genelde 39 haftada alıyolar benimki öyle olacak...
sezeryanda kanama oluyor tabiki ama doğumdaki gibi için temizlenmiyor sürekli yattığın için,ben yatakya yatarken hemşire gelip alttan eliyle pıhtıları boşaltıyodu bunları almasam sana ateş yapar dedi....
göbek kalma meselesine gelince benim ilk sezeryanda çok göbeğim kaldı ama şimdi doktorumla konuştum göbeğimi toparlıcak ameliyatta
genelde 39 haftada alıyolar benimki öyle olacak...
sezeryanda kanama oluyor tabiki ama doğumdaki gibi için temizlenmiyor sürekli yattığın için,ben yatakya yatarken hemşire gelip alttan eliyle pıhtıları boşaltıyodu bunları almasam sana ateş yapar dedi....
göbek kalma meselesine gelince benim ilk sezeryanda çok göbeğim kaldı ama şimdi doktorumla konuştum göbeğimi toparlıcak ameliyatta
ay ben korktum ayşecğim nasıl yani eliyle boşaltıyo içm bi tuhaf oldu canm nasıl karnında toparlama olcak ban biraz bilgi ver bu konuda çok kararsızm sezeryanmı normal doğmmu şuanda benm her şey normal gidiyo normal doğuma yapabilirm kararı bana bıraktı drm bi aksilik olmazsa peki ayşeciüm kaç günde aya kalkılıyo ne zamn kendi işini yapabilirsin bebeğini yıkayabilirsn?
ayy sezeryan olsan bidert normal doğum olsa bi dert hayırlısıyla bi doğursaydık
aa ben de söyliyim dr bakalım ne diycek
inşllh estetik dikiş yapıyorlardır o daha iyiymiş
ben kendimi duşa atıcam bu nasıl bir sıcaktır dayanamıycam
ben kendimi duşa atıcam bu nasıl bir sıcaktır dayanamıycam
bi arkadaşım doktoruna demişki ameliyat esnasında karnımı göbeğim kalmıcak şeiklde tooparlayarak dikermisiniz deiş oda tamam demiş arkadaşımın minnacık göbeği vardı fazla yoktu sezeryan olmuş gibi değildi valla
bende söledim doktoruma sen bana hatırlat hallederiz dedi yağları aşağı çekerek dikeriz dedi.
zaten karın gerçe ameliyatı nasıl oluuyor
Kızlar ben artık çok ağırlaştım yaa... Fazla kilo almadım hamile kaldığımdan bu yana 4 kilocuk.. Ama kendimi gülle gibi balon gibi hissediyorum... Oturduğum yerden kalkmak, yataktan kalkmak hep törenle....
ayağımda da ellerimde de yüzümde de ödem şişlik yok, ama ben kendimi çok şiş hissediyorum... sanki derilerim gerilmiş gibi... Kontrol ediyorum yokk şiş falan...
Bu arada bacaklarımın üst kısımlarında ufak ufak kılcal damar şeklinde varisler çıktı... Ne yapmak lazım yaa... BU sıcakta varis corabı da giyemem ki :(
ayy süper bisey her doktor yapabilir mi acaba?
bende konusayım doktorumla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?