ya aslında ben ameliyata girdiğimde çok sancı çekiyodum suni sancı verdiler bana
ondan dolayı biran önce uyuyayım şu sancıdan kurtulayım diye dua ediyodum o sırada sontada taktılar hiç anlamadım sancıdın şiddetinden sontayı anlamadım bile....
ama şimdi güzelce yatcam yatağa gidicem o soğuk ve ürkütücü ameliyathaneye
şimdi daha çok tırsıyorum :bbo:
ameliyatı nasıl olacaksın ozaman sürekli iğne vurulacaksın serum yiyeceksin2 gün 3 gün boyunca
anam seni sezeryandan vazgeçirecem ben daha 1 ayımız var cesaret yahu
karnında koca yarayla dolaşacaksın parmağın kesilse ağlıyor insan birsürü dikişin olacak pansuman dikişler alınacak daha sayayımmı vazgeç yol yakınken
o zaman sana bi cesaret iğnesi vursunlar :))))
ameliyatı nasıl olacaksın ozaman sürekli iğne vurulacaksın serum yiyeceksin2 gün 3 gün boyunca
anam seni sezeryandan vazgeçirecem ben daha 1 ayımız var cesaret yahu
karnında koca yarayla dolaşacaksın parmağın kesilse ağlıyor insan birsürü dikişin olacak pansuman dikişler alınacak daha sayayımmı vazgeç yol yakınken
yok canım bikere kürta oldum ya serumu takmak için bikere deliyorlar sonra hep aynı yerden veriyor serumu zaten:)
dikişler alınmıyor tatlım yapıştırma oluyormuş.dikiş alma derdi yok yani...
]#ben bebeğim tv de hergün yabancı ülkelerin doğum anını izliyorum kimseyi sezeryana almıyorlar normal doğurtuyorlar bide ağızlşarına nefes alması için bişey veriyorlar ağrıyı azaltıyormuş karnında da bastırmıyorlar orda burda bastırıyorlarmış ben bastıttırmıyacağım karnımdan söyliyecem
kızlar benm tam göbek hizam ve etrafı uyuşuk ve elimi dokunduğumda çok acıyo sanki karnımın içnde yara var bu neden olur acaba içten yırtılmalarmı olduki dışardan bişey yaok yırtık çatlak vs
ben hayatımda ameliyat olmadım, diş bile çektirmedim.
şimdi adı üstünde normali varken sezeryan olmak istemiyorum. sağlıkla hemen bebeğimi kucağıma versinnler ilk benim sıcaklığıumı hissetsin, hemen bakımını ben üstleneyim. ama sezeryan olursa insan değil bebeğine bakmak, bakılacak halde oluyor.
bebeğimi kucağıma aldığımda bütün sancılara değecek inşallah. o yüzden nagihan ve diğer normalci anne adaylarını destekliyorum.
]#
canim o agizdan verdikleri gaz hafif bir seymis ama onu cekince hemsire cek diyor zaten cekiyosun hafif kafa yapiyormus iste bu dogum sinifinda kac dakikada bir cekiceksin falan filan anlaticakalrmis gorumcemde eger sancin siddetle gelirse hemen gazi cek icine yardim ediyo acayip kafa yapiyor bir kac dakika diyor..
sontayı bayılınca taktır canım yoksa acıyor
senin kaçışınyok mecbur ameliyatı göreceksin
ama olsun bebeğini inşallah sağlıklı alırsında o acıyı unutursun inşallah
Doktorlarınız tellerini verdiler mi size acil bişey olursa falan diye. Benmki vermedi de çok sinir oluyoruummm.değiştiricem zaten
ben de normal istiyorum ama sezeryan olurum gibime geliyor..
ben sancıdan değil de vajinaya yapılacak müdahalelerden çok ama çok korkuyorum. kesi, dikiş gibi.
sadece sancı olacağını bilsem gözümü kırpmadan normal olsun derim...
Doktorlarınız tellerini verdiler mi size acil bişey olursa falan diye. Benmki vermedi de çok sinir oluyoruummm.değiştiricem zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?