2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim görümcemde bu epiduralden oldu sadece alt kısmı uyuşturdular çok acı çektim diyor
ona yukarıdan aşşağıya kadar ince tel sokmuşlar neyse o

canım epidural doğummu yaptı görümcen epidurl sezeryanmı ?
genelde epidural olanlar çok rahattım hiç acı çekmedim diyolar
ince tel dediğide ince bir iğne vuruyolar

hahaahhahaah ay çok güldüm vah yavrum vah hahah ay yazamıyorum desene sen 2 kere kızlık zarı gitti aynı acıyı çektin hahahah kusura bakma çok güldüm ya

canım epidural doğummu yaptı görümcen epidurl sezeryanmı ?
genelde epidural olanlar çok rahattım hiç acı çekmedim diyolar
ince tel dediğide ince bir iğne vuruyolar

sezeryan canım tüplerini bağlıttı hem bende anlamadım yukarıdan tel sokmuşlar aşşadan çıkartılar diye bişeyler dedi bende anlamadım neden öyle yaptıklarını

yok valla hiçde alt üstü kramp falan değil çok canını yakıyo insanın
bana gece uyuduğum anda giriyor bağırarak uyanıyorum eşim hemen giren yere eliyle msaj yapıyo geçiyo allah bilir komşular ne oluyo bu kadına diyolardır :)))

canım hemen hemen herkezde aynı şikayet var çatı kemiklerin yavaş yavaş kendini doğuma hazırlıyo o ağrılar normaldir

İnşallah canım herkeste oluyorsa problem yok.Ben korkmaya başlamıştım çünkü allah göstermesin erken falanmı gelecek diye düşünmeye başlamıştım

kizlar epiduralde zaten boru sokuyorlar ince o borudan ilac veriyor sadece igne yaptim kalk demiyorku ignenin ucunda boru var incecik ilac aliyoruz o borudan o kaliyor yani valla gorumcem 6 sefer epidural olmus sancidan sonra memelk gibi okuyorsunuz vurun vurun diye yalvaricaksin diyo bana bilmem artik ..

sezeryan canım tüplerini bağlıttı hem bende anlamadım yukarıdan tel sokmuşlar aşşadan çıkartılar diye bişeyler dedi bende anlamadım neden öyle yaptıklarını

yukardan derken nerden yani kaydirigubbakcemile3
ağzından sokup şeyindenmi çıkarttmışlarrr kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
aay hiç güleceğim yoktu bacım ilk defa duydum görümcen saçmalamış gibi :)

hahaahhahaah ay çok güldüm vah yavrum vah hahah ay yazamıyorum desene sen 2 kere kızlık zarı gitti aynı acıyı çektin hahahah kusura bakma çok güldüm ya

bacım zar giderken sorun yoktu :) ama nolduya ondan sonra oldu zaten şiddetli kanama oldu kan kaybından gidiyodum nerdeyse acile gittik 3 dikiş yedim :)))))

benim bacağıma ilk defa dün kırap girdi
ama benim 2 aylıkken baldırımla kalçam arasında ağrı var yatağa uzanamıyorum dönemiyorum süreki dr kırap diyor ama kırap değil kırap dediği daha dün girdi ilk defa ne olduğunu anlıyamadım ben

epidural e nasıl cesaret ediyorsunuz hayatta yaptıramam ohaoldumsmile

bilmiyorum ben cesaret edicem gibi yaa dooktorum ameliyathanede personelimiz çok iyi karşılıcak seni dedi ne olup bittiğini anlamıcaksın dedi makinanı ver resmini falan çeksinler dedi benimde aklıma yattı cesaret kısmında değilimde ben olayın sakat kalma kısmındayım öle bişey yokmuş aslında halkdilinde uydurmayımış ama bilmiyorum yinnede

çikolatam ne zaman gidiccen doktora

yok anacım sırtından sokmuşlar allahım sen ağzındanmı anladın :roflol::roflol::roflol:delikafadulden

epidural normal doğum seyretmiştim ben.
önce bel kısmını normal bir iğne ile uyuşturuyorlar. sonra omurgadan kalın bir iğne ile epidural veriliyor. sonra da anne rahat rahat doğuruyor. doğururken ıkın ıkın diyorlar. o da ıkınırken soruyor çıktı mı çıktı mı diye.
bebek çıkar çıkmaz da kucağına veriyorlar. çok güzeldi. epidurale çok karşı olan eşim şimdi inşallah epidural normal doğum yaparsın diyor. epidural olmasa da normal istiyoruz.
allah yardımcımız olsun.:Saruboceq:

burda tum kadinalara epidural uyguluyorlar belkide bizim korkumuz bizde cok yaygin olmamasi yeni olmasi yani genel kullanmiyor develt hastaneleri normalde dogursan sezeryanda apidural uyguluyor doktor ben korkyuroumn felc falan olmam dimi deyicne susturdu beni yillardir kullandigimiz teknik milyon kadin kullaniyor dedi bende sustum ama agri sanci tamamen gidiyormus normal dogumda acilma olduktan sonra takiyorlarmis zaten oncesi gaz veriyorlarmis simdi iki gun hemsireler gazi ne zaman koklicam dogumda ne yapicam onalri anlatacakalr esidme gelicek benimle :)

canım benimde son bi kaç haftadır olmaya başladı..tecrübeli bi arkadaşım doğuma hazırlanıyor ondandır dedi..bakalım doktorada gidince sorucam..

Benim dr tatilde 24 ünde gidicem o zaman geliyor.Cep telefonu var ama normal bişey se boşuna kadını rahatsız etmek istemiyorum.Ablam falanda normal diyor ama onlar herşeye normal diyor zaten o yüzden beni iyi siz anlarsınız birde size sorayım dedim aynı şeyi yaşayanlar varmı diye

yok anacım sırtından sokmuşlar allahım sen ağzındanmı anladın :roflol::roflol::roflol:delikafadulden

yok bacım ağzından anlamadım espiriydi o kaydirigubbakcemile3
yukardan sokup aşağıdan çıkartımışlar deyince öle bişey çıktı ortaya kaydirigubbakcemile3

ay koptum burda yeminederim hahahahaha))))
aynı şeyi düşündüm bende yuh yani))))çatlıcam şimdi gülmekten ayy ilahiiiii))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…