2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ay ben korktum ayşecğim nasıl yani eliyle boşaltıyo içm bi tuhaf oldu canm nasıl karnında toparlama olcak ban biraz bilgi ver bu konuda çok kararsızm sezeryanmı normal doğmmu şuanda benm her şey normal gidiyo normal doğuma yapabilirm kararı bana bıraktı drm bi aksilik olmazsa peki ayşeciüm kaç günde aya kalkılıyo ne zamn kendi işini yapabilirsin bebeğini yıkayabilirsn?

nasıl boşaltıyor pıhtıları :1shok:

canım ne olursa olsun son ana kadar normal doğumdan vazgeçme sadece bir günlük acı çekiyosun sonra ayaktasın ama sezeryanın ağrıları çok zor oluyo...benimki iyiydi gerçi daha hastanedeyken 2. günde tutunarak kendi başıma kalkabiliyodum ama kurbağa gibi yürüyodum tam anlamıyla eski haline 1 haftada dönüyosun....

kızlar hemşire geliyodu odadakiler bir dakika dışarı çıkamısınız diyodu bacağımı kaldırıyodu eliyle vajinal muayene eder gibi bişiy yapıyodu azcık canım acıyodu hemşirerde eliyle kan pıhtılarını gösterdi bunları almasam sana ateş basar ağrı yapar rahatsız olursun dedi ama tabi bunu iilk ameliyattan çıktığın saatlerde yapıyo sonra ayağa kalktığın için kendiliğinden atıyosun zaten

ayy sezeryan olsan bidert normal doğum olsa bi dert hayırlısıyla bi doğursaydık

bi arkadaşım doktoruna demişki ameliyat esnasında karnımı göbeğim kalmıcak şeiklde tooparlayarak dikermisiniz deiş oda tamam demiş arkadaşımın minnacık göbeği vardı fazla yoktu sezeryan olmuş gibi değildi valla
bende söledim doktoruma sen bana hatırlat hallederiz dedi yağları aşağı çekerek dikeriz dedi.
zaten karın gerçe ameliyatı nasıl oluuyor

tskler kızlar...
bugün iş yeride cok stresli. ögleden sonra izin alıp kocamın yanına gidecektim ama cıkamıcam galiba

Maaşallah herkes burdaymış. Biz tatilden döndük, ablam geldi yanıma. Kızımın giysilerini yıkadık, ütüledik. Teyzesi neler getirmiş. Çantamızı yapıcaz. Neler neler koymalı bilemiyorum ki. Bezini Prima aldık 2 numara 3-6 kilo... Özledim sizi de. Ara ara gelirim yine...

sezaryanda benimde kan pıhtılarını hemşire eliyle temizledi ilk saatlerde, 1 defa yaptı azcık acıdı haliyle. estetik dikiş yapıyor çoğu hastane, normal dikiş nerdeyse kalktı gibi birşey.

Kızlar ben artık çok ağırlaştım yaa... Fazla kilo almadım hamile kaldığımdan bu yana 4 kilocuk.. Ama kendimi gülle gibi balon gibi hissediyorum... Oturduğum yerden kalkmak, yataktan kalkmak hep törenle....
ayağımda da ellerimde de yüzümde de ödem şişlik yok, ama ben kendimi çok şiş hissediyorum... sanki derilerim gerilmiş gibi... Kontrol ediyorum yokk şiş falan...

Bu arada bacaklarımın üst kısımlarında ufak ufak kılcal damar şeklinde varisler çıktı... Ne yapmak lazım yaa... BU sıcakta varis corabı da giyemem ki :(

ayy süper bisey her doktor yapabilir mi acaba?
bende konusayım doktorumla

canım bende 8 kilo aldım ama aynen sanki heryerim şişmiş gibi hissediyorum fazla şişimde yok demekki yanlız değilim
eğilip bişey almak eziyet oturup kalkmak eziyet bilmiyorum az kaldı ama hakkaten zorlaştı hayat Allahım hayırlısıyla kurtarsın bzi

ayy süper bisey her doktor yapabilir mi acaba?
bende konusayım doktorumla

evet yapıyolarmış bende yeni öğrendim benim kendi doktorum bile sezeryanla doğurmuş bebeğini oda öyle yaptırmış baktım azcık göbeği vardı ama öle sezeryan olmuş gibi değil
ne yaparsan yap azcık kalıyo dedi ama öle koca bi göbek değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…