saadet hayırlı olsun bebek arabanız ve masanız
sagol canim cikolata sen deneyimlisin gece boyu batmam oldu uyuyamadim normalmi bu?
sag tarafimda ic organalrima sureklib ri sey batti durdu dun yoruldum ondanmi acaba/
önde giden bebek erken doğar diye birşey varmıki kızlar ? ben daha önce duymadım boshayallersmile
Evet doğum erken olursa ne kadar erken olursa o kadar günlük rapor yanıyor maalesef....
Ben de bu gittiğimde rapor işini görüşeyim bir doktorumla... Ben 35. haftaya uzatmak istiyorum, yani çalışabilir raporu alıcam... Onun için de bir daha gitmem gerekecek bu gittiğimde yazamaz.. Ama ince ayar hesaplamalarımızı yapalım da ona göre gideyim...
selma kızlar nasılsınız?
ben yoğun bir hafta geçirdim ve dün havuza girdim)HEHEHEHE)))
eşimin kardeşleriyle ortak bi yazlığı var hafta sonu hepimiz orda buluştuk havuza girdik.çok güzeldi...
kayınvalidemde diyor hafta içi kalalaım sen havuza grersin burda çok iyi doğuma falan..hem kimse yok yan evlerden falan baka eden olmuyor çok rahat....havuz sadece bize ait zaten koca göbeklede olsam çok rahat ettim:)
acaba gidip kalasakmı 1 hafta karar veremiyorum
selma kızlar nasılsınız?
eşimin kardeşleriyle ortak bi yazlığı var hafta sonu hepimiz orda buluştuk havuza girdik.çok güzeldi...
kayınvalidemde diyor hafta içi kalalaım sen havuza grersin burda çok iyi doğuma falan..hem kimse yok yan evlerden falan baka eden olmuyor çok rahat....havuz sadece bize ait zaten koca göbeklede olsam çok rahat ettim:)
selma kızlar nasılsınız?
yaa o havuzlara nasıl guvenıyorsun canım ..benım doktor havuza aslaaaaaa dedi..
denızde eğer temızse girmelisin dedı...
o yuzzden ben h.sonları yazlığa gıtmemem rağmen ne havuza nede denıze gırmıyorum hep uzaktan bakıyourm... son anda bu yüzden biproblem yaşamak istemıyorum...
ilk evlendiğimde dayanamayıp girmiştim ondan sonra -rahım ağzımda yara olmuştu..yaktırmak zorunda kalmıştım... belkı bu korkular ondan ama tabıkı sızın tercıhıznızz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?