biraz epidurale karar veriyor gibiyim sanki...
korkum birazcık azaldı gibi...ama sağım solum belli olmaz yani belki genel olurum...ayılması çok zor oluyor acılı oluyor diye korkuttular benide...epiduralde uyumadığın için sorun olmuyormuş....
ooo baya azalmıs canım hem ne güzel normal dogum. benimde sezeryan olursa agustosun 20sinden sonra olacak. normal olursa 30 agustos
benimde 30. eylül sata göree....siz ağustos dedikçe ben heyecanlandım yaaa...siz doğurca bebişleri 1 aylık yapcaksınız sonra bize gelcek sıraa...allahım hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize ...
süüppermiş ekleyelim hemen birbirimizi...bütün hamişler oynayalım :):)
dr hangisini tavsiye ediyor
epiduralli normal doğumu tavsiye ediyor.ben hayatta yapamam dedim ozaman epiduralli sezeryan diyor.geneli hiç tavsiye etmiyor
inşallah canım...bende çok heycanlıyım.aklımda varsa yoksa doğum var çok az kaldıdelikafadulden
bide genelde bebeğe ilaç gitme riski olduğundan çok telaşlı bir ameliyat diyor.ama azda olsa bebeğe ilaç gidiyormuş.narkoz yani....
ama epiduralde kesinlikle gitmiyormuş ilaç..biraz bebeğinide düşün dedibilmiyorumkismile
bide genelde bebeğe ilaç gitme riski olduğundan çok telaşlı bir ameliyat diyor.ama azda olsa bebeğe ilaç gidiyormuş.narkoz yani....
ama epiduralde kesinlikle gitmiyormuş ilaç..biraz bebeğinide düşün dedibilmiyorumkismile
doğurduktan sonra bizi unutmayın ama olurmuu delikafadulden en fazla 1 hafta veriyorum size sonra hemen gelin yazın ayrıntılı anlatın neler yaşadığınızı ...sahipsiz bırakmayınn bziiii:tomato:
iki gudnur oturamiyorum yatamiyorum saga donemiyorum yatakta surekli donup duruyorum kaburgam resmen abtiyo sizliyo vucudum kac gun devam edicek boyle bilmem esim sicak su torbasi yapip getiriyo sevmiyorum onuda bebege zarar verir belki diye ..
yazarız canım.ben hemen gelip yazmaya çalışırım ...doğurduktan sonra bizi unutmayın ama olurmuu delikafadulden en fazla 1 hafta veriyorum size sonra hemen gelin yazın ayrıntılı anlatın neler yaşadığınızı ...sahipsiz bırakmayınn bziiii:tomato:
kardesim anestezi doktoru ameliyatıma o da girecek. kardesimle bir konusayım bu durumu
selam kızlarrr...a.s.
bizim bebeişte 20 ağustosa alınacak tahminen...
benimle aynı günde doğacak böyle olursazemuszemus
yazarız canım.ben hemen gelip yazmaya çalışırım ...
ay nolur bi konuş canım..benim kardeşim anestezist olacak ben 1000 kere konuşurdum şekercim...
bi konuşta banada yaz nolur...neyi tavsiye ediyor diye sorarsın ...riskleride sordelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?