Inş. Kızlar bı sorun çıkmasın tabiki.... :)) siz rahatlayabılmışsınız en azından ,ben cesaret edemedım...((
anam anam su kuşları:)bende leğen alacam ayağımın altına iş yerinde çekilmiyo valla
kızlar bide cumartesi bebek şekrlerimizi aldık biz...
bide ben kendime göğüs pedi aldım.emzirmeden sonra koyuuyormuş süt akıp leke yapmasın kıyafete diye....
başka göğüsle ilgili ne almamız gerekiyor..ben kalkanıda sordum kız doğumdan sonra htiyaç olursa alırsınız dedi...herkez kullanmayabiliyor ama bu pedleri her hamle kullanıyor falan dedi......
göğüsle ilgili başka birşeye ihtiyaç yoksa eğer bizim birtek küvetimiz, küvet filemiz ,bunun dışındada tırnak makasımız eksik....
kızlar rapor yanma olayı yok örnegin rapor süresi dolmadan dogum yapıyosun dogumdan önce 4 hafta raporun varda 2. haftada çoçuk dogdu. ama raporun dolmadı 2 haftan daha var işte o 2 haftanında bitmesi gerekli o bittikten sonra yeniden rapor alıyosun yani raporun yanmamış oluyo. kimsede bunu bilmiyo benim iş yerinden arkadaşim var o da raporu bitmeden rapor aldı ve 16 günü giiti onun için rapor bitmeden yeni rapor almayın
BENDE ALMADIM KIZLAR TIRNAK MAKASI ya bildiğimiz makas gibi olandan vardı chiccoda açıkçası nasıl kullanırım diye düşündüm,hangisi daha kullanışlıki?
görümcemde 2 tane bebek için deniz simiti getirmiş...)))alisamız daha doğmadı ama yeri hazır maşşallah ne şanslı bebişkomuz dedik...simitler bütün gün havuzda yüzdü..bebişte göbüşte...))))
herkezde bi bebek özlemi çok komiki:)
cnm ama şöyle bir durum var, ssk ya paranı almaya gittiğinde doğum kağıdınıda götürüyorsun ve doğumu 2 hf. önce yaptığın orda bariz belli. yani bence o dediğin iş biraz sakat gibi.
kızlar ben 31+5 im bugün..
Doğum izni 32+0 damı veriliyor....tam tarihi nedir?
mopshy bende tirnak makasi almadim hicte gormedim simdi sen soyledin aklima geldi bakiyim bende :) gogus pedimi hastane pedimi hastane cantama gerekli her seyi aldim mother care den yanlizca su ozel emzirme sutyenlerinden almadim ben hastane disinda pek kullanmam o sutyenelri penye kaldirmiyo falan ama iste hastanede ilk gunelrde kullanirim alirim bir iki tane yeter herhalde dimi?
slm kızlar nasılsınız sitede sorun vardı dün ya şimdide yeni girdim
canım benim eşimde 1 ay önce gitmiş kızına havuz ,almış can yeleği ,pilaj havlusu ,gözlük almış suyun içinde kullanması için adam kafayı yedi garibim bebek onları neyapsın şimdikten havuz tamamda:roflol::roflol:
evet canım o gun gıt hastaneye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?