2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ben bebeğim tv de hergün yabancı ülkelerin doğum anını izliyorum kimseyi sezeryana almıyorlar normal doğurtuyorlar bide ağızlşarına nefes alması için bişey veriyorlar ağrıyı azaltıyormuş karnında da bastırmıyorlar orda burda bastırıyorlarmış ben bastıttırmıyacağım karnımdan söyliyecem

ay koptum burda yeminederim hahahahaha))))
aynı şeyi düşündüm bende yuh yani))))çatlıcam şimdi gülmekten ayy ilahiiiii))))))

aynen bende çatlıcam yaaa yukardan sokup aşağıdan çıkartmak nasıl bi tabirkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bende cesaret edemiyorum valla ama kendimi ikna etmeye çalışıyorum..genelde ayılırken çok acyor diye korkuttular beni valla kabusum oldu delikafadulden

ya bırak şu epidurali sezeryanı doğur işte çatır çatır aaaaaaaaaaaaa aslan gibi karısın evel allah guclubacismileguclubacismileguclubacismile

hanımlar hiçbir sorun yokken korkuyorumm diyede sezeryan olmayınn sanki sezeryyanın korkulcak yanları yokmu beni ameliyathaneye götürdüler masada yatıyorumm üstüme ilaç döküyolar buz gibi zaten çenem birbirine değiyo korkudan bayılcaktım nerdeyse :)

nagihan maşallah cesaretine
poponu kaşı

sormaya herkes nazar değdirecek anam kaşıyom sürekli allah nazardan korusun aman aman
gerçekten hiç doğum aklıma gelmiyor
sadece tek korkum ya bebeğime ya bana bişey olursa bitek o var aklımda acı kekecekmişim bunları düşünmüyorum mutlaka her güzel şeyin acısı olacak bizlerde kolay doğmadık anaların değerini nasıl anlıyacağız

ya bırak şu epidurali sezeryanı doğur işte çatır çatır aaaaaaaaaaaaa aslan gibi karısın evel allah guclubacismileguclubacismileguclubacismile

ayy ben hayatta yapamam salarım orda kendimi koyver gitsin hesabı...
sağlıkoacağında kan almışlardıda kan durmuştur die pamuğ bi çektim oluk gibi kan akıyor bende koluma bakıp bağrıyorum valla müdahale edemedim bayılcaktım nerdeyse.....((
öndede bi adam gidiyodu döndü bana baktı bende sustum ama pamuğu yine yerine koyamadım kollarım kan oldu valla kan kaybından ölcektim )))))))hehehehehe:)
sonra arabaya attım kendimi öğür öğür kusuyodum vallazor atlattım o günü inan kidelikafadulden
bide kan ilaçlarındanmı ne pekmez gibiydi kan.kopkoyu(aklıma geldikçe bi hoş oluyorum hala

aynen bacım bende onu düşünüyorum aslında insanoğllu her acıya dayanır katlanır
yeterki bebişlerimiz ve biz sağsalim kurtulalım

o ameliyat hanenin soğukluğu nasıl demi ayşe bende titredim bide tek başıma ameliyata girdim eşimi annemi yanıma hiç almadılar çıkınca gördüm 1 gün önce ayrıldım eşimden çıkınca gördüm onları
o sunta acısı ameliyattan çıktıktansonraki acı anlatılamz yatağa geçiyorsun resmen

ayyyyy alemsin mopsy kan almak bu kadar etkilediyse normal doğum yaparken düşünemiyorum seni :roflol:delikafadulden

:roflol::roflol::roflol:
bende donarım kesin.zaten korkunca hep üşüme gelir midem bulanır hemen

ameliyatı nasıl olacaksın ozaman sürekli iğne vurulacaksın serum yiyeceksin2 gün 3 gün boyunca

anam seni sezeryandan vazgeçirecem ben daha 1 ayımız var cesaret yahu
karnında koca yarayla dolaşacaksın parmağın kesilse ağlıyor insan birsürü dikişin olacak pansuman dikişler alınacak daha sayayımmı vazgeç yol yakınken

ya aslında ben ameliyata girdiğimde çok sancı çekiyodum suni sancı verdiler bana
ondan dolayı biran önce uyuyayım şu sancıdan kurtulayım diye dua ediyodum o sırada sontada taktılar hiç anlamadım sancıdın şiddetinden sontayı anlamadım bile....

ama şimdi güzelce yatcam yatağa gidicem o soğuk ve ürkütücü ameliyathaneye
şimdi daha çok tırsıyorum :bbo:

kızlar benm tam göbek hizam ve etrafı uyuşuk ve elimi dokunduğumda çok acıyo sanki karnımın içnde yara var bu neden olur acaba içten yırtılmalarmı olduki dışardan bişey yaok yırtık çatlak vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…