tecrübe işte ne güzel tecrübeli olmak merak ettim daha önce söyledinmi bilmiyorum ama
sen normal doğummu yapmıştın canım ya
ya benim en çok korktuğum şey tırnak kesmek,yapamayacam diye düşünüyorum
canım benim zorunlu sezaryan oldu, 8 aylıktı kızım, 8 saat suni sancı yedim açılma 1,5 cm üzerine çıkmadı, bebeğin ve benim kalp atışımızda ani bir düşüş olunca apar topar sezaryana aldılar malesef
canım benim zorunlu sezaryan oldu, 8 aylıktı kızım, 8 saat suni sancı yedim açılma 1,5 cm üzerine çıkmadı, bebeğin ve benim kalp atışımızda ani bir düşüş olunca apar topar sezaryana aldılar malesef
inşallah allahım hepimize göstersin o günleri allahım gelsin artık şu eylül ya doğurmak istiyorum hemen
öyle deme bence , haftasonu bir bebek 40'ının mevlütündeyim. emin ol içeride olduğu günleri çok özleyeceksin, bugünlerin keyfini çıkar dedi herkes bana :)
canim suni sanci cok aci veriyormus diyorlar dogrumu ? yani o kadar acic ekmissin yine sezeryan olmussun cok kotu allah hepimizin yardimcisi olsun ne diyim ;(
Canım ben 11 kilo almıştım en son 8 haziranda gittiğimde sonra şekerden dolayı diyete girdim vs. 3 kilo verdim şuanda toplamda 8 kilodayım :) çok endişeliydim bebeğim zayıftır diye ama öyle değilmiş çok içim rahatladı.
Çok saol lilacım. Doktorumda öyle dedi... Dedimki ani şeker düşüşleri bebek ölümlerine yol açarmış doğrumu? o da evet doğru şekerin çıkması tamam kötü ama ani düşmesi daha da kötü dedi sen sürekli yanında şeker bulundur şekerinin düştüğünü anladığın an at ağzına falan dedi Sonrasın dada ama sen çok bilinçli bir annesin şimdiden düşünüyorsun bebeğini bak 1 ay dikkat ettin herşey güzel oldu bunları düşünme allahın izniyle alıcaksın bebeğini sağlıklı sıhhatli kucağına dedi... Çok mutlu oldum :1hug:
kızımı aradım 1 haftadır evdeydim, alışmıştı bana, bugün babaannesinden yemek yemiyormuş, annecim gel sen yedir ben senden yemek istiyorum dedi, üfff işte çalışmanın zorluğu. sen yemeğini ye ben seni bisikletinle gezmeye çıkarıcam akşam dedim tmm söz yicem dedi umarım yer,
kızlar nasılsınız? Bugün esim safra kesesinden ameliyat oldu. Suan yogun bakımda saat 8den beri hastanedeyiz. Işe gelmem gerekti yarım saat sonra cıkacam tekrar gidecem yanına
kızlar nasılsınız? bugün esim safra kesesinden ameliyat oldu. suan yogun bakımda saat 8den beri hastanedeyiz. işe gelmem gerekti yarım saat sonra cıkacam tekrar gidecem yanına
gecmis olsun canim ins esin bir an once hastaneden cikar sende cok yorulmussundur kesin uzuldum gecmis olsun sana ve esine yeniden..
gecmiş olsun canım..inş. şifa bulur... Benım annemde olmuştu açık amelıyat değilse cabuk toparlar...
tskler kızlar, evet cok yoruldum 1 tane tostla duruyordum
işe gelince pastaneden biseyler yedim simdi daha iyiyim.
15 dk sonra cıkıp gidecem yanına...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?