2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çok sıcak biraz geçmişe baktım herkes iyi maşallah Doğuran yok kaydirigubbakcemile3

evet ceylan o yapıyor galiba korkumdan yürüyüş bile yapamıyorum bişey olucak diye zaten bu ara bunalımdayım

Meraba hanımlar diyim ama kimse yok girince okursunuz annemler umreden geldi kaç gündür ordaydım hiç giremedim neler var neler yok

kısmetçim geçmiş olsun canım inşallah bebeğin zamanından önce gelmez

ben yeni aldım canım benimkide ince viskoleks ve sünger karışımı özellikle bunu tavsiye ettiler sırf viskoleksler tavsiye edilmiyor bebeğin kemik gelişimi açısından sağlıklı değilmiş çok yumuşak olduğu için.bizde o yüzden karışımlı aldık.
üzerinde fermuarlı alezi var yumuşacık çıkarıp yıkanabilir tarzda üzerine ayrıca birşey örtmeye gerek yok.
önce bende düşünmedim almayı ama baktım park yatağımızın şiltesi biraz sert rahat edemez bebekler.
onun için aldık biz...

kızlar nasılsınız? bugün esim safra kesesinden ameliyat oldu. suan yogun bakımda saat 8den beri hastanedeyiz. işe gelmem gerekti yarım saat sonra cıkacam tekrar gidecem yanına

çok çok geçmiş olsun canım Allahım acil şifalar versin inşallah...:Saruboceq:

Kızlar günaydın. Geçmişi okudum.
Kısmet geçmiş olsun canım.
Butterfy eşine acil şifalar diliyorum.
Keyifler yerinde onun dışında sanırım. Benim doğum iznim 07,07 itibariyle açıldı. Ben özel hestanede açtırdım. Heyet raporumuda ordan almıştım sorun olmamıştı inşallah izinde olmaz.

saadet yazdıkların bizim yasalamızdan o kadar uzakki şaşkınlıkla okuyorum, arada ne kadar çok fark var vayy bee, açılın ingiltereye geliyorum

çokotakım bende geliyorum valla hatta konuyu komşuyu eşi dostu toplayıp geliyorum kaçılın

okudukça şok oldum ve imrendim açıkcası.Şartlar tamamiyle kadından yana hayatı kolaylaştırmak adına herşey düşünülmüş.
birde bizim ülkemize bakın yahu...
3 çocuk yapın deniyor ama nasıl bakarsanız bakın dercesine susup kalınıyor ardından...
çok konuşasım var en iyisi susayım ben yoksa fena siyaset yapacam patron gelip banlıycak :1ninca:

evet denizim aşırı sıcak hemde daha artacakmış sıcaklar...
sanırım duştan çıkamayacağız bu gidişle su kurbağaları gibi :)

dün bi arkadaşım doğum yaptı şırnakta....nasıldı dedim doktor olduktan sonra ha şırnak ha ankara dedi akşamınada çıktılar zaten hastaneden...allah bizede böyle kolay doğumlar nasip etsin inşallah

günaydın kızlar kızlar çok fena tarliyorm bu yaşıma kadar hayatımda bukadr terlemek görmedim sanki baonyodan çıkmışım ve kurulanmamışm sizdede böle oln varmı yoksa bende prmlemmi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…