epiduralde bebeğini hemen görüyorsun
hemen emzirebiliyorsun o tarafları güzel
selam şekerler...demek bazılarımız ağustos annesi olucak bu durumda yanisezeryan olursa..
ay canım seninle bir gün var aramızda sezeryam olursam demekki bende o tarihlerde doğuracağım öylemi abowwwwww delikafadulden
ay canım seninle bir gün var aramızda sezeryam olursam demekki bende o tarihlerde doğuracağım öylemi abowwwwww delikafadulden
benim erken dogum olasılıgım yokmus simdilik acılma yok dedi doktor yinede 38. haftada alırlar mı?
evt ..çok güzel olabilir aslında....kendimi düşünmeyi bırakayım artık diye kendi kendimi ikna etmeye çalışıyorum...
lkorkma epidural ol bebeğini düşün falan diyorum kendikendime....
hemen emzirmek hemen görmek çok güzel..ilaç falanda gitmiyormuş bi yarım saat sıkıcaz dişimizidelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
alttan baktı mı hiç sana
slm kızlar nasılsınız
ayy ben daha fazla oturamıycam acayip batıyor kaburgam biraz evin içinde dolanıyım
kızlar ya ben yolculuğa çıkmak istiyorum ama korkuyorum 3 satlik yol bursaya gidecem inegöle bilirsiniz yarım saati feribotta geçiyor kararsızım ama gitmeyide çok istiyorum
akıl verin bana ya dr 1 hafta oldu gideli tekrarmı gitsem acabadr a
kızlar ya ben yolculuğa çıkmak istiyorum ama korkuyorum 3 satlik yol bursaya gidecem inegöle bilirsiniz yarım saati feribotta geçiyor kararsızım ama gitmeyide çok istiyorum
akıl verin bana ya dr 1 hafta oldu gideli tekrarmı gitsem acabadr a
bende de cok batma vardı göbegim alta kaydıkca batma azaldı
canim ben hafta sonu 2 saat turk marketine gittim 2 saatte donus turk marketi cork sehrinde bir kisminda uyudum bir kisminda uyandim cok rahatsiz olmadim acickasi yanlizca bir kere mola verdim tuvalet icin o kadar arabadada minderim var belime koyuyorum 3 saat bir sey olmaz herhalde ama tabi saglik sorunun yoksa ..
gelecek hafta bende gitmek istiyorum . benim gidecegim yolda 3 saatlik yol. saat bası mola vererek gidecez. 2 gün kalıp dönecez. cok bunaldım biseylere ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?