hadi bakalım az kalmış...
kızlar ben doğuma 3 hafta kalan mecburen izine ayrılmak istiyorum 32 haftadan sonra çalışabilir raporum olduğu halde 10 günlük rapor alsam bi sorun olurmu?
kızlar ben doğuma 3 hafta kalan mecburen izine ayrılmak istiyorum 32 haftadan sonra çalışabilir raporum olduğu halde 10 günlük rapor alsam bi sorun olurmu?
[/url][/IMG]
Kızlar bunu dün aldım.. Kapı süsümüz.... Ama oğluma henüz bir isim bulamadığımız için henüz isimsiz....
[/url][/IMG]
Kızlar bunu dün aldım.. Kapı süsümüz.... Ama oğluma henüz bir isim bulamadığımız için henüz isimsiz....
günaydın kızlar inş. iyisiniz iki bacak ranızdaki kemiklerde ağrınız oluyormu bende 2 -3 gündür özellikle gece tuvalete kalkarken bıçak gibi ağrı oluyor doğurcam sandım bebişimin kıyafetlerini yıkamaya attım
Canım benim günaydınlar..Kramp tarzında giriyor magnezyum içiyormusun..
günaydın kızlar inş. iyisiniz iki bacak ranızdaki kemiklerde ağrınız oluyormu bende 2 -3 gündür özellikle gece tuvalete kalkarken bıçak gibi ağrı oluyor doğurcam sandım bebişimin kıyafetlerini yıkamaya attım
gunaydın kızlar
zeynepcım bende dun oglenden berı tarıf ettıgın seklıde agrılar oldu hele gece artık acıle gıdelım dedım esıme, yattıgım yerde donemedım kalkamadım yuruyemedım kılıtlendım resmen felc gıbı hala da acıyor o bolge neden oyle oldu anıden anlamadım adım attıkca bıseyler saplandı belıme ve catı kemıklerıme, sabah cok sukur bıraz daha ıyıyım Allah bıdaha yasatmasınbende korktum senın gıbı daha hıcbıseyımız hazır degıl
kızlar bişey soracağım diyelim ben sezeryan olmak istedim 38 hafta değilde 39 hfta olsam olurmu ikinciside sezeryanda kanaman oluyomu annem kanın pisliğin hep içerde kalıyo normal doğm ol diyo ne dersiniz bu konuda ilgis olan varmı bide çok göbrk kalıyomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?