selam şekerler...demek bazılarımız ağustos annesi olucak bu durumda yanisezeryan olursa..
o batmayı soruyodumm ıstee gecen gunlerde vrmı sızde dıee ben 2aya yakındır cekıorum o agrııyıı plesenta vrmıs göğsumun tam altında bıde bebek popossunu dayıyomus oraya ondan agrıyomuss bnm kızıım cok yukrdaa ınmıo asagıyaa banada agrı verıo böle cok kaburgabatması nefes daralması vs...ay bugun hava cok sıcakk ....
o batmayı soruyodumm ıstee gecen gunlerde vrmı sızde dıee ben 2aya yakındır cekıorum o agrııyıı plesenta vrmıs göğsumun tam altında bıde bebek popossunu dayıyomus oraya ondan agrıyomuss bnm kızıım cok yukrdaa ınmıo asagıyaa banada agrı verıo böle cok kaburgabatması nefes daralması vs...ay bugun hava cok sıcakk ....
Ben sezaryensiz 20 ağustosta bekliyorum bakalım nolucaksa. 34 Hafta 3 günlükmüş. Ağustos sıcağında pişeceğiz kızımla ufff....
Ben sezaryensiz 20 ağustosta bekliyorum bakalım nolucaksa. 34 Hafta 3 günlükmüş. Ağustos sıcağında pişeceğiz kızımla ufff....
insan hevesleniyor değil mi?delikafadulden
valla canım hevesmi desem heyecanmı korku mu ay karıştım valla he sempatiksalakcinni
hafta sonu yıkadım oğluşumun tüm kıyafetlerini herşeyini ütüsü kaldı onlarıda yaparsam bişey kalmıyor önümüzdeki hafta da mobilyası geliyor ay odaya girdikçe bi tuhaf oluyorum ya sanki evde bebek var. eşyaları kıyafetleri felan görünce :1rolleyes:
eşim de diyorki var zaten bebek karnındabende dedim dur sen asıl doğunca göreceğiz viyakladığı zaman bebeği :roflol::roflol::roflol:
ayın 20 sinde gidecem doktora sonra dogum iznimi alacammm
tatile cok az kaldııı
çok sıcak kızlar çok napacağız ya gece leri artık uyku yok allahım yanıyom göğüslerimin altından su akıyor valla
kızlar bana bugunn mılupadan set geldıı ıcındee hamıllelık ve dgum sonrası kıtapp cok fydalı seyler var okucam bugunn tnsas ve mıgrosta kullanılcak %25 ındrıımm kuponu nıvea urunlerınde bırde nıveanın ıslak mendılı ve bebek sampuanıı geldı tabıı bıkac kulnımlıkkk cok deıll denemelık ynı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?