2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya öyle tabiki bozocum anne olmak kolay değil bi şeiklde acı çekiceksin
neden doğumdan sonra günahsıız oluyosun diyolar bi sebebi var tabiki

yavrularımız sağ salim doğsun artık çekeceğiz acıyı sancıyı bendede rahim çatım darlığı vardı doğumda çılırmı bilmem kızlar rahimde açılma ne zaman başlar benm duyduğuma göre sancı olursa açılma olurmuş benm ay sancılarım başladı ara ara giriyo belimden karnıma doğru drumda söledi bu ay sancıların başlar diye bazen bacağım avuruyo sizlerdede varmı

canım çatın darsa doktorun sezeryan demedimi sana ?
benim bildiğim hamileliğin son aylarında çatı kemikleri yavaş yavaş genişlermiş
bacak aramızdaki kemiklerin ağrısı ondan oluyor...
rahim açılması ise evet sancıyla oluyo canım ama kimiside doktora gidiyo rahim açılmış ama sancı yok bunuda duydum etrafımda

Ayşecim aynen yaa... işyerinde ödüm kopuyor yere bişey düşürüce diye.. hayatta eğilip alamıyorum.. Evde olunca dizlerimi kırıp yere değdirip alıyorum.. Ama işyerinde olmaz... Geçen zaten stajyer kıza alt dolaptaki dosyaların hepsini üst raflara aldırttım... Arşiv dosyalarını ve kullaılmayanları aşşağı indirttim...
Böylece fazla eilip kalkmıyorum...
Nişey düşürürsem de gene birilerinden rica ederim :)) çok komik yaa... Eşim de hacı yatmaz diyor bana... YAtarken bi eziyet kalkarken başka bi eziyet... YAtmak daha da büyük sorun sağa dönüyorum yok sola dönüyorum yok sırtüstü olmuyor yüzüstü olmuyor... YAtakta dönüp duruyorum, adamı da uyutmuyorum :))

valla kuzum eğer bir sıkıntın zorluğun yoksa sezerysn yerine normal doğum hemen ayağa kalkıyorsun için temizleniyor herşey bir yana meleğin ilk saniyelerde koklayabiliyorsun çok güzel...

Kızlar şimdi benim hastanede giymek için bi gecelik sabahlığım oldu... Penye spor bişey...
Bunun haricinde 1 tane salaş bir penye gecelik, 2 tane de şık gecelik var(artişin kısa kollu kolu tül olanlarından biri krem biri mavi...(boyları uzun geldi biraz... diz altı kestirip penyeciye diktiricem.. sıkıntı basar bana ayağıma bacağıma dolanırsa...)
Ama onların sabahlığını almadım... 1 tane sabahlık yeter diye düşünüyorum, ama sabahlık gri penye spor yani o şık geceliklerin üstüne abes mi olur acaba...
Ayrıca 2 tane de penye pijama aldım, önden 4 düğmeli... cepli yırtmaçlı olanlar hoşuma gimedi...

merhaba arkadaşlar şekeri olan arkadaşlar,doktorun verdiği diyet listenizi yazabilir misiniz acaba,dün sevcana yazdım ama görmedi sanırım,diğer arkadaşlardanda bekliyorum,teşekkürler...

aynen :))))
eşimde diyoki uyumuyosun benide uyutmuyosun diyo :)
yan yatınca yine biras rahat oluyorum ama kızım yattığım yöne yığılıyo
uzun süre yatamıyorum bir yöndee off çok zor günler bi atlatsaydık hayırlısıyla

merhaba arkadaşlar şekeri olan arkadaşlar,doktorun verdiği diyet listenizi yazabilir misiniz acaba,dün sevcana yazdım ama görmedi sanırım,diğer arkadaşlardanda bekliyorum,teşekkürler...

Şekerim çıktı ama sıkı bir diyet listem yok
3 ana öğün 3 ara öğün şeker hamurişi ekmek yerine kepek ekmeği şerbetli tatlı yok 8-9 kiraz 1 küçük armut 1 küçük dilim karpuz(karpuz ve kavun mümkün olduğunca tüketme çok şeker var ) bol bol su iç 2lt geç bir kere..

aynen kızlar eğilmek bayağı sorun oldu diyorum bu göbekli adamlar ne yapıyor :roflol:

Kızlar benim yine kabızlık sorunum başladı çok fenayım wcde resmen dakikalarca oturuyorum ödüm patlıyor doğumu tetikleyecek diye..

sempatiksalakcinni

Soru sormamıştım da, selam vermiştim tatil dönüşü, neyse sıcaklarda normal zatenakannehir

Sahi tatildeydin dimi kuzum kıyamam inan sıcaklardan Anlat bakalım nasıl geçti meleğinle tatilin üzmemiştir inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…