günaydın herkesee, nerdeymiş bu bebek fuarı ben hala arabasını alamadım
Anladım :) bende aynı fikirdeyim gidersem masraf yaparım kesin. Seninde bir ay kaldı dimi Allahın ziniyle ilk doğuranlar olacaksınız melekle.
günaydın kızlar nasılsınız? ben çalışabilirlik raoprumu aldım başka alan varmı?
kaçına kadar çalışacaksın ? 36 ya kadar mı veriyolar ?
37. Haftaya kadar veriyolar ama sen çalışamazlık raoprunu alabilirsin istedigin zaman 37 haftayı beklemene gerek yok yani bi problem olmuyo
günaydın hanımlar site eski haline dönmüş böyle daha güzell
ben yine gece uyuyamadım saat başı ter içinde uyandım sabahda nerdeyse ağlıcaktım
nolcak bu halimiz yaa
Allahım kolaylık versin
günaydın hanımlar site eski haline dönmüş böyle daha güzell
ben yine gece uyuyamadım saat başı ter içinde uyandım sabahda nerdeyse ağlıcaktım
nolcak bu halimiz yaa
Allahım kolaylık versin
Günaydın kızlaarr.
Aayy nihayet site açılmış,dün ben hiç giremedim hep bakımda yazısı çıkyordu çok sevindim.
Umarım herkes iyidir.
Bende iyi sayılırım bebeğim biraz az hareket ediyor,sıcaktan falan olabilir mi ???
Yoksa bi sorun mu var dersiniz ????
kızlar ben anlamadım siz ne raporu alıyorsunuz...32. haftada rapor alıp izine ayrılmıyormusunuz...yani paramızı alıyoruz değilmi 32. haftada rapor alıp izne ayrılınca..bana pazartesi günü verecek doktorum
öncelikle herkese günaydın ayseciğimsendedimi terleme sorunu var ben aşırı derecede terliyorm saat başı uyanıyrm gündüzde terliyorm acaba bi sorunmu varki bende aşırı terleme var sırılsıklam su içndeyim gece gündüz özelikle gece çok oluyo :tomato:
öncelikle herkese günaydın ayseciğimsendedimi terleme sorunu var ben aşırı derecede terliyorm saat başı uyanıyrm gündüzde terliyorm acaba bi sorunmu varki bende aşırı terleme var sırılsıklam su içndeyim gece gündüz özelikle gece çok oluyo :tomato:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?