burda tum kadinalara epidural uyguluyorlar belkide bizim korkumuz bizde cok yaygin olmamasi yeni olmasi yani genel kullanmiyor develt hastaneleri normalde dogursan sezeryanda apidural uyguluyor doktor ben korkyuroumn felc falan olmam dimi deyicne susturdu beni yillardir kullandigimiz teknik milyon kadin kullaniyor dedi bende sustum ama agri sanci tamamen gidiyormus normal dogumda acilma olduktan sonra takiyorlarmis zaten oncesi gaz veriyorlarmis simdi iki gun hemsireler gazi ne zaman koklicam dogumda ne yapicam onalri anlatacakalr esidme gelicek benimle :)
yok anacım sırtından sokmuşlar allahım sen ağzındanmı anladın :roflol::roflol::roflol:delikafadulden
ay koptum burda yeminederim hahahahaha))))
aynı şeyi düşündüm bende yuh yani))))çatlıcam şimdi gülmekten ayy ilahiiiii))))))
yok bacım ağzından anlamadım espiriydi o kaydirigubbakcemile3
yukardan sokup aşağıdan çıkartımışlar deyince öle bişey çıktı ortaya kaydirigubbakcemile3
epidural e nasıl cesaret ediyorsunuz hayatta yaptıramam ohaoldumsmile
ayyyyy hahahahahah)))
kızlar hiç gülcem yoktu valla kriz geldiiiiiiiiiiiii)))))))))))))))))))))))))))))))))
bende sazan hemen atlıyom nekadar espiri anlayışı az insanım şakkıdı
bende cesaret edemiyorum valla ama kendimi ikna etmeye çalışıyorum..genelde ayılırken çok acyor diye korkuttular beni valla kabusum oldu delikafadulden
nagihan maşallah cesaretine
poponu kaşı
ya bırak şu epidurali sezeryanı doğur işte çatır çatır aaaaaaaaaaaaa aslan gibi karısın evel allah guclubacismileguclubacismileguclubacismile
sormaya herkes nazar değdirecek anam kaşıyom sürekli allah nazardan korusun aman aman
gerçekten hiç doğum aklıma gelmiyor
sadece tek korkum ya bebeğime ya bana bişey olursa bitek o var aklımda acı kekecekmişim bunları düşünmüyorum mutlaka her güzel şeyin acısı olacak bizlerde kolay doğmadık anaların değerini nasıl anlıyacağız
hanımlar hiçbir sorun yokken korkuyorumm diyede sezeryan olmayınn sanki sezeryyanın korkulcak yanları yokmu beni ameliyathaneye götürdüler masada yatıyorumm üstüme ilaç döküyolar buz gibi zaten çenem birbirine değiyo korkudan bayılcaktım nerdeyse :)
ayy ben hayatta yapamam salarım orda kendimi koyver gitsin hesabı...
sağlıkoacağında kan almışlardıda kan durmuştur die pamuğ bi çektim oluk gibi kan akıyor bende koluma bakıp bağrıyorum valla müdahale edemedim bayılcaktım nerdeyse.....((
öndede bi adam gidiyodu döndü bana baktı bende sustum ama pamuğu yine yerine koyamadım kollarım kan oldu vall kan kaybından ölcektim )))))))hehehehehe:)
sonra arabaya attım kendimi öğür öğür kusuyodum vallazor atlattım o günü inan kidelikafadulden
bide kan ilaçlarındanmı ne pekmez gibiydi kan.kopkoyu(aklıma geldikçe bi hoş oluyorum hala
hanımlar hiçbir sorun yokken korkuyorumm diyede sezeryan olmayınn sanki sezeryyanın korkulcak yanları yokmu beni ameliyathaneye götürdüler masada yatıyorumm üstüme ilaç döküyolar buz gibi zaten çenem birbirine değiyo korkudan bayılcaktım nerdeyse :)
ayy ben hayatta yapamam salarım orda kendimi koyver gitsin hesabı...
sağlıkoacağında kan almışlardıda kan durmuştur die pamuğ bi çektim oluk gibi kan akıyor bende koluma bakıp bağrıyorum valla müdahale edemedim bayılcaktım nerdeyse.....((
öndede bi adam gidiyodu döndü bana baktı bende sustum ama pamuğu yine yerine koyamadım kollarım kan oldu valla kan kaybından ölcektim )))))))hehehehehe:)
sonra arabaya attım kendimi öğür öğür kusuyodum vallazor atlattım o günü inan kidelikafadulden
bide kan ilaçlarındanmı ne pekmez gibiydi kan.kopkoyu(aklıma geldikçe bi hoş oluyorum hala
o ameliyat hanenin soğukluğu nasıl demi ayşe bende titredim bide tek başıma ameliyata girdim eşimi annemi yanıma hiç almadılar çıkınca gördüm 1 gün önce ayrıldım eşimden çıkınca gördüm onları
o sunta acısı ameliyattan çıktıktansonraki acı anlatılamz yatağa geçiyorsun resmen
:roflol::roflol::roflol:
bende donarım kesin.zaten korkunca hep üşüme gelir midem bulanır hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?