2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

İyi geçmiş olmasına çok sevindim canım.Sende yorulmuşsun ama yavrunun mutluluğunu düşünürsen hafifler belki sıkıntın

çikolata benimde öyle. özellikle hamile külotu kullanmaya çalışıyorum onlar biraz daha yukarı topluyor rahat ediyorum. yoksa hep bir acı var kasıklarda. doktora sorduğumda çocuğun pozisyonundandır dedi

pozisyonundan ziyade aşağıda olması benim hareketlerimi kısıtlıyor zor bi durum

kızlar sırt üstü yatmak ne mümkün boğuluyorum.
uyanana kadar bir sağa bir sola dönüyorum.
sonra birden sıçrayarak uyanıyorum kendimi balkonda buluyorum.
yastığımı yükselttim yine aynı bende yatağa oturdum öyle uyudum uyuyabildiğim kadar
ama çok kötü bişiy resmen nefes darlığı yaşıyorum...
haftaya yine doktora gidicem bunu sorayım bakalım.
sağolun kızlar...

lilacım bu arada canım benim bilgilerim :
SAT : 9 aralık 2009
Muhtemel doğum tarihi: 15 eylül 2010
Başlangıç kilom : 95
İsim : Ogün
4lü tarama tesrimiz yapıldı

Ben de aynen böyleyim canım....
Nefes alamıyorum... 2 yastıkla yatmaya başladım... Ama bu da pek fayda etmiyor... Sağa dönsem sıkıntı sola dönsem sıkıntı sırt üstü yatsam geriliyor sıkıntı...
Sürekli kalkıyorum bi dolanıyorum, cama çıkıp 2 nefes alıp tekrar yatıyorum ama uyumak ne mümkün...
Bir de buna İstanbulun nemli basık havası eklenince sen düşün artık boyutunu rahatsızlığımın....

tamam canım ekledim :)

bizde dün son alışverişlerimizi yaptık.
kendime gecelik aldım hastane için aynı Rüzgarın hastane çıkışı renginde bebek mavisi :) Ana oğul takım giyecez :)))
2 tane kilot aldım kocaman...

emzirme sütyeni aradım ama bedeni yoktu.
kızlar bu emzirme sütyenleri ne kadar gerekli ? ben inceledim pek ince geldi yaa taksam göğüs uçlarım belli olur dışarı falan giderken rahat olamam ki ?
resmen ince bezden hani incecik bi süngeri falan olsa iyi diyecem ama ...
ne diyosunuz bu konuda size sormak için erteledim gerekirse alıcam.

işte aynısı denizcim dün 2 yastıkla yatmayı denedim yok yok.
oturduğum yerden dalmışım biraz.
inan o uykuyla duruyorum.
çok zor ya...

lilacım bende yeni aldım şuan kullanıyorum çok rahat ama tavsiye ederim bende uçları çıkacak die korkuyodum ama belli olmuyo

günaydın kızlar
gece hiiç uyuyamadım ya evin içinde geziyorum nasıl uykum var ama yatağa girince gözlerim açılıyor

ayy kızlar dün beni görseydin nasıl ağlıyorum sebepsiz yere eşimin ödü koptu hiç susmadan ağlıyorum
biraz önce de aradı seni tatile gönderiyim dedi sen bunaldın dedi
koca karınla nasıl denize giricem

canım girersin denize niye girmeyesinki.Ben denize girdiğim zaman çok rahatlıyorum sanırım bebişimde rahatlıyor bütün gece deliksiz uyuyoruz

Canım hayırlı olsun,güle güle iyi günlerde kullanın inşallah.
Vucut bakım seti olarak hangi marka aldın ve neler var içinde ????

chicco nun kini aldım 50 tl 6 parça su bazlı pişik önleyici sabunu bebek yağışampunıpudrası poposu ve vucudu için temizleme pamuğu olkolsüz lila cığım aynı sorun bendede var hatta bu gece nefesim gitmiş bi korkuyla uyandım gece saat 3 sabah 5 kadar baolkonda oturdum senin gibi oturarak uyumaya çalıştm halada gecenin etkisnde bi kaç defa daha oıldum ben böle sola yatıyorm grca bakıyom sağa dönmüşüm bende çok tedirginim bu konuda nefes almakta zorlanıyorm bazn

slm kızlar resim yükleme yapamıyorum bütün siteleri denedim siz nerden yüklüyosunuz

Güle güle kullan canım bende alacağım ama markasına karar verememiştim de ondan sordum.

arkadaşlar ben bişey soracağım ben park yatğı aldım içinde döşeğini aldım ama döşeğinin yüzü yok nerden alabilirm satılıyomu nevresim takımı işçinde varmı lanlarınız bana yazsn lütfen bide döşeği çok ince özelmiş onlar terletmezmi havalıymş sizce ince olmazmı?

canım bende aldım park yatak ama bunlara yatak gerekli degilmiş kendi içinde olan ince süngerli bölme varya o yeterliymiş aldıgım yer bana öyle söyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…