bende o sütyenden 1 tane aldım.hastahanede evde kullanmaya zaten.dediğin gibi penye yani dışarda kullanılmaz..işte ilk zamanlar takarız...
tırnak makası var heryerde ben gördümde almadım...
göğüs pedi sütyenin içine koyuyormuşuz emzirince falan ..süt kendikendinede akıyormuş sonra kıyafetlerde sarı sarı leke yapıyormuş ondan korumak için koyuluyormuş
tmm belli zaten dogurdugun zaman ne yi sorun oluyo anlamadım
heheheheh))) kız seninkide coşmuş valla...benimkide şişirdi simitleri koydu havuza ))heheheh..sanki bebek var .bütün gün yüzüd..giderkende havasını söndürdü çantaya koydu...bizden beter valla bunlar...:roflol:
bakalım doktor benim uçağa binmeme izin verecekmi:)
bende o sütyenden 1 tane aldım.hastahanede evde kullanmaya zaten.dediğin gibi penye yani dışarda kullanılmaz..işte ilk zamanlar takarız...
tırnak makası var heryerde ben gördümde almadım...
göğüs pedi sütyenin içine koyuyormuşuz emzirince falan ..süt kendikendinede akıyormuş sonra kıyafetlerde sarı sarı leke yapıyormuş ondan korumak için koyuluyormuş
heheheheh))) kız seninkide coşmuş valla...benimkide şişirdi simitleri koydu havuza ))heheheh..sanki bebek var .bütün gün yüzüd..giderkende havasını söndürdü çantaya koydu...bizden beter valla bunlar...:roflol:
nagihan kiz esin ne iyiymis adam neler dusunmus masallah benimkini itele kakala aldiriyorum gidecek havuz malzemesi alcak anlamaz zaten masallah cok guldum ama neler dusunmus :)
siyah kedicigim bebek arabami cok sevdi giriyo icine uyumak istiyo koyuyorum kendi yatagina bes dakka sonra yine arabada sabunlu suyla siliyimde onun ulasamicagi yere kaldiriyim simdilik kedilerin girip cikmadigi yer yok evde bebek olunca bebek odasi yasak olcak :)
bebeğin tırnakları özellikle 40 ında ve genellikle ilk 3 ay kesilmez kızlar
zaten gerek kalmıyor aynı kesilmiş gibi kendiliğinden kopuyorlar, melakeler kesiyor derlet hatta :)))))
neden ilk 3 ay kesilmez ; çünkü erken kesilen tırnaklar ileride daha sert oluyormuş. erkenden sertleşiyormuş.
valla evde hayvan olarak bi balık severim kızlar oda tabağımda yanında rokayla:)
bebeğin tırnakları özellikle 40 ında ve genellikle ilk 3 ay kesilmez kızlar
zaten gerek kalmıyor aynı kesilmiş gibi kendiliğinden kopuyorlar, melakeler kesiyor derlet hatta :)))))
neden ilk 3 ay kesilmez ; çünkü erken kesilen tırnaklar ileride daha sert oluyormuş. erkenden sertleşiyormuş.
kısmetse eylülde doğacak bebişler. bu yazı kaçırdık ama bir dahaki yaz bence rahat edeceğiz. koyarız ana kucaklarına bebişleri, ohhhh götürürüz denize yüzdürürüz. ne de olsa 10 aylık falan olacaklar. ele avuca gelirler bir dahaki yaza. hayırlısıyla.
sormaya daha koluna takılanları almadığına pişman olmulş onlrıda alacakmış
benim eşim benim elbiselerimide alır adam seviyor hele kızana daha ne görse alamaya kalkıyor firenliyorum durbi hele diye
benim esim benle magazya gelir sadece dikilir yanimda bu iyimi derim iyid er daha kotu dedigine rastlamadim anlamiyoki gidecek bana elbise alcak ona gore her sey iyi ben gosteriyorsambebegede benden ayri hic bir sey almadi ama arada bakiyo internetten gosteriyo ama gerekli seyelr sadece elbise havuz malzemesi hayal o kadar inc eolmasini bekliyemem :) masallah esine..
ay ben yerim o kediciği ya yatsın hayvancık kız bırak hoşuna gidiyordur ahahahahhaha ay ç.ok seviyom kedileri köpekleri yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?