2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

biz de badana işini halledersek kuracak inşallah babası. ikeadan aldığımız için kendimiz kurmak durumundayız. ondan sonra da herşeyini yıkayıp ütüleyip yerleştirmemiş gerek. işim çok yani.

Banada dün geldi milupanın seti.Çok hoş gelmez diyordum umudum yoktu ama geldi.

Kimse cvp yazmamş sanırım kimse altan muayene olmadı varmı arkadaşlar aranızda alttan muayene olan kaçıncı hafta bakmaya başlıyor doktor ağustos başında muayenem var acaba alttan bakarmı helecan yaptım

ben eşyalarını yıkadım ütüledim yerleştirdim dolabına sadece beşiğin uyku seti kaldı ykanacak

benim geceliğim alınacak 1 tane allt üst evde hazır gecekliklerim var uzunönden düğmeli
bide iççamaşırı felan alınacak işte

bende daha olmadım. 33 haftadayım. sonlara dogru bakar herhalde

Kızlar benim göbeğim harita gibi oldu.Geçen benim oğluşum 1ayda çok büyümüştü anlatmıştım burda 1ayda 1 kilo almıştı ya o yuzden çatır çatır çatladım.Çok hızlı büyüdüğümüz için.Doğumdan sonra bu çatlaklar azalırmı acaba deri kendini topladıkça

Bana bakmadı, ben de merak ediyorum ne zaman bakar. Hem ona göre hazırlık yapıcamkafamçokkarıştı

canım bende omadım ama son ayda oluyor galibe çok emin değilim yinede..

canım daha bize alttan muane olmaz sanırım 36 cı haftanadan sonra başlıyorlarmış araştırmama göre ağustota oluruz ancak
her dr da yapmıyormuş bende hatırlatacağım dr a

canım bebek yağı sür bol bol duştan sonra bide çatlak kremi al istersen ama çatlak oluştuktan sonra pek geçmiyor diye biliyirum ne yazıkki..

evet bi arkadaşım normal doğum yaptı iki ay evvel,hiç muayene falan yapmamış doktoru umarım banada yapmaz..

sakın yapmayın. ben pazar cereyanda kaldım gece nefes alamıyordum. apar topar acile gittik. oksijen bağladılar. hala ciğerlerim ağrıyor.
çok sıkıntı çektim

Ben de bu gece cereyanda yattım, sabah burnum tıkanmıştı nasıl. Ama cehennem sıcağı, uyku desen sıfır....

Hergün düzenli olarak krem sürüyorum ama hiç bir işe yaramadı.sadece rahatlatıyor , kaşıntısını alıyor

igne cok ince ben gordum hemsire gostermisti disci ignesi gibi incecik hafif uzun gorumcemde onu yapin yapin diye yalvaricaksin sonra kus gibi olucaksin yaticak sarki soyliceksin diyo bana valla akdinin 6 cocogu var benden tecrubeli dinliyorum rahatliyorum :)

benim doktorum 37.haftad ayapıcakmış çatı muayenesini

evet bi arkadaşım normal doğum yaptı iki ay evvel,hiç muayene falan yapmamış doktoru umarım banada yapmaz..

öyle deme yapması gerekiyor ya çatın darsa sanada normal doğumda bunu bilmedikleri için acı çekersin doğutturmaya çalışırlar
bence yapmalılar hazırlıklı oluruz ona göre

Ay umarım yapmaz yaa, o psikolojiyi bi kez yaşadım. Ama başa gelen çekilir. Sadece yavrular için maskara oluyoruz ya ona yanarım, herşey ortada mübarek hehehehelülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…