negecim sendeki şu cesaret bizde olsa valla hepimiz çatıırr çatırr doğurur ççıkarız...nerden geliyooo bu cesaret yaa ? bizede anlatttdelikafadulden
yürü be kim tutar seni..!!
:)
bende 15 kg aldım ama maşşallah şimdilik 1 tane çalak yok.kalçama bacaklarıma göbek heryeri inceliyorum..ama bu aydan sonra oluşursa bilemem artık.....
nahihan helal olsun canım maşşallah hiç korkun yok ben burda nasıl tırsıyorum uykularım kaçıyor çok stresliyim...
benim canım çok tatlı sanırım.....kan bile aldırırken midem bulanıyor....
nagiş sana katılıyorum arkadaşım bende çatır çatır bağıraraktan doğurmak istiyorum:)) delilik diyenler var ama ben epiduralden ve sezeryandan daha çok korkuyorum hiç kesilmek istemiyorum umarım herşey gönlümüze göre olur...
nagihan su cesaretin % 10 ver kosa kosa gidip doguruyim masallah ben cok korkuyorum kizlar biliyorsunuz :) nagihan alttan muayenede aci oluyormu ?
nagiş sana katılıyorum arkadaşım bende çatır çatır bağıraraktan doğurmak istiyorum:)) delilik diyenler var ama ben epiduralden ve sezeryandan daha çok korkuyorum hiç kesilmek istemiyorum umarım herşey gönlümüze göre olur...
normal doğumdada kesilmiyormu...
bana geçen arkadaşım anlattı kesilmiş.10 gün popo üstü oturamamış....yani illa oluyor demek ki 10 gün sıkıntı dedim hattaaa
yani hayatım doğum zamanında açılma varmı diye mutlaka bakacaklar o kadar ağrıyı çektikten sonra a çatın dar yapamassın sezeryana alıyoruz demelerinden önceden bilemek daha iyi
ben alışkanım tedavilerimde dr larım hep erkekti alıştım ben ama şimdiki dr kadın
bence erkekler daha iyi anlıyor bayanlara nazik davranıyorlar canım öyle şey olurken sakın kendini sıkma rahat ol acı duymassın
ben de normal doğum istiyorum. ama epidurale de sıcak bakıyorum.
sezeryande süt gelmeme problemi de oluyor. eltimden biliyorum. bebişinin ilk maması aptamildi. ben bebeğim ilk benim sütümü emsin istiyorum. yani kısacası bebek için en iyisi ne olacaksa o olsun.
sezeryan olmak zorunda kalırsam da sezeryan olurum napalım.
bana geçen arkadaşım anlattı kesilmiş.10 gün popo üstü oturamamış....yani illa oluyor demek ki 10 gün sıkıntı dedim hattaaa
ben de normal doğum istiyorum. ama epidurale de sıcak bakıyorum.
sezeryande süt gelmeme problemi de oluyor. eltimden biliyorum. bebişinin ilk maması aptamildi. ben bebeğim ilk benim sütümü emsin istiyorum. yani kısacası bebek için en iyisi ne olacaksa o olsun.
sezeryan olmak zorunda kalırsam da sezeryan olurum napalım.
kızlar bende sezeryan olcam ama çok kararsızım epiduralmi olsam die yani bu sakatlık ihtimali hikayeymiş yaaa
doktor azarladi beni ben sakatlik deyince zaten epidural uzmani normal doktor olmuyormus:)
Kızlar yaa benim 1 haftadır.Bacak aram varya malum bölge oradaki kemiklerim ağrıyor.Özellikle oturur haldeyken kalkıyorum kalkar kalkmaz bi ağrıyo yürüyemecek gibi sonra biraz yürüyünce alışıyor sanki normal yürüyorum.Sizinde oranızın kemiği ağrıyan varmı
evet onu bende ep uydum özellikle doğum sırasında erkek doktor daha nazik oluyomuş gerçi özellikle etercih etmedim doktorumu çok methettiler ondan ona gidiyom adam gayet nazik sakiin çok naif o yüzden biraz çekiniyom ama o an stres yapmam in bide alttan muayne çok acıyo diyolar doğrumu ben hiç şimdiye kadar yaptırmdım ömrü hayatımda hamillik sayesinde kadın doğumcuya gittim :)
ama ne olursa olsun bütün orkularıma rağmen inşallah bi aksilk çıkmazda normal doğum yaparım Allah'ım hepimiz bir avazda kurtulalım inşallah
kızlar bende sezeryan olcam ama çok kararsızım epiduralmi olsam die yani bu sakatlık ihtimali hikayeymiş yaaa
Kızlar yaa benim 1 haftadır.Bacak aram varya malum bölge oradaki kemiklerim ağrıyor.Özellikle oturur haldeyken kalkıyorum kalkar kalkmaz bi ağrıyo yürüyemecek gibi sonra biraz yürüyünce alışıyor sanki normal yürüyorum.Sizinde oranızın kemiği ağrıyan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?