tskler kızlar, evet cok yoruldum 1 tane tostla duruyordum
işe gelince pastaneden biseyler yedim simdi daha iyiyim.
15 dk sonra cıkıp gidecem yanına...
tskler kızlar, evet cok yoruldum 1 tane tostla duruyordum
işe gelince pastaneden biseyler yedim simdi daha iyiyim.
15 dk sonra cıkıp gidecem yanına...
kızlar nasılsınız? bugün esim safra kesesinden ameliyat oldu. suan yogun bakımda saat 8den beri hastanedeyiz. işe gelmem gerekti yarım saat sonra cıkacam tekrar gidecem yanına
saadetcim patatesli yapabilirsin, sadece bulgurdan yapılmaz, patatesi haşla et yerine patates kat benimde canım çekti şimdi sempatiksalakcinni
cikolata denedinmi nasil oluyor bana tarif yazsana bende internetten bakiyorum hepsi farkli farkli bulgur patates yok hic
cnm benim ablam süper yapıyor çiğköfteyle arasında hiçbir tad farkı yok. annem mardinin arap kökenlilerinden o yüzden bu işi iyi biliriz :) hatta az öncede ablamı aradım canım çekti dedim gelip yapacak bana iyice öğrenirim ondan, ben net bilmiyorum naasıl yapılıyo püf noktası nedir diye.
patatesi haşlıyor eziyor, bulguru ıslıyor biraz şişince patatesle güzelce bulgur iyi ezilene kdr yoğuruyor. sonra baharatlarını ve yeşilliklerini katıp yoğuruyor. dediğim gibi net tarif bende bilmiyorum CADIARZU
saadet bence gerek yok, kolikli mızmız bir bebek olursa doğumdan sonra almayı düşünebilirsin ama belki sakin olacak ve gerek duymayacaksın bayanssulusmile
tmm canım yazarım sanada, bende alışkınım yemeklerimi hep baharatlı bol salçalı ve genelde acılı yapıyordum takiii midemde sorun çıkana kadar aklinialirimsmile ingilterede illaki güzel yapan yerde vardır ama bulmak lazım, adam bide türk olacak nasıl yapıyomuş öyle türk kebabı böğğğğverdigin tarife gore deniyim bir ablan sana gelirse bakip banada yazsana tarifi canim bende boyle acili ve turk yemekelrini hele dogu yemekelrine bayilirim burdada bulmam im kanisz bunalr agiz tadlarini bilmiyo azicik acidan oluyorlar keske burda bulabilsem guzelt urk yemekleri lokanta var turk kebab allahim plastik yapanda turk anlamadim bir kere yedim kusa kusa bir hal oldum asla gitmem yeniden..
tmm canım yazarım sanada, bende alışkınım yemeklerimi hep baharatlı bol salçalı ve genelde acılı yapıyordum takiii midemde sorun çıkana kadar aklinialirimsmile ingilterede illaki güzel yapan yerde vardır ama bulmak lazım, adam bide türk olacak nasıl yapıyomuş öyle türk kebabı böğğğğ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?