu olkolsüz lila cığım aynı sorun bendede var hatta bu gece nefesim gitmiş bi korkuyla uyandım gece saat 3 sabah 5 kadar baolkonda oturdum senin gibi oturarak uyumaya çalıştm halada gecenin etkisnde bi kaç defa daha oıldum ben böle sola yatıyorm grca bakıyom sağa dönmüşüm bende çok tedirginim bu konuda nefes almakta zorlanıyorm bazn
arkadaşlar ben bişey soracağım ben park yatğı aldım içinde döşeğini aldım ama döşeğinin yüzü yok nerden alabilirm satılıyomu nevresim takımı işçinde varmı lanlarınız bana yazsn lütfen bide döşeği çok ince özelmiş onlar terletmezmi havalıymş sizce ince olmazmı?
canım bende aldım park yatak ama bunlara yatak gerekli degilmiş kendi içinde olan ince süngerli bölme varya o yeterliymiş aldıgım yer bana öyle söyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?