2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

selamlar herkese nilücüm doğumda sonra süt nedeniyle göğüsler inanılmaz büyüyor ve normal sütyen kullanamıyorsun bende sadece evde kullanırım diye 2 tane almıştım ama dışarıda da onlardan kullanıyorum

bu arada göğüs pedini kesinlikle LANSİNOH alın kızlar diğerleri sızdrıyor bebedor falan da kullandım ped dolunca kıyafete sızıyor heryer süt oluyor lansinohta jelleşiyor

tmm belli zaten dogurdugun zaman ne yi sorun oluyo anlamadım

doğum yapınca doğum kağıdı veriliyor ve bu andan itibaren doğum sonrası başlamış oluyor haliyle doğum öncesi raporunu devam ettirmezler cnm, haliyle ne kdr erken doğum yaptıysa geriye kalan doğum öncesi izni yanar. ben yanlışmı anladım, doğum yapsakta rapor alıp o yanan 2 haftamızı kullanabiliyoruz olarak anladım ben _?

alem valla bunlar çok hevesliler inşalah böyle giderler bize faydaları olur yardımcı olurlar inşallah
eşim doğsada göğsümde yatırsam uyutsam diyor 4 gözle bekliyor inşallah sonuna kadar böyle gider bıkmazlar

bakalım doktor benim uçağa binmeme izin verecekmi:)

bende yolculuğa çıkacaktım ama korkudan bugün vazgeçtim bişey olur diye 3 saatlik yola gidecektim annemlere ama gitmiyeceğim heralde artık

hamile olmadan valla gogus pedi falan hic bilmezdim simdi bebek reyonalrina baka baka ogrendim gecen ay almistim bende 40 tanesi 2 euro falandi galiba naisl emziricem bilmem birde gogus sagma makinem var iyyy igrenc :) o tirnaklari minicik naisl kedsicem hic bir fikrim yok ben bebege dokunmaya korkuyorum tirnak kesme isini tek basima yapamam herhalde

nagihan kiz esin ne iyiymis adam neler dusunmus masallah benimkini itele kakala aldiriyorum gidecek havuz malzemesi alcak anlamaz zaten masallah cok guldum ama neler dusunmus :)

kısmetse eylülde doğacak bebişler. bu yazı kaçırdık ama bir dahaki yaz bence rahat edeceğiz. koyarız ana kucaklarına bebişleri, ohhhh götürürüz denize yüzdürürüz. ne de olsa 10 aylık falan olacaklar. ele avuca gelirler bir dahaki yaza. hayırlısıyla.

siyah kedicigim bebek arabami cok sevdi giriyo icine uyumak istiyo koyuyorum kendi yatagina bes dakka sonra yine arabada sabunlu suyla siliyimde onun ulasamicagi yere kaldiriyim simdilik kedilerin girip cikmadigi yer yok evde bebek olunca bebek odasi yasak olcak :)

nagihan kiz esin ne iyiymis adam neler dusunmus masallah benimkini itele kakala aldiriyorum gidecek havuz malzemesi alcak anlamaz zaten masallah cok guldum ama neler dusunmus :)

sormaya daha koluna takılanları almadığına pişman olmulş onlrıda alacakmış

benim eşim benim elbiselerimide alır adam seviyor hele kızana daha ne görse alamaya kalkıyor firenliyorum durbi hele diye

ay ben yerim o kediciği ya yatsın hayvancık kız bırak hoşuna gidiyordur ahahahahhaha ay ç.ok seviyom kedileri köpekleri yaaaaa

bebeğin tırnakları özellikle 40 ında ve genellikle ilk 3 ay kesilmez kızlar
zaten gerek kalmıyor aynı kesilmiş gibi kendiliğinden kopuyorlar, melakeler kesiyor derlet hatta :)))))
neden ilk 3 ay kesilmez ; çünkü erken kesilen tırnaklar ileride daha sert oluyormuş. erkenden sertleşiyormuş.

tecrübe işte ne güzel tecrübeli olmak merak ettim daha önce söyledinmi bilmiyorum ama
sen normal doğummu yapmıştın canım ya

ya benim en çok korktuğum şey tırnak kesmek,yapamayacam diye düşünüyorum

inşallah allahım hepimize göstersin o günleri allahım gelsin artık şu eylül ya doğurmak istiyorum hemen

sormaya daha koluna takılanları almadığına pişman olmulş onlrıda alacakmış

benim eşim benim elbiselerimide alır adam seviyor hele kızana daha ne görse alamaya kalkıyor firenliyorum durbi hele diye

benim esim benle magazya gelir sadece dikilir yanimda bu iyimi derim iyid er daha kotu dedigine rastlamadim anlamiyoki gidecek bana elbise alcak ona gore her sey iyi ben gosteriyorsam bebegede benden ayri hic bir sey almadi ama arada bakiyo internetten gosteriyo ama gerekli seyelr sadece elbise havuz malzemesi hayal o kadar inc eolmasini bekliyemem :) masallah esine..

senin bebeğinin kız olduğu kesinleşti mi?

ay ben yerim o kediciği ya yatsın hayvancık kız bırak hoşuna gidiyordur ahahahahhaha ay ç.ok seviyom kedileri köpekleri yaaaaa

zaten ufacikalr biri bizim kocaman iki kisilik yatakta digeride iki kisilik misafir yataginda yatiyo aliyorum tek yataga koyuyorum gidiyo yine obur yataga iki kisilik kcoa yataga sigmiyorlar paylasmisar odalwari onlar efendi ben petim evde sigmiyorlar eve galiba iki kisilik koca yataga bir bebek arabasi kalmisti uyumadigi simdide orda izin vermiyimde anlasin bebekle ilgili seyelrden biraz uzak kalicagina ilk ayalr :) yatak gelsin onda uyumaya calisicak biliyorum zaten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…