bazen bi tarafa yığılıp kalıyo bi bakıyorum karnım gözle görülür şeklde yamulmuş
sizdede oluyomu ?
günaydın güzel anneler....
Akşam hiç uyuyamadım yatak batıyor.. Bacaklarımın arasına yastık koydum.. terletiyor.. Kafamın altındaki yastık sırılsıklam... Cam açık ama banamısın demiyor... Gece kalkıp kalkıp küvette bacaklarımı kolarımı suladım durdum ama ne fayda....
iş yerinde 3 günüm kaldıııı sonraaa izne ayrılacam. cok sükür.
alırım laptop'u otururum bahcedeki salıncagıma sizinle yazısırım :)
resimde yapmak istiyorum herhalde sıkılmam
bazen bi tarafa yığılıp kalıyo bi bakıyorum karnım gözle görülür şeklde yamulmuş
sizdede oluyomu ?
Ne güzel canım senin adına sevindim.
Eşin nasıl oldu bu arada ???? inşallah iyidir durumu
sizdede oluyomu ?
bazen cok da canım acıyor benim.
saol canım bugün daha iyi. sabah kontrolü vardı arabayla kendi gitmiş. biraz naz yapıyor galiba
ayy ben toplamazsam yanarım heralde
incecik bir atletle yatıyorum yinede su gibi oluyor benimkide
çıplakmı uyusak kaydirigubbakcemile3
saol canım bugün daha iyi. sabah kontrolü vardı arabayla kendi gitmiş. biraz naz yapıyor galiba
evet bende hissediyorum popoyu dayadığınıolmaz mı karnım çok komik gözüküyor popoyu dayıyor galiba bi yere
benim oğluş da aynı:dance: sıpa gece ben yatıyorum başlıyoo oynamaya...artık gündüzleri de kıpır kıpır...ve dediğin gibi güçlendiler sanırım daha sert vuruooodelikafadulden hem artık ışığa karşıda duyarlılar göbüşe gece yatarken tlfnun ışığını tutuyorum hemen o noktayıı tekmeliyoo :) çok tatlı yaa:dance:
seksi mi olur yoksa yatakta yatan bir kanguru görünümümü olur bilemedim kaydirigubbakcemile3çıplak uyumak çok seksi olmaz mı bu göbekle :)
evet canım oluyor..ayaklarıı bile belli oluyor resmen ay doğsada ısırsam o minik ayaklarını hergeçen gün heyecanlanıyorum ve sabrım azalıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?