2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
para için doğuyor o kadar çocuk, birde evlenmeden yazık günah

canim bunalr cidden cok ilginc ama devletleri cidden cok destek ozellikle kadina bazen sasiriyorum simdi bizim devletimizde sagolsun ama cidden arada 50 yillik fark var desem az cocugun var sadece cocuk parasi ile kalmiyor gittin devlete kocam veya erkek arkadasim bana destek olmuyor dedigin anda cocuk parasi iki katina cikioyr ayrica devlet sana esyali ev tutup tum masrafalri 16 yasina kadar oduyor sadece basvuru yapiyorsun birde burdaki adamlarda farkli bakislari turkiyede kaidn ayrilsa eisnden cocukla kalsa aaa cocuklu kaidn derler bunalr boyle degil adamalr hic karsisindaki kadinin cocugunu dert etmiyo benim esimin ablasinin 3 cocugu var bosanmis simdi 5 senedir bir adamla yasiyo ben evli cocukalrdan onun zannediyordum 1 yil esim soyledi sorna evlid egiller adam cocukalrla naisl ilgileniyor oynuyor ablasi diyorki kendi babalarindan daha ilgili hepsi boyle ama cocuk anneye yuk olmuyo devlet arkasinda olunca adamalrda aaa kadinin cocugu var diyemiyo demekki turkiyede cocuklu kalsan adam evlenirken on kere dusunuyo cocuk sorun oluyo burda 5 cocugu olsun kadinin bekar adamla evleniyo kimsede bir sey demiyo tabi devlette kadinin arkasinda adam sozle satassa ceza evine gidiyo turkiyede kocan severde doverde mantigi var bunalrda yok ..

saadet yazdıkların bizim yasalamızdan o kadar uzakki şaşkınlıkla okuyorum, arada ne kadar çok fark var vayy bee, açılın ingiltereye geliyorum

heryerde afis var kadin kendini psikolojik kotu hissederse develt eve ucretsiz psikoloj gonderiyo esime diyorumki arasamda gelsemi hamilelikten psikolojim mahfoldu seninki hormonlardan gerek yok diyo :)

saadet yazdıkların bizim yasalamızdan o kadar uzakki şaşkınlıkla okuyorum, arada ne kadar çok fark var vayy bee, açılın ingiltereye geliyorum

bende ilk geldigimde sadece dinliyodum hadi ya diye yani tanidigim uc komsumuz esleri zannediyorum resmen degillermis evelride develtin verdigi evmis sonradan ogrendim kullaniyorlar resmen ama yakalanirlarsa cezalari cidden cok buyuk ama kadinin bir yerde gucun elinde olmasida iyi arkadaslar erkekler daha dikkatli oluyo ev kadinin issizlik maasi ayda 800 euro bir iki yilla isnirlid egil ayrica birde cocuk parasi calismasina gerek yokki 16 yil yatiyo ...

patates dedin gene aklıma çiğ köfte geldi eve gidince denicem bakalım becerebilcemmi :) ablamı bekleyemicem h.sonuna kdr

bu aksama bulgur pilavi yapmaya karar verdim yemek hazir olsunda esim yari fiyatina bir seyelr bulmus mother carede internetten burdakinde varmi gidip ona bakicaz havuza gidicez yemek hazir olsun :) esimin aliskanligi yari fiyatina olsun ister kullansin ister kullanmasin adam manyak aliyo bazen alisveriste bunu niye aldin diyorum yari fiyatina cunku diyo yari fiyatina ikinci es bulsa onu alip gelicek korkuyorum ..

cikolata hic ama hic turk yok market bile bana 2 saat arabayla 2 saate donus yani ama bunlarin yemekelri cok igrenc acsam hayatlarinda ilk defa adam gibi yemek yerler dualari yeter

yazılanlaı bir okuyayım dedim valla koparttın benii çok yaşa emi kaydirigubbakcemile3

kızlar yürüyüşe çıkıcaktım wc ye girdim rahmimde böyle garip bi acı oldu sanki bişey çizdi
böyle adet olmadan önce hafif sızlar ya rahim garip bişey oldu korktum çıkmadım yürüyüşe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…