2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hımm anladım canım....allah kolaylık versin sanada ..tek başına sorumlu olunca kolay değil..

sıcaktandır canım sıvı alımına çok dikkat et..ben aşırı su içiyorum ..bebiş iyi ..

benim bebişte gündüzleri pek hareket etmezdi, gecelerin adamıydı oğlum :) ama artık (hatta şu anda bile :)) hareket halinde. sanırım büyüdüler ve her dönüşlerince karnımıza çarpıyorlar. bu arada artık vuruşlar daha sert, ayaklar da büyüdü herhalde :)

kızlar ben anlamadım siz ne raporu alıyorsunuz...32. haftada rapor alıp izine ayrılmıyormusunuz...yani paramızı alıyoruz değilmi 32. haftada rapor alıp izne ayrılınca..bana pazartesi günü verecek doktorum

canım ben 32 haftada çalışabilirlik raoporu alıyorum çünkü dogumdan sonra 3 aylı yani 12 hafta izin kullanabilmek için dogumdan öncede 4 hafta izin almiş olucam yani 32.haftada aldıgım çalışabilirlik raporu 37 . haftada son buluyo 37. haftadan sonrada çalışamazlık raporu alıcam. çaliştıgım içinde tabiki maaşimi alıcam

ayy ben toplamazsam yanarım heralde
incecik bir atletle yatıyorum yinede su gibi oluyor benimkide
çıplakmı uyusak kaydirigubbakcemile3

valla şuan bilm,yoruz farkında değiliz ama Allah korusun bi hasta olcaz tam olcaz yani
vantilatörü açtım cam fayda etmiyo sabah kalktım hapşuruyodum bende

selam kızlar

madem site eski halinde kalıcaktı bize niye eziyet çektrdiler dün lmaz:

valla şuan bilm,yoruz farkında değiliz ama Allah korusun bi hasta olcaz tam olcaz yani
vantilatörü açtım cam fayda etmiyo sabah kalktım hapşuruyodum bende

evet hasta olucaz böyle giderse
ben de dün gece camın dibinde yattım bütün camlar açıktı
sabah iğneler batıyordu her yerime

benim oğluş da aynı:dance: sıpa gece ben yatıyorum başlıyoo oynamaya...artık gündüzleri de kıpır kıpır...ve dediğin gibi güçlendiler sanırım daha sert vuruooodelikafadulden hem artık ışığa karşıda duyarlılar göbüşe gece yatarken tlfnun ışığını tutuyorum hemen o noktayıı tekmeliyoo :) çok tatlı yaa:dance:

Canım dikkat et,sıcak mıcak derken hastalanma sakın,Ben bu konuda çok hassas olduğum için yani hemen hastalanırım diye korkuyorum o yüzden yatak odamızın camını açamıyorum maalesef diyerler açık ama.
Birde karında ki o gurlutu bende de var ne ki o ???
Anne karnında bebek sancılanır falan derler ya öyle bişi mi oluyor acaba ???

selam kızlar..bizimde başımız sıcaklarla fena dertte..ama klima taktırtmakla ne akıllıca bi iş yapmışız diyoruz..geceleri rahat rahat uyuyorum..

Ayşe,Bozo dikkat edin kızlar kendinize.

Bu terleme ve sıcaktan yanma olayı normal bence. eskiden bi laf duymuştum.

Kuzulayacak koyun ahıldan dışarı diye.Yani şubat mart aylarında kouyncukları bile bi sıkıntı basarmış
bizimkide o hespat işte :))))

evet hasta olucaz böyle giderse
ben de dün gece camın dibinde yattım bütün camlar açıktı
sabah iğneler batıyordu her yerime

aynen eklem yerlerim ağrıyor benimde
bide bu sıcak basması lohusaykende devam ediyor
emzirirken su içinde kalıyosun hem eylülde hava çokda serinlemicek
anca ekimde rahata kavuşcaz inşallah

banada herkez dikkat et soğuk içme soğokta kalma bebek gazlı olur diyorlar...
ama öteki türlüde nefes alamıyor insan yani daha kötü..
bde ben internette okudum amniyo sıvızının sıcaklığı aynı kalırmış istersen karda yat bebee bişey olmazmış yani..
bence mantıklı ozaman kutplarda insanların bebekleri hep zature doğar yani:)

demek sizin sıpalarda aynı geceleri başlıyor tepiklere :))
benimkinin ayakları karnımın sağ tarafında soluma yatınca yandan ayakları çıkıyor resmen :)

ayyy o ışık tutma meselesi çokhoşşş ya denicem bendee nasıl düşünemedim

:roflol::roflol:

canım bekar bi kız sorduda bana bebekler sıcağı soğuğu hissediyormu diye
hayır onların yattığı yer yalıtımlı dedim bende kaydirigubbakcemile3

benim oğluşumda nasıl harketler ediyor göbeğimi açıp baktığımda şekilden şekle giriryor..herhalde yerleri daraldığından her hareketlerini net hissediyoruz..

Haklısın ama yinede dikkat etmek lazım.
Bu arada şu gurltuları sorumuştum canım bi fiktin var mı ???
Mide yada barsak gurlutusu değil başka bişi sanki

benim oğluşumda nasıl harketler ediyor göbeğimi açıp baktığımda şekilden şekle giriryor..herhalde yerleri daraldığından her hareketlerini net hissediyoruz..

bazen bi tarafa yığılıp kalıyo bi bakıyorum karnım gözle görülür şeklde yamulmuş
sizdede oluyomu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…