2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ben hep eşimin şortlarını giyorum
dalga geçiyor pantolonlarımı da veriyim giy diye

suray maşallah canım...
sağlıkla gelsin bebişimiz...

kızlaaar heeelp....:enbuyukkk:

burada sayfalarca yazdınız balık yiyemeyenler semiz otu yemeği yapsın diye.
dün pazara gittik ben yeşillikçinin önünde durdum aklıma gelmiyo bi türlü kızlar semiz mi demişti Roka mı diye...

sonunda semiz aldım.

söyleyin bakalım ben bunun yemeğini nasıl yapıcam :sm_confused:
hadi bilenler yazsın tarif bekliyorum...a.s.

Canım maşallah bebişine sağlıklı olmasına çok sevindim.
Bu arda gözün aydın artık rahat rahat dinlenirsin.
Ama senin gibi uzun yıllar çalışan biri için ev hayatı biraz sıkıcı olabilir inşallah alışırsın.
Ben bu güne kadar hiç çalışmadım,bana göre değil iş hayatı o yüzden evde olmaktan çok mutluyum çoğu zaman sıkıcı olsada güzel bence.kaydirigubbakcemile2

lila canım ister çiğ ye ister yoğurtla karıştır istersende ıspanak yemeği gibi yap

canımcımm soğanı kavur ,,sonra domates rendele onu da kavur semizotunu içine at onuda biraz kavurduktan sonra 1 bardaktan az su koy,,10 dk piştikten sonra az prinç koy zaten yarım saatte pişio,,çok pişirince de vitamini kalmıo...

ben geldimmmmmmmm 2 haftadır ailemin yanındayım yani Adanada
kızlar ben geceleri hiç yatamıyorum.sağa dönsem olmuyo sola dönsem olmuyo heryerim ağrıyo yaaaaaaa

burcu hosgeldin.
hepimiz aynı durumdayız gercekten son zamanlar zor oluyormus

lilacığm bol vitamin almak istersen yoğurlu salatasını yap doğrayım yğrtla karıştır benim evden hiç eksik olmazssalatası yemeğinide zeytin yağlı yapyrm tencereye 2 tane orta boy soğn 3 tane dometes koy hef pembeleşsin domates kabklaru-ını soy sonra semiz otunu tabi arada semiz otunu ykmş olyusn cbiraz suda beklet 3 yıkama yetrli onlaro 3 4 bol ata tencereya soğanla domateşin üzerine 1 yda 2 bardak su bir avuçda pirç koy afiyet olsuncokacimcoook

Evet canım yaa çok fena bu sıcaklar.
Ben havalar ısındı ısınalı evde hep askılı-şort takımla geziyom yarıytom kalkıyom gerçekten rahat oluyor ama bazen insanın dersini bile çıkartası geliyor yaa.

benim haftama göre 26 ağustosta başlayacak doğun iznim. canım, sen benden 1 hafta falan öndesin ondan dolayı 18 ağustos olabilir seninki..

EVT CANIM O YÜZDEN OLABİLİR BEBİŞİNİN KİLOSU NASIL POZİSYONU falan BİZİMKİ NORMAL DOGUM POZİSYONU ALMIŞ almiş çok seevindim çünkü normal dogum istiyorum. bebişimde 1.970 gr olmuş tek sorunumuz kolestrol yüksek hamur işi kızartma yasak bakalım ne olcak

oooh bir sürü tarif bende çok aldım zaten :)
çok teşekkürler kızlaaar ayy yapayımda azıcık vitamin olsun paşama :)

teşekkür ettik teyzeleri :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…