Maşallahcanım büyütüyorsun ne güzel..Az kaldı 32 haftayı devirdin
Haftamız ilerdeymiş, ağustos 20 nomal doğum içim tarih verdi. Serviks kısalmış. 35 cm olması gerekirken 23e inmiş, başaşağıymış bebek...
Bizimde önde gidiyor 30 ağustosta da bize tarih verdi şimdilik Benimkide başaşağıda ne buluyorlarsa amuda kalkarak anlamam :2:Sağlıklı gelsinlerdeHaftamız ilerdeymiş, ağustos 20 nomal doğum içim tarih verdi. Serviks kısalmış. 35 cm olması gerekirken 23e inmiş, başaşağıymış bebek...
Özgecim nasıl oldun? diyet nasıl gidiyor?
bu arada beni de hasta ettin facedeki şu oyuna, farmvilleden sonra bi daha oynamam bişey diyordum,kalkamıyorum başından
İltihap için antibiyotik verdi ama korkuyorum alamıyorum. Bronşit olduğumda kışın çok kullandım, artık acıyorum kızıma. Almasam nolur ki. Bunu doktora sormaya çekiniyorum, al der zaten. Offff
Evet canım, benim ev de çok sıcak. Cehennemden bir köşe. Uykularım çok düzensiz, gündüzleri çatlayacak gibi oluyorum. Sen kızın adını AZRAmı koycaksınkaydirigubbakcemile2
Nasıl geçiyor canım, bebek nasıl, bizim cumartesi yine kontrolümüz var. Büyümüş kızım...
kizlar benim akintialrim hala devam ediyo daha koyu bir kivam aldi bazende resmen yesil oluyor siz ne durumdasiniz?
Özgecim nasıl oldun? diyet nasıl gidiyor?
bu arada beni de hasta ettin facedeki şu oyuna, farmvilleden sonra bi daha oynamam bişey diyordum,kalkamıyorum başından
gunaydin arkadaslar nasilsiniz?
ben yine gece uyuyamadim gozumden uyku akiyo ma sag tarafimda kaburgam gogsuma batiyo yine iki gundur otursam batiyo yatsam batiyo gecem haram oldu yine benim gibi olaniniz varmi aranizda ?
mopshy bebegin seninle ayni gunde dogucaksa ne guzel ayni gun dogum gununuzu kutlarsiniz masallah sezeryan olunca insan tarih biliyo ben ne yapcam ne zaman yapcam hic bilmiyorum doktor sezeryan derse ogrenicem insallah ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?