2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
negecim sendeki şu cesaret bizde olsa valla hepimiz çatıırr çatırr doğurur ççıkarız...nerden geliyooo bu cesaret yaa ? bizede anlatttdelikafadulden

yürü be kim tutar seni..!!

:)

durun kızlar popomu kaşıyayım nazar değmesin
gerçekten kızlar hiç korkmuyorum o anı iple çekiyorum bazıları korkutuyor aman çok zor diye doğuranlar hiç tınlamıyorum
ben tedavi sırasında çok aşamadan geçtiğim için korkum yok ameliyatın acısınıda biliyorum allaha hergün yalvarıyorum sezeryana gerek duyurma diye
allah hepimizin yardımcısı olsun

eşim hergün korkutuyor beni kızdırmak için bakıyor karı sen hayatta çıkaramassın burdan diyor keserler seni diyor bende gör nasıl çıkartacam seni de sokacam doğuma bak diyom hayatta girmem diyor :roflol:

ben de normal doğum istiyorum. ama epidurale de sıcak bakıyorum.
sezeryande süt gelmeme problemi de oluyor. eltimden biliyorum. bebişinin ilk maması aptamildi. ben bebeğim ilk benim sütümü emsin istiyorum. yani kısacası bebek için en iyisi ne olacaksa o olsun.
sezeryan olmak zorunda kalırsam da sezeryan olurum napalım.

nagihan su cesaretin % 10 ver kosa kosa gidip doguruyim masallah ben cok korkuyorum kizlar biliyorsunuz :) nagihan alttan muayenede aci oluyormu ?

canım ben hamileyken altan muayene olmadım ama tedavide oldum alttan baktılar neler neler soktular bir bilseniz
ilk rahim filmi çektirirken çok ağlamıştım
2 cide okadar olmadı

aynen sezeryan olacağım diye daha çok korkuyorum ben ama bebeğim için katlanırım mecbur kalırsam

normal doğumdada kesilmiyormu...
bana geçen arkadaşım anlattı kesilmiş.10 gün popo üstü oturamamış....yani illa oluyor demek ki 10 gün sıkıntı dedim hattaaa

canım elbette yırtılmalarda oluyormuş kesilmese bile..gerçi artık mutlaka kesip işi kolaylaştırıyorlar ama tabi daha çabuk iyileşiyormuş..ben o anı yaşamk istiyorum sadece ilk ben görmek istiyorum..epiduraldede öyle ama onun komplikasyonlarından korkuyorum..umarım hepimizin isteğine göre olur..tabi sağlık en önemlisi,sağlıkla gelsinde oğluşum ister kessinler ister biçsinler hiç umarumda değil..

evet onu bende ep uydum özellikle doğum sırasında erkek doktor daha nazik oluyomuş gerçi özellikle etercih etmedim doktorumu çok methettiler ondan ona gidiyom adam gayet nazik sakiin çok naif o yüzden biraz çekiniyom ama o an stres yapmam in bide alttan muayne çok acıyo diyolar doğrumu ben hiç şimdiye kadar yaptırmdım ömrü hayatımda hamillik sayesinde kadın doğumcuya gittim :)

ama ne olursa olsun bütün orkularıma rağmen inşallah bi aksilk çıkmazda normal doğum yaparım Allah'ım hepimiz bir avazda kurtulalım inşallah

kızlar bende sezeryan olcam ama çok kararsızım epiduralmi olsam die yani bu sakatlık ihtimali hikayeymiş yaaa

tabi canım bebişlerimiz sağlıkla gelsinde hiç önemli değil nasıl olucağı..

bana geçen arkadaşım anlattı kesilmiş.10 gün popo üstü oturamamış....yani illa oluyor demek ki 10 gün sıkıntı dedim hattaaa

o herkeste aynı olmuyor tatlım ya bazılarında 4 bazılarında 3 o senin çatına açılmasına bağlı 1 hafta acı çekersin hadi 10 gün acı çek sezeryan kadar acı çekmessin diye düşünüyorum
doğuran kadınlardan neyimiz eksik bizim cesaret biraz ya
benim tanıdığım arkadaşlar var kişiler normal doğuran görsen çocukğu bumu taşıdı dersin ama normal doğurdular benim neyim eksik maaşallah fazlam var hahahah:roflol:

sezeryanda sütü pek bilmiyorum canım arkadaşımın sezeryan maşallah 2 çocuk doyar baya sütü var o kişi bağlı sanırsam
ama adet biraz geç geliyor sanki

normal doğumda da kesik oluyo ben ablama sordum onun iki oğlu ilki 3900 doğdu ve ozaman dotor kemsiş diikiş atmış ama ikinci yiğenim 3200 civarında doğunca ikincisinde diiş yoktu dedi ama ilk doğumların çouğunda ki nadirde olsa istisnalar var genelde dikiş ouyomuş ben doktouma söliycem gerçeten gerekmedikçe kesmesin ben ıkınır çıkartırım yeterki sen kesme diyicem kaydirigubbakcemile3

kızlar benim evlendiğim gece yırtığım oldu acile kaldırıldım
3 dikiş atıldı yani aynı normal doğumdaki gibi 1 hafta popomun üstüne oturamadım yani öyle dayanılmaz bi acı değil ama rahatsız edici arabaya binince araba sallayınca acıyordu :)))

Kızlar yaa benim 1 haftadır.Bacak aram varya malum bölge oradaki kemiklerim ağrıyor.Özellikle oturur haldeyken kalkıyorum kalkar kalkmaz bi ağrıyo yürüyemecek gibi sonra biraz yürüyünce alışıyor sanki normal yürüyorum.Sizinde oranızın kemiği ağrıyan varmı

doktor azarladi beni ben sakatlik deyince zaten epidural uzmani normal doktor olmuyormus:)

ben doktoruma sordum öyle bişey yok demedi ama biz anestezi uzmanlarımıza güveniyoruz dedi şimdiye kaddr öyle bişey olmadı dedi ama bir kişi heryün aynı yolda çok güzel yürür birgün o yolda ayağı kayar düşer dedi .....

bende öle diyince tırstım açıkcası keşke benim doktorumda azarlasaydı beni öyle bi tehlike yok deseydi

canım hemen hemen herkezde aynı şikayet var çatı kemiklerin yavaş yavaş kendini doğuma hazırlıyo o ağrılar normaldir

sen herkesin dediğini dinleme canım bazı doğum yapmış insanlar korkutmaya bayılıyor
herkesin bünyesi farklı takma bunları zamanı gelince herşeyi göreceğiz hayırlısı olsun hepimiz için bir avazda kurtulalım
okuyalım dua edelim bizi bunlar kurtaracak

kızlar bende sezeryan olcam ama çok kararsızım epiduralmi olsam die yani bu sakatlık ihtimali hikayeymiş yaaa

benim görümcemde bu epiduralden oldu sadece alt kısmı uyuşturdular çok acı çektim diyor
ona yukarıdan aşşağıya kadar ince tel sokmuşlar neyse o

benimöyle bir ağrım yok ama sağ kalça üzerim belime doğru yanii bir süre oturup kalkıktan sonra yüryemiyorum sekiyorum biraz bekledikten sonra geçiyor ama snini sanırım kasların gelişiyor doğum öncesi son hallerini almaya başlayacaklar hamileliğimin şu zamanına kadara 2 tane öyle dönem geirdimrahim içinde çocuğun kendine yer yaptığı dönemlerdi şimdiçok şükür henüz bişi yok ama son zamanlara doğru hepimizde ufakta olsa olucak diye snıyorum

canım benimde son bi kaç haftadır olmaya başladı..tecrübeli bi arkadaşım doğuma hazırlanıyor ondandır dedi..bakalım doktorada gidince sorucam..

Normal doğumda da kesiliyor kızlar... illa ki kesilip dikilcez yani kaçış yok....
Ben sezeryan istiyorum... Asla öyle çatır çatır dourcam gibi bir fantazim olmadı....
Ben de kardeşim de çok kilolu doğmuşuz, aynen teyzelerin çocuklar da öyle... O yüzden benim anne tarafı hamile olduğumu öğrendiği an saın normal doğum yapma dediler....
Zaten benim canım biraz kıymetli... Geçen hafta 2 kez bacağıma kramp girdi ortalığı ayağa kaldırdım.. Eşim abartma altı üstü kramp dedi... Ama canım çok acıdı....

O yüzden yaşasın sezeryan yaşasın epidural diyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…