benim görümcemde bu epiduralden oldu sadece alt kısmı uyuşturdular çok acı çektim diyor
ona yukarıdan aşşağıya kadar ince tel sokmuşlar neyse o
kızlar benim evlendiğim gece yırtığım oldu acile kaldırıldım
3 dikiş atıldı yani aynı normal doğumdaki gibi 1 hafta popomun üstüne oturamadım yani öyle dayanılmaz bi acı değil ama rahatsız edici arabaya binince araba sallayınca acıyordu :)))
canım epidural doğummu yaptı görümcen epidurl sezeryanmı ?
genelde epidural olanlar çok rahattım hiç acı çekmedim diyolar
ince tel dediğide ince bir iğne vuruyolar
Normal doğumda da kesiliyor kızlar... illa ki kesilip dikilcez yani kaçış yok....
Ben sezeryan istiyorum... Asla öyle çatır çatır dourcam gibi bir fantazim olmadı....
Ben de kardeşim de çok kilolu doğmuşuz, aynen teyzelerin çocuklar da öyle... O yüzden benim anne tarafı hamile olduğumu öğrendiği an saın normal doğum yapma dediler....
Zaten benim canım biraz kıymetli... Geçen hafta 2 kez bacağıma kramp girdi ortalığı ayağa kaldırdım.. Eşim abartma altı üstü kramp dedi... Ama canım çok acıdı....
O yüzden yaşasın sezeryan yaşasın epidural diyorum....
canım hemen hemen herkezde aynı şikayet var çatı kemiklerin yavaş yavaş kendini doğuma hazırlıyo o ağrılar normaldir
sezeryan canım tüplerini bağlıttı hem bende anlamadım yukarıdan tel sokmuşlar aşşadan çıkartılar diye bişeyler dedi bende anlamadım neden öyle yaptıklarını
hahaahhahaah ay çok güldüm vah yavrum vah hahah ay yazamıyorum desene sen 2 kere kızlık zarı gitti aynı acıyı çektin hahahah kusura bakma çok güldüm ya
epidural e nasıl cesaret ediyorsunuz hayatta yaptıramam ohaoldumsmile
benimöyle bir ağrım yok ama sağ kalça üzerim belime doğru yanii bir süre oturup kalkıktan sonra yüryemiyorum sekiyorum biraz bekledikten sonra geçiyor ama snini sanırım kasların gelişiyor doğum öncesi son hallerini almaya başlayacaklar hamileliğimin şu zamanına kadara 2 tane öyle dönem geirdimrahim içinde çocuğun kendine yer yaptığı dönemlerdi şimdiçok şükür henüz bişi yok ama son zamanlara doğru hepimizde ufakta olsa olucak diye snıyorum[/QUOTE
Aman canım tehlikwli bir durum olmasında ağrılara acılara katlanırız.Yeterki allah bebişlerimize sağ salim kavuşmay ınasip etsin
epidural e nasıl cesaret ediyorsunuz hayatta yaptıramam ohaoldumsmile
yukardan derken nerden yani kaydirigubbakcemile3
ağzından sokup şeyindenmi çıkarttmışlarrr kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
aay hiç güleceğim yoktu bacım ilk defa duydum görümcen saçmalamış gibi :)
kizlar epiduralde zaten boru sokuyorlar ince o borudan ilac veriyor sadece igne yaptim kalk demiyorku ignenin ucunda boru var incecik ilac aliyoruz o borudan o kaliyor yani valla gorumcem 6 sefer epidural olmus sancidan sonra memelk gibi okuyorsunuz vurun vurun diye yalvaricaksin diyo bana bilmem artik ..
canım benimde son bi kaç haftadır olmaya başladı..tecrübeli bi arkadaşım doğuma hazırlanıyor ondandır dedi..bakalım doktorada gidince sorucam..
yok anacım sırtından sokmuşlar allahım sen ağzındanmı anladın :roflol::roflol::roflol:delikafadulden
yukardan derken nerden yani kaydirigubbakcemile3
ağzından sokup şeyindenmi çıkarttmışlarrr kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
aay hiç güleceğim yoktu bacım ilk defa duydum görümcen saçmalamış gibi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?