evet bi arkadaşım normal doğum yaptı iki ay evvel,hiç muayene falan yapmamış doktoru umarım banada yapmaz..
Kızlar benim göbeğim harita gibi oldu.Geçen benim oğluşum 1ayda çok büyümüştü anlatmıştım burda 1ayda 1 kilo almıştı ya o yuzden çatır çatır çatladım.Çok hızlı büyüdüğümüz için.Doğumdan sonra bu çatlaklar azalırmı acaba deri kendini topladıkça
Ay umarım yapmaz yaa, o psikolojiyi bi kez yaşadım. Ama başa gelen çekilir. Sadece yavrular için maskara oluyoruz ya ona yanarım, herşey ortada mübarek hehehehelülülülülülü
canim formalrdan okudugum yorumlardan edindigim bilgiye gore asil bebek ciktiktan sonra actrlak durumu ortaya cikiyormus hic catlagim yok diyenler karnim indikten sorna gozlerime inanamadim diyenler var ins bizde boyle olmaz benim karnimda hic yok gogsaumde yok popomda var gunde 3 kere yaglaniyorum 3 degisik kremim var yinede popomda oldu yani 10 kilo aldim vucutta bir yere kadar catladi iste popoma bakmamaya calisiyorum yoksa cok uzuluyorum
kızlar iğne felan istemiyorum ben normal çatır çatır doğurmak istiyorum suni sancıda istemiyorum allahım neoplur yardım et
ağrım olmadan dr gitmek istemiyorum herkeste böyle diyor ağrıyı evde çekin diyorlar
peki neden yapılıyor? neye bakıyorlar? ben sizden duyuyorum bunu ilk kez.
kaçıncı haftada oluyor?
ona göre hazırlık yapmak gerekir
kızlar iğne felan istemiyorum ben normal çatır çatır doğurmak istiyorum suni sancıda istemiyorum allahım neoplur yardım et
ağrım olmadan dr gitmek istemiyorum herkeste böyle diyor ağrıyı evde çekin diyorlar
Haftamız ilerdeymiş, ağustos 20 nomal doğum içim tarih verdi. Serviks kısalmış. 35 cm olması gerekirken 23e inmiş, başaşağıymış bebek...
ya aslında bende yapması taraftarıyım nagihanın dediği gibi gerek doktor gerekse bizde hazırlıklı oluruz ama doktorum erkek eşimden sonra ilkdefa bir ederkeğe baktırıcemya ondan helecan yaptım kaydirigubbakcemile3 gerçi doğum anında bunu yaşamaktansa önceden baksında rahatlıyayım ama aniden dese orda panik olurum o yüzden sordum kaçıncı haftadan itibaren bakıyolar diyee ama her doktor hemen hemen aynı sürede bkıyosa şayet daha var demek
nagiş sana katılıyorum arkadaşım bende çatır çatır bağıraraktan doğurmak istiyorum:)) delilik diyenler var ama ben epiduralden ve sezeryandan daha çok korkuyorum hiç kesilmek istemiyorum umarım herşey gönlümüze göre olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?