2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Offf burda ne çok şikayet ettim ben batmadan, kaburgalarım batıyor. Ama nasıl oluyor yaaa, doktor dedi senin kız aşağıda. Bana neresi batıyor acaba kızımın??

bende de bayadır var canım 2 ayı geçkindir banada bebeğin başıdır dediler
bazen yürürken de batıyor dikilmek zorunda kalıyorum yolda yürütmüyor beni

melekcım ıste kafalar asagıdaa yukrıya ayak ve popolarını dayıolarr yada plesanta agırlık verıo ondan agrıo kaburgalarımızz ben özellıklle orda ne varr dedımm dr a tam göğsumun altında plesanta vrmıs bıde bebegın poposuu

Ben sezaryensiz 20 ağustosta bekliyorum bakalım nolucaksa. 34 Hafta 3 günlükmüş. Ağustos sıcağında pişeceğiz kızımla ufff....

oy maşallah canım hayırlısıyla gelsin kuzucuğun,bakalım bizim oğluş ne zmana gelicek çok geçe kalmasa bari:))

insan hevesleniyor değil mi?delikafadulden

valla canım hevesmi desem heyecanmı korku mu ay karıştım valla he sempatiksalakcinni

hafta sonu yıkadım oğluşumun tüm kıyafetlerini herşeyini ütüsü kaldı onlarıda yaparsam bişey kalmıyor önümüzdeki hafta da mobilyası geliyor ay odaya girdikçe bi tuhaf oluyorum ya sanki evde bebek var. eşyaları kıyafetleri felan görünce :1rolleyes:
eşim de diyorki var zaten bebek karnında bende dedim dur sen asıl doğunca göreceğiz viyakladığı zaman bebeği :roflol::roflol::roflol:

çok sıcak kızlar çok napacağız ya gece leri artık uyku yok allahım yanıyom göğüslerimin altından su akıyor valla

Ben sezaryensiz 20 ağustosta bekliyorum bakalım nolucaksa. 34 Hafta 3 günlükmüş. Ağustos sıcağında pişeceğiz kızımla ufff....

hayırlısı olsun, sağlıkla gelsin annesi.
benim abimle kızı da aynı gün doğumlu. 25 eylülde toplu kutlamalar yapıyorlar :)))

allah size de nasip etsin. (bu arada 20.08 babamın doğum günü. iki tane aslan burcu. babaya kolay gelsin :))

bizimki kendi derdinden benim hamile oldugumu bile unutuyor

kızlar selam bi sorum olucak. ben 32. haftamda raporumu açtırıcam. ama işten ayrıldıktan sonra çalışmıycam. işe geri dönmiycem yani. bu durumda hem işsizlik hemde doğum parası alabilirmiyim.

cesaret verdin saadetcim.demek sinek ısırığı gibi acıyomuş.iyi ozaman yani ne diyim..allah kurtarsıın hepimizi kolayca inşallah....
bide o epidural iğnesi çok inceymiş bir öyle demişti

bende öyle batma falan yok çok şükür iiyiz yani..

kızlar bana bugunn mılupadan set geldıı ıcındee hamıllelık ve dgum sonrası kıtapp cok fydalı seyler var okucam bugunn tnsas ve mıgrosta kullanılcak %25 ındrıımm kuponu nıvea urunlerınde bırde nıveanın ıslak mendılı ve bebek sampuanıı geldı tabıı bıkac kulnımlıkkk cok deıll denemelık ynı.

ee kızlar hazırlıklar azaldımı bari bir ay kalanlar özellikle...biz odamızı bekliyoruz iki hafta sonra gelicek daha eşyalarını falan yıkamadım oyüzden..büyük eşyalarımız bitti zaten.bi kendime alıcaklarım kaldı gecelik çamaşır falan..oğluşumunda bir iki kıyafeti,halısı,perdesi ve şekerleri kaldı..

bana hala gelmedi üye olalıda bya oldu ama bekliyorum merakla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…