valla canım hevesmi desem heyecanmı korku mu ay karıştım valla he sempatiksalakcinni
hafta sonu yıkadım oğluşumun tüm kıyafetlerini herşeyini ütüsü kaldı onlarıda yaparsam bişey kalmıyor önümüzdeki hafta da mobilyası geliyor ay odaya girdikçe bi tuhaf oluyorum ya sanki evde bebek var. eşyaları kıyafetleri felan görünce :1rolleyes:
eşim de diyorki var zaten bebek karnındabende dedim dur sen asıl doğunca göreceğiz viyakladığı zaman bebeği :roflol::roflol::roflol:
ee kızlar hazırlıklar azaldımı bari bir ay kalanlar özellikle...biz odamızı bekliyoruz iki hafta sonra gelicek daha eşyalarını falan yıkamadım oyüzden..büyük eşyalarımız bitti zaten.bi kendime alıcaklarım kaldı gecelik çamaşır falan..oğluşumunda bir iki kıyafeti,halısı,perdesi ve şekerleri kaldı..
ben pencere ve kapıyı acıyorum ceryanda kalayım diye ama nafile hiç esmiyor
Kimse cvp yazmamş sanırım kimse altan muayene olmadı varmı arkadaşlar aranızda alttan muayene olan kaçıncı hafta bakmaya başlıyor doktor ağustos başında muayenem var acaba alttan bakarmı helecan yaptım
Kimse cvp yazmamş sanırım kimse altan muayene olmadı varmı arkadaşlar aranızda alttan muayene olan kaçıncı hafta bakmaya başlıyor doktor ağustos başında muayenem var acaba alttan bakarmı helecan yaptım
Kızlar benim göbeğim harita gibi oldu.Geçen benim oğluşum 1ayda çok büyümüştü anlatmıştım burda 1ayda 1 kilo almıştı ya o yuzden çatır çatır çatladım.Çok hızlı büyüdüğümüz için.Doğumdan sonra bu çatlaklar azalırmı acaba deri kendini topladıkça
sakın yapmayın. ben pazar cereyanda kaldım gece nefes alamıyordum. apar topar acile gittik. oksijen bağladılar. hala ciğerlerim ağrıyor.
çok sıkıntı çektim
cesaret verdin saadetcim.demek sinek ısırığı gibi acıyomuş.iyi ozaman yani ne diyim..allah kurtarsıın hepimizi kolayca inşallah....
bide o epidural iğnesi çok inceymiş bir öyle demişti
bende öyle batma falan yok çok şükür iiyiz yani..
evet bi arkadaşım normal doğum yaptı iki ay evvel,hiç muayene falan yapmamış doktoru umarım banada yapmaz..
evet bi arkadaşım normal doğum yaptı iki ay evvel,hiç muayene falan yapmamış doktoru umarım banada yapmaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?