2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm kızlarr nasılsınız*??

ayy ben hala uyku modundayım endime gelemiyom çoooooooookkkk sıcakkkkk

bu arada bişi sorucam hiç doktoruna alttan muayne olan varmı varsa kaçıncı haftanızda muayene etti sonra her seferinde ediyomu?

merhaba arkadaşlar şekeri olan arkadaşlar,doktorun verdiği diyet listenizi yazabilir misiniz acaba,dün sevcana yazdım ama görmedi sanırım,diğer arkadaşlardanda bekliyorum,teşekkürler...

sabah:2 dilim çavdar ekmeği, 2 dilim peynir, 3 tane ceviz, açık çay, yeşillik
101 porsiyon meyve, 1 galeta
12 sebze yemeği yada baklagillerden(6 kaşık), 2,5 dilim ekmek, 200 gr yoğurt, salata
141 porsiyon meyve, ceviz
16yarım pk. altınbaşak, 1 dilim peynir
182 dilim çavdar ekmeği, sebze yemeği, baklagil yada 1 dilim ızgara et,200 gr yoğurt, salata
21:00:1 porsiyon meyve, a bardak süt, 1 küçük galeta

Haftamız ilerdeymiş, ağustos 20 nomal doğum içim tarih verdi. Serviks kısalmış. 35 cm olması gerekirken 23e inmiş, başaşağıymış bebek...

ooo baya azalmıs canım hem ne güzel normal dogum. benimde sezeryan olursa agustosun 20sinden sonra olacak. normal olursa 30 agustos

melekcim doktor banada antibiotik verdi 32. haftadan sonra bebege zararı olmaz rahatlıkla kullanabilirsin dedi.

benimde cikolata fabrikasi oyunum vardi seker falan alip cikolata yapip satip puanlarimla yeni urunelr yeni cikolatalar yapiyordum uzun suredir bakmiyorum ama cok hosume gidiyordu ispanyolca ogreniyordum oyundan hemde fabrikami buyutuyordum uzun suredir bakmiyorum bile aklima geldi buliyim oyniyim yine:)

hala karar veremedim
haftaya kontrolüm var konuşcam dr
sen karar verdin mi?

biraz epidurale karar veriyor gibiyim sanki...
korkum birazcık azaldı gibi...ama sağım solum belli olmaz yani belki genel olurum...ayılması çok zor oluyor acılı oluyor diye korkuttular benide...epiduralde uyumadığın için sorun olmuyormuş....

benim doğum tarihi 30 eylül gözüküyor yaakannehir

benimde 30. eylül sata göree....siz ağustos dedikçe ben heyecanlandım yaaa...siz doğurca bebişleri 1 aylık yapcaksınız sonra bize gelcek sıraa...allahım hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…