2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tecrübe işte ne güzel tecrübeli olmak merak ettim daha önce söyledinmi bilmiyorum ama
sen normal doğummu yapmıştın canım ya

canım benim zorunlu sezaryan oldu, 8 aylıktı kızım, 8 saat suni sancı yedim açılma 1,5 cm üzerine çıkmadı, bebeğin ve benim kalp atışımızda ani bir düşüş olunca apar topar sezaryana aldılar malesef

ya benim en çok korktuğum şey tırnak kesmek,yapamayacam diye düşünüyorum

madecim aslında 3 aydan sonra bebeklerin tırnağını kesmek çokkk kolay çünkü bebek fazla hareketli olmuyor, ama 6 aydan sonra sürekli elleri hareket halindeyken kesmek için uğraşıcaz, allah korusun tırnağı kescem diye etinide arada kesmemek için

arkadaşlar ben sabah 7.30 da kahvaltı yaptım hala onla duruyorum gideyimde bişeyler yiyeyim acıktım artık

canim suni sanci cok aci veriyormus diyorlar dogrumu ? yani o kadar acic ekmissin yine sezeryan olmussun cok kotu allah hepimizin yardimcisi olsun ne diyim ;(

hı olsun ya bebekle sen iyi olda sezeryan önemli değil tabi normal doğum gibi yokta ama olsun bebeklerimiz sağlıklı olsun

bir arkadaşım dün doğum yapmış şimdi aldım haberini, kendisi amerikada, son 2 aydır sürekli diyordum sen ilaydanın ( kızımın ) yaş gününde doğuracaksın diye, öylede olmuş çok şaşırdım demekki içime doğdu :) 39+4 te doğum yaptı

inşallah allahım hepimize göstersin o günleri allahım gelsin artık şu eylül ya doğurmak istiyorum hemen

öyle deme bence , haftasonu bir bebek 40'ının mevlütündeyim. emin ol içeride olduğu günleri çok özleyeceksin, bugünlerin keyfini çıkar dedi herkes bana :)

öyle deme bence , haftasonu bir bebek 40'ının mevlütündeyim. emin ol içeride olduğu günleri çok özleyeceksin, bugünlerin keyfini çıkar dedi herkes bana :)

öylede o na çok ihtiyacım var benim yanlızım o benim yanlızlığım arkadaşım olacak nasip olursa
çalışan anneler için zor olur belki ama bizim işimiz yokki sadece o olacak işim gücüm

canim suni sanci cok aci veriyormus diyorlar dogrumu ? yani o kadar acic ekmissin yine sezeryan olmussun cok kotu allah hepimizin yardimcisi olsun ne diyim ;(

doğru canım kendi sancınla doğurmak daha hafif oluyor, o yüzden sancını 5 dakikada 1 gelmeye başlayınca gidin hastaneye, erken giderseniz suni sancı verme ihtimalleri var ( eğer açılma yoksa ) ben hep diyorum ne sezaryan ne normal doğum zor değil, her ikisini yaşamak daha zor

ben doğum izninden sonra kendimi nasıl hissedicem onu merak ediyorum şimdi:Sherşey bitti bi bu kalmıştı düşünecek:)

sevcan canım diyetini yazabilir misin çok merak ettim:)

kızımı aradım 1 haftadır evdeydim, alışmıştı bana, bugün babaannesinden yemek yemiyormuş, annecim gel sen yedir ben senden yemek istiyorum dedi, üfff işte çalışmanın zorluğu. sen yemeğini ye ben seni bisikletinle gezmeye çıkarıcam akşam dedim tmm söz yicem dedi umarım yer,

cikolata haklisin cidden zereyan normal diyoruz o kadar normal sanci cekip acil sezeryana gitmekte var bu durumda ikisinide yasamis oluruz nasil korkuyorum ya dogumdan icim gidiyo dusundukce naisl dogurcam bilmiyorum ama insallah bir sey cik olmaz eve saglam geliriz ..

oy kıyamam yaaaaaaaabende çalışan anne çocuğuyum ve malesef kreşte büyüdüm ki benim zamanımda böyle kreşlerde yoktu hastanenin bi odasını kreş yapmışlardı başımıza bi öğretmen,yemekler hastane yemeği...hala haşlanmış patatesi ve eti sevmem

eylul annelerinin en korkagi benim galiba :) bazen icim karariyo esime falan catiyorum dogumu dusundukce sonra kendime diyorumki saadet milyon yildir insan nesli boyle cogaliyo tek senmisin bebek yapan annen bile 3 tane yapmis annemde benim gibi nezle osla dunyayi karartir cevresindekilere :) ins boyle kendi kendime teselli vererek dogurur gelirim..

kızlar nasılsınız? bugün esim safra kesesinden ameliyat oldu. suan yogun bakımda saat 8den beri hastanedeyiz. işe gelmem gerekti yarım saat sonra cıkacam tekrar gidecem yanına

kızlar nasılsınız? Bugün esim safra kesesinden ameliyat oldu. Suan yogun bakımda saat 8den beri hastanedeyiz. Işe gelmem gerekti yarım saat sonra cıkacam tekrar gidecem yanına

gecmiş olsun canım..inş. şifa bulur... Benım annemde olmuştu açık amelıyat değilse cabuk toparlar...

kızlar nasılsınız? bugün esim safra kesesinden ameliyat oldu. suan yogun bakımda saat 8den beri hastanedeyiz. işe gelmem gerekti yarım saat sonra cıkacam tekrar gidecem yanına

gecmis olsun canim ins esin bir an once hastaneden cikar sende cok yorulmussundur kesin uzuldum gecmis olsun sana ve esine yeniden..

gecmis olsun canim ins esin bir an once hastaneden cikar sende cok yorulmussundur kesin uzuldum gecmis olsun sana ve esine yeniden..

gecmiş olsun canım..inş. şifa bulur... Benım annemde olmuştu açık amelıyat değilse cabuk toparlar...

tskler kızlar, evet cok yoruldum 1 tane tostla duruyordum
işe gelince pastaneden biseyler yedim simdi daha iyiyim.
15 dk sonra cıkıp gidecem yanına...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…