canım elbette doktoru yönlendiriyor olabilir ama kadın zaten vejeteryan sebze ve baklagil ağırlıklı besleniyor..ve tabiki ciddi spor yapıyor bununlada çok alakalı..elbette önemli olna bebişlerin kilo alması..iyi doktorla alakalımıdır onu bilmiyorum, bende Anadolu Sağlık Merkezi yani John Hopkinse gidiyorum yaklaşık 2 yıldır..İstanbulun en iyi doktorları var ama alınca alınıyor işte:))bende eskiden 45 kilolarda biriydim ve kilo hiç almazdım deli gibi yesemde:)) ama bebişim bizi 1,5 yıl uğraştırınca hormon ilaçlarıyla falan almaya başladım üstünede tiroid ve 57 ile hamile kaldım..ki çok dikkat ederek yesemde şu anda kiloo alıyorum ayda 2 kilo gibi..ama hiç önemli değil doğum sonrası gireceğim dietle gider hepsi yeterki sağlıkla gelsin oğluşum:))
gunaydin kizlar,biz geldik:=)) ama bebegimle birlikte hastanedeyiz sali gununden beri:=) annemi kaybetmemle uzuntu stres derken ana rahim baya acildi eh rahimde kisa hayliyle erken dogum ola bilir,dun az daha sezeryanla denizimi aliyorlardi ki kalbi duzeldi:=) iyiz buna sukur ediyorum ilginize duyyurmak istedim,
SIZLERI COK OZLEDIM saadet canim guel gule kulan allah nazarlardan saklaisn,
bende bebegime hastaneneye girmeden evvel en kucuk beden elbise aldim hep erken dogum olur diye:=) icime ayan olmsu dr,lar ozellikle 34,haftami doldurursam cok iyi olacana diyor:=) bekliyoruz yataga bagimliyizkizlar sizelr nasilsiniz,
ceylan cim nasilsin
GECMISI OKUYAMIYORUM OZUR BANA KIIRLMAYIN;
BENI SORANDANDANDA SORMAYANDANDA ALLAHIM YUZLERCE KEZ RAZI OLSUN;BEBEKELR E IYI BAKIN;
buda arabamiz alr degistirme masamiz arabayi yeniden soyle guzel bir temizliyim kimlerin eli degiyo sonra kaldiririm ortadan sbaunlu su sile silsem yetermi acaba kizlar ?
benımkı bıraz önden gıdıyor.2 hafta kadar .. malum doğumda erken olursa 1 aylık paranı alamıyorsun... öyle bir durumda kalmayalım dıye..
hanı gıden varsa neye göre hesaplandı...
ben doktora sorduğumda butun usg kağıtlarını getır bakalım dedı... baştan beri önde gıdıyorsa raporu ona göre yazacak.. sat-a göre değil yani...
aslında kesınlıkle ınce ayar.:)).
ayy bu ne sıcak kızlar gece ayrı gündüz ayrı off
bozo burda hafta sonu bir yagmur yagdi sanki gokd elinmis bu gunde ters gunes var bogacak sicak yok ama buna sukur hafta sonu gecmeye gidiyoruzya yagmur yagiyo buranin havasinin bana buir gicigi var sanki bu gunde yagmur yok hava normal ama allah kolaylik versin sana yagmurda hos degil ama cok sicaktada nefes alinmaz heleki hamileyken cok zor olmali esimin ablalari tatile gittielr portekize 40 dereceymis hava :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?