2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sontayı bayılınca taktır canım yoksa acıyor
senin kaçışınyok mecbur ameliyatı göreceksin
ama olsun bebeğini inşallah sağlıklı alırsında o acıyı unutursun inşallah

yok canım bikere kürta oldum ya serumu takmak için bikere deliyorlar sonra hep aynı yerden veriyor serumu zaten:)
dikişler alınmıyor tatlım yapıştırma oluyormuş.dikiş alma derdi yok yani...

o zaman sana bi cesaret iğnesi vursunlar :))))

söylicem valla ne iğne vasa vursunlar:))yoksa ben vücudumun heryerini titretirim oryantal oynar gibi:)
bikere 20lik dişimi çektirmiştim nasıl titriyorum tutamıyorum kendimi.doktor bile iyimisin falan diyor.içimdende diyorum bi oyun havası olsa tam eşlik ediyor gibiyim yani:)

ben hayatımda ameliyat olmadım, diş bile çektirmedim.
şimdi adı üstünde normali varken sezeryan olmak istemiyorum. sağlıkla hemen bebeğimi kucağıma versinnler ilk benim sıcaklığıumı hissetsin, hemen bakımını ben üstleneyim. ama sezeryan olursa insan değil bebeğine bakmak, bakılacak halde oluyor.

bebeğimi kucağıma aldığımda bütün sancılara değecek inşallah. o yüzden nagihan ve diğer normalci anne adaylarını destekliyorum.

yok canım bikere kürta oldum ya serumu takmak için bikere deliyorlar sonra hep aynı yerden veriyor serumu zaten:)
dikişler alınmıyor tatlım yapıştırma oluyormuş.dikiş alma derdi yok yani...

vaz geçiremiyecem seni ben ya nasıl yapışık banada yapışık dediler ipin ucunu kesti öteki uçtan çekti normal dikişli olmadı zaten

]#

canim o agizdan verdikleri gaz hafif bir seymis ama onu cekince hemsire cek diyor zaten cekiyosun hafif kafa yapiyormus iste bu dogum sinifinda kac dakikada bir cekiceksin falan filan anlaticakalrmis gorumcemde eger sancin siddetle gelirse hemen gazi cek icine yardim ediyo acayip kafa yapiyor bir kac dakika diyor..

evet hayatım haklısın bende benden önce bebeğimi kimse kucağına almasın istiyorum ben alacağım ilk kucağıma onu çok istiyorum kucağıma alıp çıkmak istiyorum doğum haneden sonra eşime vermek istiyorum
kaynanam kalacakya yanımda hiç sevmiyorum onu almasın benim bebeğimi kucağına o kadın ben alayım
allahım nasip eder inşallah o zevki tadarım inaşşah

yürüüüüüüüüüü arkadaşım kim tutar biziiiiiiiiiiiiikaydirigubbakcemile5:teytey::teytey::teytey:

evet faydası varmış ben gördüğüm kadarıyla burda öyle şey yok

Doktorlarınız tellerini verdiler mi size acil bişey olursa falan diye. Benmki vermedi de çok sinir oluyoruummm.değiştiricem zaten

ben de normal istiyorum ama sezeryan olurum gibime geliyor..
ben sancıdan değil de vajinaya yapılacak müdahalelerden çok ama çok korkuyorum. kesi, dikiş gibi.
sadece sancı olacağını bilsem gözümü kırpmadan normal olsun derim...

sontayı bayılınca taktır canım yoksa acıyor
senin kaçışınyok mecbur ameliyatı göreceksin
ama olsun bebeğini inşallah sağlıklı alırsında o acıyı unutursun inşallah

valla nagihan bi defa yaşadım sayılır ben hem normal doğumu hem sezeryanı o yüzden korkmuyorum ne yaşarsan yaşa unutuluyor sonunda herşey yavrum için...

zaten o minnacık dudaklarıyla memenizzi tutup emmesi yokmu isterlerse diri diri kessinleer beni o duyguyu yaşamak için değer

mopshy sen bana benziyorsun gecen kadin kulagima ates olcer soktu gozlerim buyudu elini tuttum yanlizca atesini olctum fiyor ben hastane makinelerinden cok korkuyorum hastane kokusu yeter dedim ..

sen dr gittinmi nenehatuna
gitmediysen pendik şifada burçak hanımı öneriyorlar eşimde tutturdu seni ona götürecem diye sanada söylim dedim

bana ilk günlerden verdi telefonunu...
kızlar bende biraz çıkıyorum uykum geldi sanki..öptüm sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…