2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

dr hangisini tavsiye ediyor

ooo baya azalmıs canım hem ne güzel normal dogum. benimde sezeryan olursa agustosun 20sinden sonra olacak. normal olursa 30 agustos

hadi bakalım hayırlısı. melekboz senin de hayırlı olsun.
ağustos anneleri olacaksınız demek. allah yardımcınız olsun. bebeşleriniz 2010 yazını görecek demek :)

benimde 30. eylül sata göree....siz ağustos dedikçe ben heyecanlandım yaaa...siz doğurca bebişleri 1 aylık yapcaksınız sonra bize gelcek sıraa...allahım hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize ...

inşallah canım...bende çok heycanlıyım.aklımda varsa yoksa doğum var çok az kaldıdelikafadulden

kızlar braun ates ölcer siparişi verdim. esimde tansiyon aleti istiyordu. ikisinide aldım.

bide genelde bebeğe ilaç gitme riski olduğundan çok telaşlı bir ameliyat diyor.ama azda olsa bebeğe ilaç gidiyormuş.narkoz yani....
ama epiduralde kesinlikle gitmiyormuş ilaç..biraz bebeğinide düşün dedibilmiyorumkismile

inşallah canım...bende çok heycanlıyım.aklımda varsa yoksa doğum var çok az kaldıdelikafadulden

doğurduktan sonra bizi unutmayın ama olurmuu delikafadulden en fazla 1 hafta veriyorum size sonra hemen gelin yazın ayrıntılı anlatın neler yaşadığınızı ...sahipsiz bırakmayınn bziiii:tomato:

kardesim anestezi doktoru ameliyatıma o da girecek. kardesimle bir konusayım bu durumu

canim brudada sezeryan dahi dese doktor genel yapmiyorlarmis epidural yani uyusam uyansam dedim uyumuyorsun sezeryanda sadece perde var gormuyor hissetmiyorsun epidural genel kullanmiyoruz eger saglik sorunu olmazsa sezeryanda yapmiyoruz dedi bana ufff ya kendimi uyicam uyanicam diye alistirmistim ne guzel

doğurduktan sonra bizi unutmayın ama olurmuu delikafadulden en fazla 1 hafta veriyorum size sonra hemen gelin yazın ayrıntılı anlatın neler yaşadığınızı ...sahipsiz bırakmayınn bziiii:tomato:

bebekleri uyutunca hemen gelir iki laf ederiz :)

iki gudnur oturamiyorum yatamiyorum saga donemiyorum yatakta surekli donup duruyorum kaburgam resmen abtiyo sizliyo vucudum kac gun devam edicek boyle bilmem esim sicak su torbasi yapip getiriyo sevmiyorum onuda bebege zarar verir belki diye ..

epiduralde bebeğini hemen görüyorsun
hemen emzirebiliyorsun o tarafları güzel

iki gudnur oturamiyorum yatamiyorum saga donemiyorum yatakta surekli donup duruyorum kaburgam resmen abtiyo sizliyo vucudum kac gun devam edicek boyle bilmem esim sicak su torbasi yapip getiriyo sevmiyorum onuda bebege zarar verir belki diye ..

artık sikayetler arttı canım. cok normal. hergün baska bir sıkıntı cıkıyor

yazarız canım.ben hemen gelip yazmaya çalışırım ...
kardesim anestezi doktoru ameliyatıma o da girecek. kardesimle bir konusayım bu durumu

ay nolur bi konuş canım..benim kardeşim anestezist olacak ben 1000 kere konuşurdum şekercim...
bi konuşta banada yaz nolur...neyi tavsiye ediyor diye sorarsın ...riskleride sordelikafadulden

selam kızlarrr...a.s.
bizim bebeişte 20 ağustosa alınacak tahminen...
benimle aynı günde doğacak böyle olursazemuszemus

ay canım seninle bir gün var aramızda sezeryam olursam demekki bende o tarihlerde doğuracağım öylemi abowwwwww delikafadulden

korkumdan dogum lafı gecince konuyu değiştiriyorumohaoldumsmile
ama aksam sorayım canım

selam şekerler...demek bazılarımız ağustos annesi olucak bu durumda yanisezeryan olursa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…