2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Anladım :) bende aynı fikirdeyim gidersem masraf yaparım kesin. Seninde bir ay kaldı dimi Allahın ziniyle ilk doğuranlar olacaksınız melekle.

evt canım allahın iziniyle olsada bitse diyorum artık..
eşimde birkaçgündür severken hadi gel artık diyip duruyor bebişe:)
ay sus bide gelir melir diyorum..zaten biraz erken gelecek ..ağustos annesi olacağım kısmetse

kızlar günaydın. bende 32. haftada raporumu açtırıcam. doğum izni raporumu.. ama işe geri dönmiycem. doğum parası alabiliyorum dimi..

günaydın hanımlar site eski haline dönmüş böyle daha güzell
ben yine gece uyuyamadım saat başı ter içinde uyandım sabahda nerdeyse ağlıcaktım
nolcak bu halimiz yaa
Allahım kolaylık versin

kızlar ben anlamadım siz ne raporu alıyorsunuz...32. haftada rapor alıp izine ayrılmıyormusunuz...yani paramızı alıyoruz değilmi 32. haftada rapor alıp izne ayrılınca..bana pazartesi günü verecek doktorum

Günaydın kızlaarr.

Aayy nihayet site açılmış,dün ben hiç giremedim hep bakımda yazısı çıkyordu çok sevindim.
Umarım herkes iyidir.
Bende iyi sayılırım bebeğim biraz az hareket ediyor,sıcaktan falan olabilir mi ???
Yoksa bi sorun mu var dersiniz ????

37. Haftaya kadar veriyolar ama sen çalışamazlık raoprunu alabilirsin istedigin zaman 37 haftayı beklemene gerek yok yani bi problem olmuyo

bende çalışabillir raporu alıcam dr um tatile çıktı 10 gün sonra gelsin konuşucam..bi de benim 37.hafta bayrama denk geliyoo onu da içine katabilirmiyim acaba 4 gün 4 gündür.bayramdan sonra alabilirsem çok iyi olur tabii doğurmassam o zamana kadar :) benim sata göre 30.09 görünüyo doğum..

ben yine gece uyuyamadım saat başı ter içinde uyandım sabahda nerdeyse ağlıcaktım
nolcak bu halimiz yaa
Allahım kolaylık versin

öncelikle herkese günaydın ayseciğimsendedimi terleme sorunu var ben aşırı derecede terliyorm saat başı uyanıyrm gündüzde terliyorm acaba bi sorunmu varki bende aşırı terleme var sırılsıklam su içndeyim gece gündüz özelikle gece çok oluyo :tomato:

nolcak bu halimiz yaa
Allahım kolaylık versin

Günaydın herkese.
bu gece hakikaten çok sıcaktı. ben de bu kadar bunalmamıştım daha önce. hem balkon kapısı açıktı hem cam bana mısın demedi.
atletim de su gibiydi. saçlarımı yatarken hiç toplamam ben , kırılıyor diye ama bu gece topladım, zira ensem ter içinde kalıyor.

sıcaktandır canım sıvı alımına çok dikkat et..ben aşırı su içiyorum ..bebiş iyi ..

kızlar ben anlamadım siz ne raporu alıyorsunuz...32. haftada rapor alıp izine ayrılmıyormusunuz...yani paramızı alıyoruz değilmi 32. haftada rapor alıp izne ayrılınca..bana pazartesi günü verecek doktorum

canım biz çalışabilir raporu alıyoruz.. yani doğum öncesi izni doğumdan sonra kullanmak için.37.haftaya kadar çalışılabilir normalde kullanmadığın izni doğumdan sonra kullanıyorsun hem bebekle daha fazla vakit geçiriyosun...benim iş yerimde tüm sorumluluk bende ve yalnızım :gitme: doğumdan sonraki iznimde bile ara ara uğrayım işlere bakmam gerekecek yanii:1no2:

ben akşam balkon camı sonuna kadar açık yattım.önüne perde çektim..cam yere kadar zaten hemen önünde yatağımız var...püfür püfür esmiş.sabah karnım gurulduyordu valla..bide hapşurup durdum...
bizim sabah yatakodası hiç çekilmiyor sabah güneşi vuruyor çünkü:ecrin_bebek:

Canım terleme sorunu bende de var maalesef.
Aynen dediğin gibi sırılsıklamım özelliklede geceleri su içinde uyanıryorum.Ya hiç uyuyamıyorum yada bin kere uykum bölünüyor yaa ooff ne zor valla böyle olmak
Gündüzleri 2-3 defa duşa giriyorum ama anladım ki oda hararet yapıyor galiba.

yok hayatım yanlız değilsin gündüzde oluyo ama geceleri daha beter klimam yok ama vantilatörü çalıştırıyoruzz gece o bile fayda etmiyo aynen saat başı yüzüm gözüm ter içinde kalkıyorum uyku haram oldu sanki yastığa yapışıyorum terden dün gece duş aldım bide kalktım sabah aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…