2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Özgecim nasıl oldun? diyet nasıl gidiyor?

bu arada beni de hasta ettin facedeki şu oyuna, farmvilleden sonra bi daha oynamam bişey diyordum,kalkamıyorum başından

İltihap için antibiyotik verdi ama korkuyorum alamıyorum. Bronşit olduğumda kışın çok kullandım, artık acıyorum kızıma. Almasam nolur ki. Bunu doktora sormaya çekiniyorum, al der zaten. Offff

Haftamız ilerdeymiş, ağustos 20 nomal doğum içim tarih verdi. Serviks kısalmış. 35 cm olması gerekirken 23e inmiş, başaşağıymış bebek...
Bizimde önde gidiyor 30 ağustosta da bize tarih verdi şimdilik Benimkide başaşağıda ne buluyorlarsa amuda kalkarak anlamam :2:Sağlıklı gelsinlerde 20 ağustosa bişey kalmadı abowwww
Özgecim nasıl oldun? diyet nasıl gidiyor?

bu arada beni de hasta ettin facedeki şu oyuna, farmvilleden sonra bi daha oynamam bişey diyordum,kalkamıyorum başından

canım sorma o oyun benide delirtiyor farmvilleden daha zevkli geldi o binaların inşa etmesi zor sinir oluyorum kaydirigubbakcemile3Bu sabah oynarken aklıma ne geldi eee doğum yapınca bu oyunum kalacak :)))))
Diyet idare eder sıkı diyeti bıraktım birden kilo vermişim o da tehlikeli dedi geçen ölçtürdüm 116- sonraki 112 çıktı tatlıdan uzak durmaya çalıştıkça canım çekiyor sorma kuzucum..

İltihap için antibiyotik verdi ama korkuyorum alamıyorum. Bronşit olduğumda kışın çok kullandım, artık acıyorum kızıma. Almasam nolur ki. Bunu doktora sormaya çekiniyorum, al der zaten. Offff

Canım aynıyım valla enfeksiyonlardan ötürü ilaç içeiçe oğluşuma acıyorum korkuyorum yine başladım yeni kutuya zinnat 500mg sabah akşam başladım..:gitme:Bir daha doğuma kadar içmeyeceğim gelirsede gelsin sağlıkla rabbimin izniyle..

selam kızlarrr...a.s.
bizim bebeişte 20 ağustosa alınacak tahminen...
benimle aynı günde doğacak böyle olursazemuszemus

gunaydin arkadaslar nasilsiniz?
ben yine gece uyuyamadim gozumden uyku akiyo ma sag tarafimda kaburgam gogsuma batiyo yine iki gundur otursam batiyo yatsam batiyo gecem haram oldu yine benim gibi olaniniz varmi aranizda ?

mopshy bebegin seninle ayni gunde dogucaksa ne guzel ayni gun dogum gununuzu kutlarsiniz masallah sezeryan olunca insan tarih biliyo ben ne yapcam ne zaman yapcam hic bilmiyorum doktor sezeryan derse ogrenicem insallah ...

melek hosgeldin canim tatilde umarim iyi vakit gecirdin bebeginle :)
dogum 20 agustosmus ne guzel ya benimkide o tarihlerde gelmeye karar verse keske eylullude bitirmesek :):) melek sendemi sezeryan olcaksin neden? senmi isteidn doktormu karar verdi ?

melek canım hoşgeldin. tatilin nasıldı. dinlendin eğlendin mi... aboooowwww kız desene nerdeyse bir ayın kaldı. ayy heyecan bastı, ter bastı..

kizlar benim akintialrim hala devam ediyo daha koyu bir kivam aldi bazende resmen yesil oluyor siz ne durumdasiniz?

canım benim de akıntım devam ediyor. bazen fazla bazen yok denecek kadar az. fazla olduğu zamanlarda doktora söyledim. idrar ve kan tahlili yaptı idrarda bişey çıkmadı. bişey yok sana ilaç falan veremem bu durumda dedi. bol bol su iç dedi ki çok su içiyorum. akıntı olması normal herkes de olur dedi. öyle yaniii..

evt benle aynı günde olur 20 si olursa..biraz öne geldi doğum tarihi aslında 27sine falan denk geliyordu ama bebiş doğma belirtilerini gösteriyormuş.ben bişey hissetmiyorumda plasenta falan kireçlenmiş bişeyler bişeyler....
hayırlısı artık...
babamız iki doğumgününüde aynı anda çıkarcak aradan....
evlilik yıldönümümüzde 9 ağustos....1 hediyeyle geçişir o ay...çok üst üste geldikaydirigubbakcemile3

melek sendemi sezerana karar verdin cnm...genel anestazimi yoksa epiduralmi olacaksın

ayaklarım 3 gündür balon gibi yine..neden şişti anlamadım..inmiyor bitürlü....pide mübarek...:umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…