2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar 3gecedir klima kumandası elimde saten uygu yok bi açıyom azcık serinletiyom odamı geri kapatıyo bazen serinlikte uyuya kalıyom eşim gece kalkıp kapatıyo bu gece baktım kumanda araıyo kumanda bende yatığn içnde gece aç kapa yapıyom korkuyom çarpacak diyede birz olsun gözüm dalıyo sernlikte benm yatak odasında da klima var salondada korma pek fazla çalıştırmıyom çocuk oldumuda açamam boşa bişe

rüyasında görenler olmuş, ilginç valla.
ben hiiiççç ne bebek, ne doğum rüyası görmedim bugüne kadar.
geçenlerde eşim görmüş, anlatınca etkilendim. eşim de rüyadan çok etkilenmiş şekilde uyandı.
"senin karnına elimi dayamıştım, onu okşamak için, o esnada o da elini uzattı dışarıya ve sıkıca elimi tuttu" dedi. anlatırken bile heyecanlandığı belliydi. ben hiiiç görmedim şu ana kadar ama doğuma kadar belki gelir rüyama benim de.

benim bazen sol kaburgama bebek çarpıyor galiba kırt diye ses geliyor garip oluyor nasıl canım acıyor
şimdide kaburgam batıyor acayip acıyor

aaa çok güzel bi rüya çok heyecanlı
bende annemin karnımı yarıp bebeği çıkardığını gördüm
sonrada doktora kızıyodu niye geciktin kız karnı yarık yatıyo orda gelde dik diye kaydirigubbakcemile3

benim bazen sol kaburgama bebek çarpıyor galiba kırt diye ses geliyor garip oluyor nasıl canım acıyor
şimdide kaburgam batıyor acayip acıyor

aynen o sesi doktorada söledim ben benimkinin kafası yukarda ya resmen kafası takılıyor kaburgama hissediyorum ya

ay kızlar siz söleyince hatırladım ben bu gece rüyamda doğuruyodum hastenedemi neyim bilmiyorm sancım tam doğum sancısı değildi sözde bigün bekledim doğması için evmi hastanemi bilmiyorm ama doğurmadım çünkü doğum olması içn yetrli sancı yoktu hata rüyamda b,le diyomki kendi kendime bu doğm sancısı degildi öles uğraştım

Tünaydın kızlar,

Doktordan geldik şimdi oğluşumun her şeyi normalmiş teyzeleri bir problem yok Allaha şükür. kilomuzda haftasına göre gayet iyi dedi. 1500-1600 arasındaymış.

Veeeeee raporumu aldım. bugünden itibaren izinliyim :lepi:

ama son bir gün iş arkadaşlarıma eşlik edeyim dedim işe geldim:)

işin enteresan tarafı büyük ihtimal izinden sonra dönmeyeceğim iş hayatına. kaç yıldr çalışıyorum içim bir tuhaf tarifsiz dugular içindeyim. üzüleyim mi sevineyim mi anlamadım. bakalım ev hayatı nasıl olacak bundan sonra bana :))

kızlar şu bamya ayıklamanın pratik bi yolu yokmu kafasına çevirerek ayıklamak ne zor 2 saatimi alır herhalde

hayırlı olsun canım bebişinle çok güzel günler geçirirsin inşallah

gece resmen çıplak yattım...
aaaaa ne bu sıcak yahuuu sabaha kadar neler çektim.
bide gece karnım ağrıdı uyurken sancımı girdi noldu insan bişiyde anlamıyo ki...
sağa sola dönerken müthiş canım acıyo sanki içimden kaslar geriliyo...
sabah uyandım eşimin atlet şort takımını aldım dolapta giydim delikafadulden
niye önceden akıl etmediysem tam bana göre oldu valla yakında onuda geçecem :1shok:
şimdide elimde koca bi yelpaze bi yandan siz okuyorum bi yandan kolum koptu yelpaze sallarken.
bülent ersoya benzedim :roflol:

Aynen canım ya bende görmüyorum o tip rüyalar.
Görürsemde hep kabus şeklinede oluyor.3 kere düşük yaptıktan sonra hep bu bebeğimide kaybbedecem korkusu olduğu için rüyalarımda bu piskoloji üzerine oluyor haliyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…