2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet doğum raporunda 32.+0 haftada gıdılıp bı açılış yapmalıyız...sonra doktor 37.haftaya kadar calışır raporu verırse işe devam edılır...
ama anne 36,haftda doğum yaparsa 1 ayı yanıyor...
doğum gununden hemen sonra 3.aylık izin başlıyor çünkü....mutlaka 37.haftaya gırmek lazım...
benımkı bıraz önde gittiği için endişeleniyorum... yoksa normalde 32.haftada gıtmek lazım...
bu arada ben raporumu devlette açtıracağım... özellere pek guvenım olmuyor...

kahvaltimi yaptim kizlae midem yine donuyo ya kusucam galiba kedielrime yas mama vermek istiyotrum iki kere ugrastim daha kapagi acmadan midem alt ust oldu ;(

bizde haftasonu bebek arabası ve anakucağını,birde parka yatağımızı aldık..aylardır o mu bu mu diyorduk ama hepsini birarada görünce yine chicco da karar kıldık ve aldık..bu arada istanbuldaki haşim işcan geçidi gerçekten piyasaya göre çok uygun kızlar tavsiye ederim..

sagol canim cikolata sen deneyimlisin gece boyu batmam oldu uyuyamadim normalmi bu?
sag tarafimda ic organalrima sureklib ri sey batti durdu dun yoruldum ondanmi acaba/

aynısı bende yaşadım gece tatlım. dün epey yorulmuştum, yatınca yatak battı resmen bana. biraz dinlenirsen iyi gelir

önde giden bebek erken doğar diye birşey varmıki kızlar ? ben daha önce duymadım boshayallersmile

eğer ilk USG lerde sat la uyumsuz ise... döllenme erken zamanda olabilirmisş...
her kadının aynı dönemlerde yumurtlaması diye bişi yok .... bunu bana hem özeldekı hemde devlettekı doktor söylemişti...
ve benımkıler hep 1, hafta önde yazıyordu.... 5.haftalık ken gıttım 6.haftalık cıkmıştı...

bilemiyorum...1 hafta yüzünden 1 aydan olmak istemıyorıum...

ben haftaya 32.hafta raporumu alacağım. doktor devam etmeyi düşünüyor musun demişti, evet dayanabildiğim kadar dayanacağım demiştim. 32.37.hafta arasında ne zaman pilin biterse o zaman ayrılırsın demişti.
haftaya gidince eğer erken doğum falan riski varsa söyler herhalde, rapor yanma konusunu şimdi sizlerden duydum, bilgim yoktu.
aslında doğum sonrasına 3 ay kalsın diye beklene doğum tarihim 14 eylül olduğu için 14 Ağustosa kadar dayanmak isterim fakat sıcaklar nedeniyle o kadar dayanabileceğime dair pek umudum yok. zira son 10 günde bile ağırlaştığımı hissediyorum. havalar fena değil, çok aşırı sıcaklar hafifledi, yağmur , bulut olması güzel :) ama sanırım sıcaklar geri dönüyormuş. 1 ay daha nasıl dayanırım bilemiyorum. ama şu raporu alınca biraz rahatlarım herhalde, istediğim an izne çıkabileceğim duygusu bir rahatlama verir sanırım :)

selma kızlar nasılsınız?
ben yoğun bir hafta geçirdim ve dün havuza girdim)HEHEHEHE)))
eşimin kardeşleriyle ortak bi yazlığı var hafta sonu hepimiz orda buluştuk havuza girdik.çok güzeldi...
kayınvalidemde diyor hafta içi kalalaım sen havuza grersin burda çok iyi doğuma falan..hem kimse yok yan evlerden falan baka eden olmuyor çok rahat....havuz sadece bize ait zaten koca göbeklede olsam çok rahat ettim:)
acaba gidip kalasakmı 1 hafta karar veremiyorum

mopshy canim ben senin yerinde olsam gider kalirim ben bir hafta hamilekyken tatile gitme sansimiz olmuyo en azindan benim acimdan olmuyo burda hava kotu insanalr yanlizca yakin yerlere ispanya veya portekize gidebiliyo ben bu halimle yerimden oynasam yoruluyorum dun alisveristen dondum hala kaburgam batiyo senin firstain var turkiye sicak git bir hafta kafani dinle suya gir cik ben hala burda kapali havuiza giriyorum kiymetini bil :)

sonunda girdin demek canım ohhh iyi yapmışssın..valal bu hafta sıcakalr artıyormuş bence durma evde hiç ohh mis gibi ferahla..doğumaada çok faydası varmış yüzmenin..

yaa o havuzlara nasıl guvenıyorsun canım ..benım doktor havuza aslaaaaaa dedi..
denızde eğer temızse girmelisin dedı...
o yuzzden ben h.sonları yazlığa gıtmemem rağmen ne havuza nede denıze gırmıyorum hep uzaktan bakıyourm... son anda bu yüzden biproblem yaşamak istemıyorum...
ilk evlendiğimde dayanamayıp girmiştim ondan sonra -rahım ağzımda yara olmuştu..yaktırmak zorunda kalmıştım... belkı bu korkular ondan ama tabıkı sızın tercıhıznızz..

yalnız kızlar güneşte yanmamaya dikkat edin yoksa leke kalıyor..ben nisanda gittiğimde çok dikkat etmemiştim yüzümde lekeler var şu an sinir oluyorum..artık 50 faktör sürüyorum ve şemsiye altında az durup eve atıyorum kendimi.

canım benim doktorumda güvendiğiniz bir havuzssa doğuma kadar girebilirsin dedi..bizim site havuzu sürekli temiz çokta kalabalık olmuyor ve hergün değerlerine baktırıp öyle giriyorum..çok şükür şimdilik bir sorun olmadı..denizede çok girdim ama egede tabii..

ya demek sıcaklar artacakmış..aslında gidilebilir ama işte bir hafta sıkılırmıyım falan diyorum.gündüz kayınvalidemle olacağım.gerçi bişeye karışmaz etmezde.havuzdan başka yapacak bişey yok.yani bide kitap okurum okadar..belk, giderim 2-3 gün sonra sıkılırsak dönelim derim eşime...bi çarşamba geçsinde..çarşamba temizlikçi kadın gelecek:)
heroın cim banada dr öyle dedi ama bu havuza kimse girmiyor yani sadece bizim evin bahçesinde bize ait..temizliğinide yapıyorlar.robot var akşamları bırakıyorlar sabaha kadar robot temizliyo.klor falanda atıyorlar yani başkalarıda yok.mesela dün ben eşim kaynım görümcem ve çocukları girdik birtek.kimden mikrop kapacak ki.temiz yani su öyle işeyen eden olmaz))hehehe
sıcak olursa gideyim bari...havuzun içinde bebek hiç ağırlık yapmadı yani çok rahat yüzdüm.....
kızlar bi arkadaşım epidural doğum yapmış çok rahat diye anlatıp duruyor...off off çevremde herkez doğum apıyor ben hamileyim diye herhalde hep denk geliyor .eskiden hiç doğum yapanı edeni duymazdım..şimdi nerdeyse hergün doğumhikayesi dinliyorum...
kala kala 1 ay 10 günümüz falan kaldı kısmetse.heycan dorukta çok stres oluyorum ...

görümcemde 2 tane bebek için deniz simiti getirmiş...)))alisamız daha doğmadı ama yeri hazır maşşallah ne şanslı bebişkomuz dedik...simitler bütün gün havuzda yüzdü..bebişte göbüşte...))))
herkezde bi bebek özlemi çok komiki:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…