2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aaa size bişiy dicem gecen gün berna laçin izliyodum taş uzmanı biri geldi anlattı anlattı.
hamile bayanlar peygamberimizin taşı olan akik taşını taksınlar bebeği çok güzel etkiliyor ve hem anneyi hem bebeği rahatlatıyor dedi.
dayanamadım gittim minik bi tane aldım kolumdaki künyenin yanına taktım.
çok güzel oldu :)

Kızlar bişiy sorucam, nedir şu bahsettiğiniz çalışabilirlik raporu? yani biliyorum da, herkesin almasımı gerekiyor, üff bilmiyorumm.....bizi yani öğretmenleri kapsamıyor galiba değilmi? çünkü biz tatildeyiz yani şuan...ayy bi yardım edin ne olur...kafam karıştı...

yaaa lila nasıl canım çekti çokta severim sanki kokusu burnumda akşama alayım neyseki bugün pazar var taze taze alabilirim

lilacım akik taşı nerde satılıo??

canım, benim doktorum bugün ultrasonda bakmadı. tam bir hafta önce gitmiştim ben doktora. o zaman ultrasona girdim. oğlum 1700g civarındaydı, kafası yukarıda ayakları aşağı pozisyonundaydı. bir hafta önce baktığı için bugün bakmadı. gerek yok dedi. ben de bişey diyemedim...brn de istiyorum oğlumun doğum pozisyonunu almasını. normal doğum yapmak istiyorum çünkü. inşallah döner.. Döner değil mi kızlar...

canım siz şu anda zaten tatilde olduğunuz için sizi pek kapsamaz gibime geliyor. yani sizin doğum öncesi olan 8 haftalık izniniz arada kaynıyor mu böyle.. ayyy eğer öyleyse çok kötü yaaa

çikolatacım ben daha ilk kez yapıp yiyeceğim valla :)
merak ettim tadı nasıl seversem sürekli yerim çok faydalıymış meğer...

pınarım aslında heryerde satılıyo takıcılarda daha çok.
minicik bi taş kolye ucu ben 3 tl ye aldım dün pazardan.
pembe kuvarts vardı onuda duymuştum aşk taşıymış o da yatak odanızda bulundurun demişti uzman
onu sordum o büyüktü 6 dedi boşverdim almadım.

daha çok şey anlattı ama ben işime gelkenleri almışım belleğime aklinialirimsmile

Mesticim işte ben de onu anlamıyorum, ama sanırım kaynamıyor, çünkü benim doğumum 25 eylülde...o zamana kadar okullar açılmış olacak ve ben zaten mecburi izinde olucam, kullanmıcam yani doğum öncesini, doğum sonrasına eklettiricem...
ama işte sizin yazdıklarınızı okudukça diyorum kaçırdığım bişilermi var??

gunaydin kizlar naislsiniz ? site duzelmis cok sevindim :)
dun gece yine uyuyamadim sol tarafim halen batiyo ara ara geciyo sonra bicak yarasi gibi feci sekilde acimaya basliyor uyuyamadim sornada sacma bir sey geldi aklima kurdum durdum sabahi ettim ..

sen yine de bir sordur canım...

lil@ canım akik taşın çok hoş durmuş. sana ve bebişine huzur mutluluk versin inşallah...

kizlar bebegimin tum kioyafetelrini elimde yikadim disari asamam burda hava guzel degil diye kurutucuya attim 2 saat oldu sadece bir kac tanesini kurutmadi 4e ayirmistim makineye cok gelir diye birinci poarti kurusada utuye baslasam ne zor ismis minicik minicik seyler hic bu kadar zor olucagini dunusmemistim..

ben daha bebek kıyafetlerini yıkamadım alıcaklarım bitmedi
bişey sorucam kızlar renkli beyaz diye ayırcaz mı küçücük şeyler zaten

mestim teşekkür ederiz tatlım :)

sadetcim bende yıkamıştım ben valla yarım saatte kurudu kurudu aldım çok dışarda bekletmek istemedim.
bazıları nemli kalmıştı bastım ütüyü kurudu.

bu arada geçen gün bakıyorumda ne çok şey almışım ben yaa kıyafet olarak.
hepte minik keşke yarısını 3-6 aylık alsaydım sanırım çoğunu giydiremiycem.
çabuk büyüyorlarya...

ben daha bebek kıyafetlerini yıkamadım alıcaklarım bitmedi
bişey sorucam kızlar renkli beyaz diye ayırcaz mı küçücük şeyler zaten

ben yeni aldikalrimi yikiyip yikiyip eklicem daha ben pembe hic bir sey almadim o kisma gecicem :) makinede yikamadim belkide ondan cok zorlandim kucucuk seyelr gerek yok dedim resmen belim cikti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…