2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hadi bakalım az kalmış...
kızlar ben doğuma 3 hafta kalan mecburen izine ayrılmak istiyorum 32 haftadan sonra çalışabilir raporum olduğu halde 10 günlük rapor alsam bi sorun olurmu?

bende 32.haftandan sonra çalışabilir raporu alıcam dün bizim muhasebeciye sordum çalışabilir raporu alınca ayrıca rapor alabilimiyim diye tabiki alabilirsinn hamilesin sen ne olacağı belli olmaz o hakkın saklı dedi..

kızlar ben doğuma 3 hafta kalan mecburen izine ayrılmak istiyorum 32 haftadan sonra çalışabilir raporum olduğu halde 10 günlük rapor alsam bi sorun olurmu?

ben de sormuştum.bana haamilelik dışında bi şeyden rapor alabilirsin ya da yıllık izin kullanabilirsin demişti.diyelim ki düştün ayağını burktun.kadın doğumcudan çalışabilir raporu aldın diye o halde işe mi gideceksin??

[/url][/IMG]
Kızlar bunu dün aldım.. Kapı süsümüz.... Ama oğluma henüz bir isim bulamadığımız için henüz isimsiz....

Günaydın kızlaarr.

Butterfly canım çok geçmiş olsun eine acil şifalar diliyorum.İnşallah bundan sonra bi sıkıntı yaşamazsınız.

Denizbarış canım kapı süsü çok hoşmuş gerçekten.
İsim konusunda seninle aynı durumdayız maalesef ((

günaydın kızlar inş. iyisiniz iki bacak ranızdaki kemiklerde ağrınız oluyormu bende 2 -3 gündür özellikle gece tuvalete kalkarken bıçak gibi ağrı oluyor doğurcam sandım bebişimin kıyafetlerini yıkamaya attım

[/url][/IMG]
Kızlar bunu dün aldım.. Kapı süsümüz.... Ama oğluma henüz bir isim bulamadığımız için henüz isimsiz....

canım çok güzelmiş güle güle kullandırmayı nasip etsin rabbim..
Butterfly'm canım benim çok geçmiş olsun tez zamanda eşinin sağlığına kavuşması dileğiyle..

kısmet'm geçmiş olsun korkutuyorlar ama ciğer geliştirici oldunya korkma erken gelmek isterse de rabbim sağlıklı dünyaya getirmeyi nasip etsin ..

Canım benim günaydınlar..Kramp tarzında giriyor magnezyum içiyormusun..

Canım benim günaydınlar..Kramp tarzında giriyor magnezyum içiyormusun..

zorla içiyorum günde 1 tane ama kramp gibi değil sanki bacaklarımın 2 tarafıda ayrılıyor gibi oluyor sanırım en zor zamanlara giriyoruz yükümüz ağırlaşıyor inş. zamanında gelir meleklerimiz

gunaydın kızlar

zeynepcım bende dun oglenden berı tarıf ettıgın seklıde agrılar oldu hele gece artık acıle gıdelım dedım esıme, yattıgım yerde donemedım kalkamadım yuruyemedım kılıtlendım resmen felc gıbı hala da acıyor o bolge neden oyle oldu anıden anlamadım adım attıkca bıseyler saplandı belıme ve catı kemıklerıme, sabah cok sukur bıraz daha ıyıyım Allah bıdaha yasatmasın bende korktum senın gıbı daha hıcbıseyımız hazır degıl

canım öyle yapacağına gıdıp raporunu açtır.. atıyorum.35 haftada raporunu kullanmaya başla... diğer raporlarla karıştırma bence .... yada iznin varsa kullan..cünkü sen o arada calışıyor gözükeceksın... primin ödenmeye devam edecek.. rapor alırsan gunun kesılır işler karışır....

canım ya o ağrı doğumdada olursa nasıl doğururuz düşünemiyorum insan adım atamıyor allah yardımcımız olsun

kızlar bişey soracağım diyelim ben sezeryan olmak istedim 38 hafta değilde 39 hfta olsam olurmu ikinciside sezeryanda kanaman oluyomu annem kanın pisliğin hep içerde kalıyo normal doğm ol diyo ne dersiniz bu konuda ilgis olan varmı bide çok göbrk kalıyomuş

genelde 39 haftada alıyolar benimki öyle olacak...
sezeryanda kanama oluyor tabiki ama doğumdaki gibi için temizlenmiyor sürekli yattığın için,ben yatakya yatarken hemşire gelip alttan eliyle pıhtıları boşaltıyodu bunları almasam sana ateş yapar dedi....

göbek kalma meselesine gelince benim ilk sezeryanda çok göbeğim kaldı ama şimdi doktorumla konuştum göbeğimi toparlıcak ameliyatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…