2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
saadetcim doğumdan korkma bu kadar, nasıl girdilerse öyle çıkacaklar sempatiksalakcinni
butterfly çok geçmiş olsun, yemeğini yemeye çalış canım 1 tostla bebekte acıkmıştır annesi

tskler kızlar, evet cok yoruldum 1 tane tostla duruyordum
işe gelince pastaneden biseyler yedim simdi daha iyiyim.
15 dk sonra cıkıp gidecem yanına...

Çok geçmiş olsun canım acil şifalar eşine ...bebek gibi bakım ister valla şimdi kesinn:roflol: heleki ameliyat nazlarından durulmazz allah yardımcın olsun...dikkat et kendine..

kizlar canim ciog kofte istiyor burda bulmamda malum imkansiz tum baharatlarimi aldim yapabilirmiyim sizce etsiz istiyorum pismemis et yiyemem sadece bulgurla yapip memmun kalaniniz varmi aranizda naisl yapiliyor?

saadetcim patatesli yapabilirsin, sadece bulgurdan yapılmaz, patatesi haşla et yerine patates kat benimde canım çekti şimdi sempatiksalakcinni

cikolata denedinmi nasil oluyor bana tarif yazsana bende internetten bakiyorum hepsi farkli farkli bulgur patates yok hic

cnm benim ablam süper yapıyor çiğköfteyle arasında hiçbir tad farkı yok. annem mardinin arap kökenlilerinden o yüzden bu işi iyi biliriz :) hatta az öncede ablamı aradım canım çekti dedim gelip yapacak bana iyice öğrenirim ondan, ben net bilmiyorum naasıl yapılıyo püf noktası nedir diye.
patatesi haşlıyor eziyor, bulguru ıslıyor biraz şişince patatesle güzelce bulgur iyi ezilene kdr yoğuruyor. sonra baharatlarını ve yeşilliklerini katıp yoğuruyor. dediğim gibi net tarif bende bilmiyorum CADIARZU

saadet bence gerek yok, kolikli mızmız bir bebek olursa doğumdan sonra almayı düşünebilirsin ama belki sakin olacak ve gerek duymayacaksın bayanssulusmile

verdigin tarife gore deniyim bir ablan sana gelirse bakip banada yazsana tarifi canim bende boyle acili ve turk yemekelrini hele dogu yemekelrine bayilirim burdada bulmam im kanisz bunalr agiz tadlarini bilmiyo azicik acidan oluyorlar keske burda bulabilsem guzelt urk yemekleri lokanta var turk kebab allahim plastik yapanda turk anlamadim bir kere yedim kusa kusa bir hal oldum asla gitmem yeniden..

saadet bence gerek yok, kolikli mızmız bir bebek olursa doğumdan sonra almayı düşünebilirsin ama belki sakin olacak ve gerek duymayacaksın bayanssulusmile

bana cekerse kesin mizmiz bir tip olur annem bana diyorki seni buyutene kadar omrumden omur gitti surekli agalrmisim ger ci annem 15 babam 16 yaisnda tek baslarina evlenmisler ben dogmusum o yasta belkide derdimi anlayadiniz diyorum ...

hastanede bir kizla tanismistim ayni gune hemsire egitim sinifindan gun vermis bana kizla dun aksam rastladim birlitke gidicez 17 yaisnda bir bebegi 1 yaisnda simdi benimle yine hamile evlide degile rkek arkadasi var oda 18 aysinda ya bunalr anne baba olcak ne akla olurlar bilmem baba 18 anne 17 iki cocuk ya sasiriyorum bazen bunlara..

tmm canım yazarım sanada, bende alışkınım yemeklerimi hep baharatlı bol salçalı ve genelde acılı yapıyordum takiii midemde sorun çıkana kadar aklinialirimsmile ingilterede illaki güzel yapan yerde vardır ama bulmak lazım, adam bide türk olacak nasıl yapıyomuş öyle türk kebabı böğğğğ

burda cok mutfak kavrami gelismemis insanalrin cogu sisman cunku sabah kahvaltilari klasik sosis domuz pastirmasi falan yiyolar tabi sisiyolar genelde burda cok yaygin cin lokantasi allahim her kose basi tiklim tiklim igrenc yemeklker esime yasakladims evmiyorum gisiyoruz ben ac kaliyorum italyan lokantalari eh iste hindistan yemekelrib izim yemekler gibi bol baharatli bazi yemekelri guzel bunalrin kendi mutfaklari olmayinca boyle ulusal lokantalar var her yerde turk mutfagi diye gittim pisman oldum turkiyedeki tat keisnlikl yok en iyisi evde yapmak yemek..

kızın umarım sana çekmez, çokk zor kolikli bebeğe bakmak, benim kızımda öyleydi şimdi dua ediyorum umarım normal gazlı ve uslu bir bebek olur diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…