2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım bende aldım park yatak ama bunlara yatak gerekli degilmiş kendi içinde olan ince süngerli bölme varya o yeterliymiş aldıgım yer bana öyle söyledi

banada aldığım yer öyle dedi ama içindeki yatakta çok ince geldi bana canım ya..alsammı diye düşünüyorum ayrı satılan yataklardan..

canm bende ondan bahsedyorm ama o ayrıo satılıyodu şilteli yüzü yok ama ona yüz sermeyecekmiyiz

onun üzerine alez olabilir bende alez alabilirim üzerinede nevresim takımı veya yastık çarşaf diktirilir üzerine battaniye çünkü nevresime genelde yorgan geçitrliyo genelde battaniye daha kullanışlı oluyo

banada aldığım yer öyle dedi ama içindeki yatakta çok ince geldi bana canım ya..alsammı diye düşünüyorum ayrı satılan yataklardan..

bence almaya gerek yok o yataklarda çok yumuşak oluyo çok da saglıklı degil dediğim gibi ınce pedli alezlerden koyulunca daha da iyi olur

bakıyorum rüzgar zorlamaya başlamış lilacım. Allah kolaylık versin. uykusuzluk kötü tabi. enerjiyi hepten azaltıyor.
benim şu anda böyle bir şikayetim yok, sağa sola çok dönüyorum, senin gibi ama nefes darlığı henüz yaşamadım. sanırım ilerleyen günlerde aynı şikayet hepimizde olacaktır.

ebru şallı canım:))) 6 ayda almışta 1,5 herhalde 3 le bitirir..ama berna laçin 7,5 aylıkkken 4,5 kiloymuş doğuma girdiğinde 18 kilo:)) yani tüm kiloyu son 1,5 ayda almışş.neyseki ben istikrarlı gidiyorum 10 kilo aldım ee bi 6 kilo daha alırsam süper olur inşallah:))

@park yatak: canım kısa süre kullanımlarda gerek yok ama park yatakta gerçek yatak olarak kullanımlarda yani oyun parkı olarak değil
ozaman gerekli diye park yatak özelliklerinde bile yazıyor
canım ben KESİNLİKLE alınmalı diye düşünüyorum o şeyler hangi marka olursa olsun çok ince
bebeğin beline çok zararlı araştır bak nette göreceksiniz!!!!

senin henüz erken değil mi, zira bana doktor normalde haftasonu kontrole gittiğim halde rapor gününü ince ayar yapıp salı günü gelmen gerekiyor dedi. tam o gün yazmam gerekiyor dedi.

zaten o kadın bir ay sonra doğurur. hamileliğimde 3 kilo aldım diye başımızın etini yer. asıl kilo alınacak zamanda kadın bebeğini doğurrtuğu için az kilo aldım oluyor sonra da...

en iyi doktorlara gittiğine inanıyorum ben, malum imkanları oldukça fazla. sponsor bile olmak isteyebilir en iyi hastaneler kendisine.
sağlıklı bence, önemli olan bebeğe kilo aldırmak dedi, doğru bence..

canım elbette doktoru yönlendiriyor olabilir ama kadın zaten vejeteryan sebze ve baklagil ağırlıklı besleniyor..ve tabiki ciddi spor yapıyor bununlada çok alakalı..elbette önemli olna bebişlerin kilo alması..iyi doktorla alakalımıdır onu bilmiyorum, bende Anadolu Sağlık Merkezi yani John Hopkinse gidiyorum yaklaşık 2 yıldır..İstanbulun en iyi doktorları var ama alınca alınıyor işte:))bende eskiden 45 kilolarda biriydim ve kilo hiç almazdım deli gibi yesemde:)) ama bebişim bizi 1,5 yıl uğraştırınca hormon ilaçlarıyla falan almaya başladım üstünede tiroid ve 57 ile hamile kaldım..ki çok dikkat ederek yesemde şu anda kiloo alıyorum ayda 2 kilo gibi..ama hiç önemli değil doğum sonrası gireceğim dietle gider hepsi yeterki sağlıkla gelsin oğluşum:))

ben kısmetse haftaya gidiyorum. ne açıdan sordun? ona göre haftaya cevap verebilrim sorun varsa.

benımkı bıraz önden gıdıyor.2 hafta kadar .. malum doğumda erken olursa 1 aylık paranı alamıyorsun... öyle bir durumda kalmayalım dıye..
hanı gıden varsa neye göre hesaplandı...
ben doktora sorduğumda butun usg kağıtlarını getır bakalım dedı... baştan beri önde gıdıyorsa raporu ona göre yazacak.. sat-a göre değil yani...
aslında kesınlıkle ınce ayar.:)).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…