canım biz çalışabilir raporu alıyoruz.. yani doğum öncesi izni doğumdan sonra kullanmak için.37.haftaya kadar çalışılabilir normalde kullanmadığın izni doğumdan sonra kullanıyorsun hem bebekle daha fazla vakit geçiriyosun...benim iş yerimde tüm sorumluluk bende ve yalnızım :gitme: doğumdan sonraki iznimde bile ara ara uğrayım işlere bakmam gerekecek yanii:1no2:
sıcaktandır canım sıvı alımına çok dikkat et..ben aşırı su içiyorum ..bebiş iyi ..
kızlar ben anlamadım siz ne raporu alıyorsunuz...32. haftada rapor alıp izine ayrılmıyormusunuz...yani paramızı alıyoruz değilmi 32. haftada rapor alıp izne ayrılınca..bana pazartesi günü verecek doktorum
Günaydın herkese.
bu gece hakikaten çok sıcaktı. ben de bu kadar bunalmamıştım daha önce. hem balkon kapısı açıktı hem cam bana mısın demedi.
atletim de su gibiydi. saçlarımı yatarken hiç toplamam ben , kırılıyor diye ama bu gece topladım, zira ensem ter içinde kalıyor.
sıcaktandır canım sıvı alımına çok dikkat et..ben aşırı su içiyorum ..bebiş iyi ..
ben akşam balkon camı sonuna kadar açık yattım.önüne perde çektim..cam yere kadar zaten hemen önünde yatağımız var...püfür püfür esmiş.sabah karnım gurulduyordu valla..bide hapşurup durdum...
bizim sabah yatakodası hiç çekilmiyor sabah güneşi vuruyor çünkü:ecrin_bebek:
valla şuan bilm,yoruz farkında değiliz ama Allah korusun bi hasta olcaz tam olcaz yani
vantilatörü açtım cam fayda etmiyo sabah kalktım hapşuruyodum bende
benim bebişte gündüzleri pek hareket etmezdi, gecelerin adamıydı oğlum :) ama artık (hatta şu anda bile :)) hareket halinde. sanırım büyüdüler ve her dönüşlerince karnımıza çarpıyorlar. bu arada artık vuruşlar daha sert, ayaklar da büyüdü herhalde :)
ben akşam balkon camı sonuna kadar açık yattım.önüne perde çektim..cam yere kadar zaten hemen önünde yatağımız var...püfür püfür esmiş.sabah karnım gurulduyordu valla..bide hapşurup durdum...
bizim sabah yatakodası hiç çekilmiyor sabah güneşi vuruyor çünkü:ecrin_bebek:
evet hasta olucaz böyle giderse
ben de dün gece camın dibinde yattım bütün camlar açıktı
sabah iğneler batıyordu her yerime
benim oğluş da aynı:dance: sıpa gece ben yatıyorum başlıyoo oynamaya...artık gündüzleri de kıpır kıpır...ve dediğin gibi güçlendiler sanırım daha sert vuruooodelikafadulden hem artık ışığa karşıda duyarlılar göbüşe gece yatarken tlfnun ışığını tutuyorum hemen o noktayıı tekmeliyoo :) çok tatlı yaa:dance:
Ayşe,Bozo dikkat edin kızlar kendinize.
Bu terleme ve sıcaktan yanma olayı normal bence. eskiden bi laf duymuştum.
Kuzulayacak koyun ahıldan dışarı diye.Yani şubat mart aylarında kouyncukları bile bi sıkıntı basarmış
bizimkide o hespat işte :))))
banada herkez dikkat et soğuk içme soğokta kalma bebek gazlı olur diyorlar...
ama öteki türlüde nefes alamıyor insan yani daha kötü..
bde ben internette okudum amniyo sıvızının sıcaklığı aynı kalırmış istersen karda yat bebee bişey olmazmış yani..
bence mantıklı ozaman kutplarda insanların bebekleri hep zature doğar yani:)
banada herkez dikkat et soğuk içme soğokta kalma bebek gazlı olur diyorlar...
ama öteki türlüde nefes alamıyor insan yani daha kötü..
bde ben internette okudum amniyo sıvızının sıcaklığı aynı kalırmış istersen karda yat bebee bişey olmazmış yani..
bence mantıklı ozaman kutplarda insanların bebekleri hep zature doğar yani:)
benim oğluşumda nasıl harketler ediyor göbeğimi açıp baktığımda şekilden şekle giriryor..herhalde yerleri daraldığından her hareketlerini net hissediyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?