seksi mi olur yoksa yatakta yatan bir kanguru görünümümü olur bilemedim kaydirigubbakcemile3
artık komik görünüyoruz bence, eğlenceli bir görüntü. yani kanguru benzetmesine katılıyorum :)
karnımızda taşıyoz sıpaları işte kanguru gibi
bide yan yatınca o göbek devasa bişey olmuyomu aklinialirimsmile
sabah uyku sarhoşu kendimi aynada görünce şok oldum
kocaman olmuş
rüyasında görenler olmuş, ilginç valla.
ben hiiiççç ne bebek, ne doğum rüyası görmedim bugüne kadar.
geçenlerde eşim görmüş, anlatınca etkilendim. eşim de rüyadan çok etkilenmiş şekilde uyandı.
"senin karnına elimi dayamıştım, onu okşamak için, o esnada o da elini uzattı dışarıya ve sıkıca elimi tuttu" dedi. anlatırken bile heyecanlandığı belliydi. ben hiiiç görmedim şu ana kadar ama doğuma kadar belki gelir rüyama benim de.
hahaha sende kimsin diye bağırmadın mı :))))
benim bazen sol kaburgama bebek çarpıyor galiba kırt diye ses geliyor garip oluyor nasıl canım acıyor
şimdide kaburgam batıyor acayip acıyor
günaydın kızlar nasılsınız? ben çalışabilirlik raoprumu aldım başka alan varmı?
kaydirigubbakcemile3
çok komikti kendimi görünce kocaman bi karın
Tünaydın kızlar,
Doktordan geldik şimdi oğluşumun her şeyi normalmiş teyzeleri bir problem yok Allaha şükür. kilomuzda haftasına göre gayet iyi dedi. 1500-1600 arasındaymış.
Veeeeee raporumu aldım. bugünden itibaren izinliyim :lepi:
ama son bir gün iş arkadaşlarıma eşlik edeyim dedim işe geldim:)
işin enteresan tarafı büyük ihtimal izinden sonra dönmeyeceğim iş hayatına. kaç yıldr çalışıyorum içim bir tuhaf tarifsiz dugular içindeyim. üzüleyim mi sevineyim mi anlamadım. bakalım ev hayatı nasıl olacak bundan sonra bana :))
rüyasında görenler olmuş, ilginç valla.
ben hiiiççç ne bebek, ne doğum rüyası görmedim bugüne kadar.
geçenlerde eşim görmüş, anlatınca etkilendim. eşim de rüyadan çok etkilenmiş şekilde uyandı.
"senin karnına elimi dayamıştım, onu okşamak için, o esnada o da elini uzattı dışarıya ve sıkıca elimi tuttu" dedi. anlatırken bile heyecanlandığı belliydi. ben hiiiç görmedim şu ana kadar ama doğuma kadar belki gelir rüyama benim de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?