2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iş yerinde 3 günüm kaldıııı sonraaa izne ayrılacam. cok sükür.
alırım laptop'u otururum bahcedeki salıncagıma sizinle yazısırım :)
resimde yapmak istiyorum herhalde sıkılmam

günaydın güzel anneler....
Akşam hiç uyuyamadım yatak batıyor.. Bacaklarımın arasına yastık koydum.. terletiyor.. Kafamın altındaki yastık sırılsıklam... Cam açık ama banamısın demiyor... Gece kalkıp kalkıp küvette bacaklarımı kolarımı suladım durdum ama ne fayda....

ben avuc içlerimden cok sikayetciyim akvruluyor resmen. yatarke sürekli yastıgı cevirip duruyorum

bazen bi tarafa yığılıp kalıyo bi bakıyorum karnım gözle görülür şeklde yamulmuş
sizdede oluyomu ?

evet canım oluyor..ayaklarıı bile belli oluyor resmen ay doğsada ısırsam o minik ayaklarını hergeçen gün heyecanlanıyorum ve sabrım azalıyor...

ben geldimmmmmmmm 2 haftadır ailemin yanındayım yani Adanada
kızlar ben geceleri hiç yatamıyorum.sağa dönsem olmuyo sola dönsem olmuyo heryerim ağrıyo yaaaaaaa

iş yerinde 3 günüm kaldıııı sonraaa izne ayrılacam. cok sükür.
alırım laptop'u otururum bahcedeki salıncagıma sizinle yazısırım :)
resimde yapmak istiyorum herhalde sıkılmam

kıskandık seniiiiii:umursamaz bu gece çok güzeldi dimi hava yaa acayip esti rahat uyumuşum ilk defa..ve gece boyunca normalde 3-4 kere kalkıyodum tuvalete bu gece 1 kere kalktım ve sabah uzun zamandan sonra ilk kez dinlenmiş uyandımhihoyyyt

saol canım bugün daha iyi. sabah kontrolü vardı arabayla kendi gitmiş. biraz naz yapıyor galiba

Çok sevindim canım tekrar geçmiş olsun.
Evet maalesef erkeklerin naz durumu çok fena oluyor.
Benim eşimde öyle bi de hastalık hastası o hiç çekilmiyor.Neyseki şu son bi kaç yıl biraz düzelir gibi oldu.

ışığa duyarlı olduklarını okumuştum ama hiç denemedim. bende akşam evde bir deneyeyim bakayım şu ışık olayını :)

evet canım oluyor..ayaklarıı bile belli oluyor resmen ay doğsada ısırsam o minik ayaklarını hergeçen gün heyecanlanıyorum ve sabrım azalıyor...

geerçekten bneimde sbrım azalıyo geceleri rüyamda görüp duruyorum
resmen askerler gibi şafak sayıyoruz be utanmasak duvara çizik atıcaz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…