2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Selam arkadaşlar :)
nasılsınız, keyifler yerindedir umarım :)
birsüredir düzenli olarak giremedim siteye, önemli bişiyler varsa kısa bir özet rica etsem

bu arada ben de park yatak aldım ilk zamanlarda içine battaine katlayıp koymayı düşünüorum üzerine de nevresim sererim diğer park yatak için satılan yataklar bana çok ince gelio,,hatta aldığım yer sattığı halde tavsiye etmedi battaniye katlayıp koysanız daha sağlıklı olur dedi..alt kata geçinde normal ortopedik yatak kullnıcam inşallah...

bırakın şu kadını yaaa ben tınlamıyorum bile. ne kdr kilo aldıysa aldı marifetmiki bu ??? bence hiçte değil, anne oluyorsa bişilerden fedarlık yapması gerekiyor aman vucudum bozulacak aman kilo alıcam diye elinde listeyle yemek yiyor. sağlıklı beslenirim kilomuda bünyem alıyorsa alır bebeğimde sağlıklıysa gerisi boşşş kilo alındığı gbi verilirde sengözlerimebaksanab

tabi canım önemli olan bebeğin sağlıklı olması,
sağlıkla gelsinler dilerim:ecrin_bebek:

kismet canim gecmis olsun insallah erken dogum olmaz ama artik bebeklerimiz buyuyor eskisi kadar ufak degiller ins saglikla gelip buyucekler sakin uzme kendini sen cok guclusun eminiz buna dualarimiz heps eninle kendine bebege dikkat et canim..

sevi bebenin park yatağını öneriyorlar kızlar, bir bakın netten.
ben chicco alacağım park yatağı sanırım, içine de sevi bebenin süngerini..

gunaydin kizlar dun alisverise gittik bebek arabamizi ve alt degsitirme masamizi aldik ama cok yoruldum eve geldim gecede sag tarafima organalrima surekli bir sey batti durdu uyutmadi beni sag donuyorum olmuyo sol donuyorum olmuyo hala batiyo canim yaniyo akintimda var ins duzelir kahvalti yapiyim sut bitmis evde gidip aliyimda sizler naislsiniz kizlar?

ebru salli cok cirkin ya cok zayif kemikleri sayiliyor kadinin simdi guzellik anlayisi bumu ben almiyim bu guzellik anlayisini her duruma gore normal diye bir sey var hamileyken alma afrikalilar gibi gez ben cok kilo almadim 10 kiloda normal diyor herkes bebekten sonrada spor eski kiloya doneriz bencede marifet degilki bir kilo almak kadinin vucudu igrenc ben o kadinalr yatmayi istemezdim erkek olsam ben normal olculerde hos kadinalri severim berna lacin bana gore daha hos bir kadin..

buda arabamiz alr degistirme masamiz arabayi yeniden soyle guzel bir temizliyim kimlerin eli degiyo sonra kaldiririm ortadan sbaunlu su sile silsem yetermi acaba kizlar ?

Eklentiler

• $bebek arabasi.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 46
buda arabamiz alr degistirme masamiz arabayi yeniden soyle guzel bir temizliyim kimlerin eli degiyo sonra kaldiririm ortadan sbaunlu su sile silsem yetermi acaba kizlar ?

hayırlı olsun canım iyi günlerde kullanın inşallah...sabunlu su ile silsen yeter canım yaa...

niyeki rapor gününün bitmesini beklersen raporun yanmıyo ama bitmesini beklemeden yeniden rapor alırsan o olmuyo işte

yeniden slm kızlar bayağı kaynatmışsınız:) bizde yemeğimizi yedik geldik oğluşumla cokacimcoook
çikolatam yeni gördüm yazını bende iyi olmaya çalışıyorum malum rahatsızlıklar dışında :)))
sen nasılsın anladığım kadarıyla yorucu bir hafta sonu geçirmişsin neyse bu hafta atarsın yavaş yavaş yorgunluğunu üstünden. kızın için değer bence ayrcıa kızınada uzun sağlıklı güzel bir ömür diliyorum yerimseniben

Heroine canım bende bu perşembe gideceğim dr a kontrole bakalım rapor için ne yapacağız. özele gidiyorum bir sorun olurmu acaba bilmiyorum ki ne yapsam şaştım kaldım açıkçası. neyse bir gidyeyimde bakalım ne diyecek doktorumuz.

kahvaltimi yapiyim sabunlu su ile siliyim sagol pinarcigim kizlara gece sizinde batmaniz oluyormu ic organlariniza banami oldu sadece tum gece uyutmadi beni dun turk marketinede gittim kendime pekmezle tahin aldim deniyim birde canim cok istedi ci kofte seti aldim etsiz yapicam pismeyen etle yiyemem denicem ins beceririm burda bulamiyorum cok canim cekiyo :)

Yaa kızlar ben çok garipsemedim açıkçası...
Bebek sağlıklı olmasa doktoru müdahele ederdi heralde yani... Kilo alman lazım bebek beslenemiyor falan derdi yani....
Ben de hamile kaldıktan sonra 4 kilo aldım... Ama bebek gayet sağlıklı... Hatta 1 hafta önden gidiyor... Ben de çok kilolu başladığım için yediğime içtiğime çok dikkat ediyorum... Gereksiz hiçbişey yemiyorum, ben de elimde liste ile besleniyorum.... O kadın da zayıflığıyla para kazanıyor... Bebeğinin sağlığını tehlikeye atmadıkça kilosuna dikkat etmesi bence çok normal...
Bu arada ben işteyim izlemedim ama geçen ay bi programda görmüştüm tahta gibiydi karnı... Ben de fazla kilo almadım ama karnım balon gibi.... Onun bu tata karnı da sürekli spor yapmasından olabilir...

Evet doğum erken olursa ne kadar erken olursa o kadar günlük rapor yanıyor maalesef....
Ben de bu gittiğimde rapor işini görüşeyim bir doktorumla... Ben 35. haftaya uzatmak istiyorum, yani çalışabilir raporu alıcam... Onun için de bir daha gitmem gerekecek bu gittiğimde yazamaz.. Ama ince ayar hesaplamalarımızı yapalım da ona göre gideyim...

ayy bu ne sıcak kızlar gece ayrı gündüz ayrı off

bozo burda hafta sonu bir yagmur yagdi sanki gokd elinmis bu gunde ters gunes var bogacak sicak yok ama buna sukur hafta sonu gecmeye gidiyoruzya yagmur yagiyo buranin havasinin bana buir gicigi var sanki bu gunde yagmur yok hava normal ama allah kolaylik versin sana yagmurda hos degil ama cok sicaktada nefes alinmaz heleki hamileyken cok zor olmali esimin ablalari tatile gittielr portekize 40 dereceymis hava :)

sorma artık bu hafta itibariyle artıcakmış sıcaklıklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…