2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
epiduralde bebeğini hemen görüyorsun
hemen emzirebiliyorsun o tarafları güzel

evt ..çok güzel olabilir aslında....kendimi düşünmeyi bırakayım artık diye kendi kendimi ikna etmeye çalışıyorum...
lkorkma epidural ol bebeğini düşün falan diyorum kendikendime....
hemen emzirmek hemen görmek çok güzel..ilaç falanda gitmiyormuş bi yarım saat sıkıcaz dişimizidelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

ay canım seninle bir gün var aramızda sezeryam olursam demekki bende o tarihlerde doğuracağım öylemi abowwwwww delikafadulden

canım benim 1hafta öne geldi ama doğum tarihim...normal doğumum 9 ağustosken 1 eylüle düştü..dolayısıyla sezeryan 10 gün önce oluyor.....
eski günüme göre 29una falan geliyordu....şimdi benim bebek daha erken gelirmiş kesin doktor öyle dedi.herşeyi hazırmış nerdeysealkisalkisalkis
20 sine denk geliyor...benle aynı doğum gününde..şansa bak:)

benim erken dogum olasılıgım yokmus simdilik acılma yok dedi doktor yinede 38. haftada alırlar mı?

canim gorumceme soruyorum epidural aciyormu diye sinek isirigi gibi diyor bana kadin 6 kere olmus hatta sonuncusunda etki etmemis 2 sefer vurmuslar bakalim simdi onumuzdeki ay iki gun egitim sinifim var orda anlaticakalr bana tek tek epidural normal dogum sezeryan nefes alma teknikleri gaz her turlu bilgileri vericek hemsireler iki gun gidicem gorumcem acimiyo sonrada kus gibi oluyorsun agrin sizin gidiyor diyor kadin doktorada apiduralden korkuyorum felc olma ihtimali dedim doktor susturdu beni milyon kadin oluyor her dogumda neden felc olasin doktorlar usta bu iste dedi sorun olmaz canim ins allah hepimizi korur :)

ayy ben daha fazla oturamıycam acayip batıyor kaburgam biraz evin içinde dolanıyım

kızlar ya ben yolculuğa çıkmak istiyorum ama korkuyorum 3 satlik yol bursaya gidecem inegöle bilirsiniz yarım saati feribotta geçiyor kararsızım ama gitmeyide çok istiyorum
akıl verin bana ya dr 1 hafta oldu gideli tekrarmı gitsem acabadr a

canim ben hafta sonu 2 saat turk marketine gittim 2 saatte donus turk marketi cork sehrinde bir kisminda uyudum bir kisminda uyandim cok rahatsiz olmadim acickasi yanlizca bir kere mola verdim tuvalet icin o kadar arabadada minderim var belime koyuyorum 3 saat bir sey olmaz herhalde ama tabi saglik sorunun yoksa ..

gelecek hafta bende gitmek istiyorum . benim gidecegim yolda 3 saatlik yol. saat bası mola vererek gidecez. 2 gün kalıp dönecez. cok bunaldım biseylere ihtiyacım var

sirt agrimdan kambur kalicam diye korkuyorum bazende kalcama bir agri vuruyor sakat kalicam kesin diyorum dun yine yuzmeye gittim iyi gelicekmid iye bakiyorum ama yok bir gelisme ;(

o batmayı soruyodumm ıstee gecen gunlerde vrmı sızde dıee ben 2aya yakındır cekıorum o agrııyıı plesenta vrmıs göğsumun tam altında bıde bebek popossunu dayıyomus oraya ondan agrıyomuss bnm kızıım cok yukrdaa ınmıo asagıyaa banada agrı verıo böle cok kaburgabatması nefes daralması vs...ay bugun hava cok sıcakk ....

yok hayatım sağlık sorunum yok dr gittiğimde çok sağlıklı duruşu herşeyi çok güzel dedi ağrım felan yok çok şükür ama kendi arabamızla değil otobüsle gideceğim tek annemlere kendim gideceğim korkuyorum ama gitmeyide çok istiyorum

gelecek hafta bende gitmek istiyorum . benim gidecegim yolda 3 saatlik yol. saat bası mola vererek gidecez. 2 gün kalıp dönecez. cok bunaldım biseylere ihtiyacım var

sen benden daha az kalacakmışsın geri döneceksin sen he ben kalmak istiyorum biraz yani dinlenmeye vaktim olacak oooooooof bilmiyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…