2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canim formalrdan okudugum yorumlardan edindigim bilgiye gore asil bebek ciktiktan sonra actrlak durumu ortaya cikiyormus hic catlagim yok diyenler karnim indikten sorna gozlerime inanamadim diyenler var ins bizde boyle olmaz benim karnimda hic yok gogsaumde yok popomda var gunde 3 kere yaglaniyorum 3 degisik kremim var yinede popomda oldu yani 10 kilo aldim vucutta bir yere kadar catladi iste popoma bakmamaya calisiyorum yoksa cok uzuluyorum

bana milupanın seti 2 ay önce geldi fakat ben evin adresini vermiştimm eee tabii geri gitmiş banada kağıt bırakmışlar sonra aradım iş adresimi verdim hala gelecek dün aradım kuryeyi eğer yollamıyosanız ben milupayı arayayım bana yenisini yollasınlar falan diye çıkıştım baya hemen çıkarıyoruz paketinizi dediler tabi şu saat oldu gelen yok ama gelsede gelmesede arayıp milupaya şikayet edeceğim berbat bi kuryeleri var..adam gibi cevap verenbile yok..bakalım bugün bekliyoruzz...

Ay umarım yapmaz yaa, o psikolojiyi bi kez yaşadım. Ama başa gelen çekilir. Sadece yavrular için maskara oluyoruz ya ona yanarım, herşey ortada mübarek hehehehelülülülülülü

peki neden yapılıyor? neye bakıyorlar? ben sizden duyuyorum bunu ilk kez.
kaçıncı haftada oluyor?
ona göre hazırlık yapmak gerekir

kızlar iğne felan istemiyorum ben normal çatır çatır doğurmak istiyorum suni sancıda istemiyorum allahım neoplur yardım et
ağrım olmadan dr gitmek istemiyorum herkeste böyle diyor ağrıyı evde çekin diyorlar

benim doktorum alttan bakarmi bilmem bu sefer hazirlikli gidiyimde ins bakmaz cok canim yanar ufffff
ben bebek giysilerimin hic birini daha yikamadim cantaya konulucakalri koydum ama yikamam utulemem lazim su batma agrim gecince yapicam insallah ..

biraz da genetik bir durum sanırım. kimisi de 8. aya kadar yokken bir anda oluyor diyor.
ben de badem yağı kullanıyorum göbeğimde tüy müy yokken şimdi tüylendi.
ama idare etmek lazım

bana hemsirem bes dakikada bir sancin olursa gel hastaneye aksi taktirde ya beklersin yada eve geri donersin demisti kizlar su dogum bilgileri toplantisina gidiyim iki gun neler olucagini ogreniyim sizede anlatirim iki gun sabahtan aksama kadar ne anlaticaklr merak ettim acikcasi :)

ya aslında bende yapması taraftarıyım nagihanın dediği gibi gerek doktor gerekse bizde hazırlıklı oluruz ama doktorum erkek eşimden sonra ilkdefa bir ederkeğe baktırıcemya ondan helecan yaptım kaydirigubbakcemile3 gerçi doğum anında bunu yaşamaktansa önceden baksında rahatlıyayım ama aniden dese orda panik olurum o yüzden sordum kaçıncı haftadan itibaren bakıyolar diyee ama her doktor hemen hemen aynı sürede bkıyosa şayet daha var demek

peki neden yapılıyor? neye bakıyorlar? ben sizden duyuyorum bunu ilk kez.
kaçıncı haftada oluyor?
ona göre hazırlık yapmak gerekir

alttan bakıyor eliyle çatının darlığına genişliğine bakıyor ona göre nasıl doğum yapacağını söylüyor sana darsa hiç normal önermiyor bebek çıkamaz diye
36 cı haftalarda galiba

negecim sendeki şu cesaret bizde olsa valla hepimiz çatıırr çatırr doğurur ççıkarız...nerden geliyooo bu cesaret yaa ? bizede anlatttdelikafadulden

yürü be kim tutar seni..!!

:)

bende 15 kg aldım ama maşşallah şimdilik 1 tane çalak yok.kalçama bacaklarıma göbek heryeri inceliyorum..ama bu aydan sonra oluşursa bilemem artık.....

nahihan helal olsun canım maşşallah hiç korkun yok ben burda nasıl tırsıyorum uykularım kaçıyor çok stresliyim...
benim canım çok tatlı sanırım.....kan bile aldırırken midem bulanıyor....

yani hayatım doğum zamanında açılma varmı diye mutlaka bakacaklar o kadar ağrıyı çektikten sonra a çatın dar yapamassın sezeryana alıyoruz demelerinden önceden bilemek daha iyi

ben alışkanım tedavilerimde dr larım hep erkekti alıştım ben ama şimdiki dr kadın
bence erkekler daha iyi anlıyor bayanlara nazik davranıyorlar canım öyle şey olurken sakın kendini sıkma rahat ol acı duymassın

nagihan su cesaretin % 10 ver kosa kosa gidip doguruyim masallah ben cok korkuyorum kizlar biliyorsunuz :) nagihan alttan muayenede aci oluyormu ?

nagiş sana katılıyorum arkadaşım bende çatır çatır bağıraraktan doğurmak istiyorum:)) delilik diyenler var ama ben epiduralden ve sezeryandan daha çok korkuyorum hiç kesilmek istemiyorum umarım herşey gönlümüze göre olur...

temjuz annelerinide okudum negüzel doğuruyorlar..sorunsuz maşşallahhh....epidural olanlarda çok konforlu bi doğumdu falan demiş...bakalım o konfor bizdede olacakmı:ecrin_bebek:

bende tedavi sürecinde alttan çok muayene oldum çok acımıyor kızlar ama tabi şimdi hamilelik var nasıl olur bilmiyorum..

normal doğumdada kesilmiyormu...
bana geçen arkadaşım anlattı kesilmiş.10 gün popo üstü oturamamış....yani illa oluyor demek ki 10 gün sıkıntı dedim hattaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…